- Fórumok
- Egyéb
- Nők, nőügyek Archívum XI.
- (téma lezárva)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
13300 - 13201
50006 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
7
addikt
Hm. Legközelebb egy csokival kéne eljátszanom ezt a csókos mutatványt... köszönöm az inspirációt

-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
Voltam ma futni. Elbicajozott mellettem egy öreg, vékony fószer, egy 300 éves Camping bicajon. Amikor elengedtem, visszaszólt, hogy "Köszönöm cukorfalat." Én meg visszaszóltam: "Nincs mit, szépfiú!"
Erre vidáman tekert a haverja után, hogy "Hallottad mit mondott a csaj..."
"Amilyen az adjonisten..."

Az előbb hallottam:
Nekem nem kell férfinak lennem! SZÍNÉSZ VAGYOK!
[ Módosította: I_Am ] -
7
addikt
És akkor még extrázzuk. Eddig megvolt a készítés kontra vásárlás, a csomagolás, de még legalább egyvalami marad: az átadás.
Többféle módon is át lehet adni egy ajándékot, s hogy csak néhány példát mondjak ötletébresztőnek:
Adott a klasszikus, filmekben is látható "csukd be a szemed, de ne less!", aztán jól meglepő.
Aztán ott van még a váratlan helyekre eldugott, több részletből összeálló ajándékcsomagocska, bár ez akkor a legszerencsésebb, ha minden darabja sugall valamit, és tudni lehet, hogy hány darabot kell összeszedni. Mint egy kincskeresés.
Lehet több részletű ajándék helyett helyett mindenféle jelzésekkel körbevezetni a házon, kerten, mindenhol (pl. kis fecnik, hogy ide menj, oda menj) a delikvenst, hogy aztán végül valahol rábukkanjon a dologra.
Rejthető süteménybe is, ha olyan az ajándék, csak gondoskodni kell arról, hogy elég feltűnő legyen, nehogy lenyelje.
Játszottam már azzal is, hogy gyorsan betuszkoltam a számba, mielőtt találkoztunk, s csók közben ügyeskedtem át az övébe.Úgyhogy kreatívkodhatunk, bizony!

-
d_Gabesz007
csendes tag
Köszönöm szépen a tanácsokat/ötleteket mindenkinek
Sok jó van köztük, bár azt még nem tudom melyiket választom. 
-
"B"
tag
ok..értettem..

-
Cs.Orsolya
senior tag
Nem rémlik, hogy láttam volna.
"B": ha majd megvilágosodtam, akkor pontos választ tudok adni a kérdésedre. Addig csak azt tudom mondani, mint a Tibeti Halottaskönyv a 6 teremtett világ lényeiről. Érdemes elolvasni, mert nagyon érdekes.
Ajándék téma: Teljesen mindegy, hogy veszed-e, vagy magad csinálod. Az a fontos, hogy illjen a lányhoz!
Már az is nagyon sokat tud dobni a dolgon, hogy ha speciálisan csomagolod be, és ehhez keresel trükköket. Én pl. dekoráló anyagokat szedegettem össze mindenféle helyekről, és azokból találgattam ki csomagolásokat egyszerű illatos gyertyákhoz. Van, amir szó szerint rávarrtam a csomagolást.
De sokat tud dobni az is a dolgon, ha nem csak veszel valamit, hanem kitalálod egy kompozícióban hogyan nézne ki, és mellé veszel dolgokat, amik apróságok. Pl. veszel egy egyszerű üvegtálat, de telitöltöd kaviccsal, és arra rakod rá a gyertyát.
Vagy veszel egy könyvet, és szép könyvjelzőt készítesz rá karton papírból, kivágott bőrdarabokból, egyéb textilekből, vagy vastag temperából, és a végén lelakkozod, vagy lefújod valami tartósító anyaggal, amitől nem repedezik fel a festék.Önthetsz gipszből kagylókat, csillagokat, ezekhez használhatsz természetes üreges dolgokat, vagy egyszerű csokis műanyagokat, amikben a pralinék vannak, de használhatsz dióbelet is, de abból csak széttörve lehet kiszedni a gipszet.
Az a fontos, hogy a lány ruhája, haja tükrözi, hogy milyen anyagokat szeret: fa, kő, textil, vagy természetes anyagok, esetleg fémek? S ha változó, akkor milyen a színvilága, ehhez mi illik.
Vehetsz neki kendőt, sálat, vagy díszpárnát, vehetsz egy érdekes kis terítőt egy indiai boltban, vagy egy egyszerű táskát a ruhájához, ami nagyon tetszik rajta. Ha nem túl exkluzív a táska, akkor nem is lesz nagy ajándék. Sok minden van.
Írhatsz neki egy cd-t teli mp3-mal, amiken olyan zenék vannak, amikről azt érzed, neki is tetszhet, de ezzel bevezeted őt a saját zenei világodba is. Ha jól válogatsz, ez igazi nyerő ajándék.
Kismillió ötlet van arra, mivel lehet meglepni egy nőt.

-
"B"
tag
ha már minenáron sajátkézzel készített dolgokat akartok,akkor ajánlom a hobby boltokat

-
Bencus88
nagyúr
-
Dylen
senior tag
-
Viszlát
addikt
-
tildy
nagyúr
Igen, ez is igaz. Azért hála égnek nem hosszú a megfelelőségi lista , legalábbis nem akkora, mint amit kukac mutatott

-
fordfairlane
veterán
-
Dylen
senior tag
Én csináltam gyertyát, azt hiszem még első osztályban
Répa alakú lett
Egyébként érdekes volt, körbejártunk egy nagy asztalt és bele kellett mártogatni a megolvasztott faggyúba egy zsinórt, amikor odaértünk a fazékhoz. -
fordfairlane
veterán
-
fordfairlane
veterán
-
7
addikt
-
Bencus88
nagyúr
Ez a gyertyaöntős dolog nagyon tetszik biztos ki fogom próbálni.És még meg is dicsérne

Amúgy ez az ötlet persze onnan ered, hogy manapság mindenki bemegy már a boltba megveszi az ajándékot és kész ez régebbi hagyomány, hogy mindenki saját kézzel készítette az ajándékot.Elég kevés emberke maradt aki saját maga állítja elő az ajándékot kár

Mindenesetre örülök ennek a gyertyaöntögetős dolognak és teljes mértékbe igazad van
-
7
addikt
Ha belegondolsz, egy ajándéknál az sokszor plusz érték, ha nem csak leveszed egy polcról, hanem te magad csinálod meg (persze úgy, hogy amire kell, arra lehetőleg hasonlóképp jó legyen, mint a bolti, tehát szekrényt ne ácsoljon az ember, ha hülye hozzá).
Vegyünk egy pusztán elméleti példat: Mint említetted, a barátnőd szereti a gyertyákat, fürdősókat. Nos, egy gyertyát például nemigen lehet elrontani, mi több, ott aztán rendesen kiélheti az ember a kreativitását. Tegyük fel, hogy utánanézel a gyertyaöntésnek, amiről tudjuk, hogy nem nagy meló, otthon is könnyen megoldható, és te magad csinálsz gyertyát ahelyett, hogy boltban vennéd. A párod ugyanúgy azt kapná, amit szeretne, minőségben aligha hibázhatsz, plusz még elmondhatod neki, hogy igen, ezt te csináltad a saját kezeiddel.
Mit gondolsz, melyik esetben becsülné meg jobban a gyertyát? Ha szimpla bolti darab volna, vagy egy olyan, amit te csináltál kizárólag neki?
Tartom, hogy az, hogy valaki időt szentel az ajándék elkészítésére, azt sugározza, hogy törődik a másikkal, hiszen csak a másik miatt ült le és fordított időt a dologra.
Nyilvánvalóan ez csak akkor működik, ha az ember ésszel csinálja ezt, figyelembe véve az ajándékozott igényeit, önkritikával dolgozik, és nem minden alkalommal veti be ezt a dolgot, mert az olyan, mintha egy férfi minden ajándékozáskor egy nyakkendőt kapna.
-
Wolverine
félisten
-
Bencus88
nagyúr
-
Viszlát
addikt
-
fordfairlane
veterán
-
Wolverine
félisten
-
fordfairlane
veterán
-
"B"
tag
-
Bencus88
nagyúr
-
"B"
tag
Vidd el vacsorázni vmi szolíd de azért jó helyre(nem a sarki kínaiba)
és így 2 legyet ütsz 1 csapással,az ajándék hogy meghívod..és közben meg mégjobban megismered..
-
frame>24
addikt
A székely farag egy nyárfát az udvaron.
- Mi lesz abból édesapám? - kérdi a fia.
- Kocsirúd. - feleli az öreg.
Egy óra múlva megint arra megy a gyerek.
- Mi lesz abból édesapám?
- Fejszenyél.
Megint egy óra múlva:
- Mi lesz abból édesapám?
- Fogpiszkáló, ha azt is el nem b*szom. -
Bencus88
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
Bencus88
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
Bencus88
nagyúr
-
7
addikt
Próbálj valami maradandót készíteni saját kézzel, hátha. Egy fonott karkötő/nyaklánc, esetleg ugyanez gyöngyfűzéssel (sok meló), valami kis faragás, ilyesmik.
-
Bencus88
nagyúr
Én barátnőm is 20 lesz és ő nagyon üröl az ilyen fürdősós dolgoknak meg tusfürdő gyertya valami testápoló én ilyenekre gondolok
-
tildy
nagyúr
Tényleg jól láttad

-
Majstor
senior tag
„A boldogságot csak az bírja el, aki elosztja.” /Hamvas Béla/.
-
tildy
nagyúr
-
d_Gabesz007
csendes tag
Sziasztok
Van egy lány akit nagyon kedvelek és úgy nézk ki, hogy ez kölcsönös.
Hamarosan viszont jön a lány 20. szülinapja (a dupla X mindig egy szép szám
,legalább annyira ,mint amikor 18 éves lesz az ember). A baj viszint az, hogy valamivel meg kéne lepnem, de fogalmam sincs mivel.
, annyira még nem ismerem. Valami ötlet esetleg? (Tudom, hogy a szándék a fontos, de most tényleg semmi ötletem sincs.). -
"B"
tag
Megvilágosodás..hmm..
de ez egy feltételezés,hogy az embernek a legkönnyebb az útja,és ha nem így van?..a hit zerint igen,de ha a legnehezebb?..és még vmit nem értettem hogy kiemelve az embernek a legkönnyebb,kinek nehezebb akkor?
(de nem szeretnék mélyen belemenni) -
Cs.Orsolya
senior tag
Távol-Keleten az emberi létformát nagyon sokra becsülik, mert az ottani hitrendszerek szerint a legkönnyebb útja egy embernek vezet a végső megvilágosodáshoz. A boldogságot viszont nem értékelik többre a boldogtalanságnál. Mindkettőt ugyanolyan szélsőséges állapotnak tartják, amely fogva tarthatja a szabad akaratot, és elveheti tőled a szabad választás lehetőségét. (Legtöbbször így is történik) Ugyanakkor mindkettő állapotot nagyra becsülik, mert nagyon fontos tapasztalati lehetőséget látnak benne, az Útat a végső valósághoz.

-
"B"
tag
Mostanában inkább elkerülöm a nőügyeket illetve a nőügyem..elég volt
hogy is mondjam..most önmegvalósítok..
vagy tudja fene de jól érzem magam a bőrömben, de 1et tutira állíthatok,és ez akár tanács is..Olyan vonat után nem kell futni ami nem áll meg..
(bár gondolom ismerős)
na jc
-
bandus
veterán
hazaértem a moziból, szerintem jól sikerült a délután
előtte beszélgettünk, meg kávéztunk majd' három órát, aztán film, aztán elkísértem a hévig. azt meg holnap kitalálom mi legyen a köv. lépés 
-
Cs.Orsolya
senior tag
Á, integráltatnám őket a fő identitásodba, és akkor kiegyensúlyoznák egymást. Nincs olyan ember, akinek a tudattalanjában ne lenne ott minden jó és minden rossz azon kívül, ami a tudatában van.
Tudom, hogy ez most egy színvonaltalan megfogalmazás lett, de kifejezi a tökéletes lényeget
Az interoego kifejezést én gyártottam az előbb, azt jelenti hogy belső eredetű entitás. Csak ezt így leírni lusta voltam.

Elmo: és Te követted a "fehér nyuszit"? Vagy a vérnyulat?

Kokkantás: Nálam mindig van törölköző!

-
frame>24
addikt
-
Kokkantas
senior tag
A válasz: 42

-
elmoraan (r)
aktív tag
"Tudtad, hogy a szomszédunknak három nyuszija van?"
'Éjt.

-
Cs.Orsolya
senior tag
-
elmoraan (r)
aktív tag
-
Majstor
senior tag
Az emberek legtöbbször azért boldogtalanok, mert emberek. ;)
-
frame>24
addikt
Tehát akkor megen oda jutottunk, hogy mindenképp kiszív mindenki.

Veeeery good!
Képzelem, skizofrén embereknél milyen nehéz lehet Orsolya útja
(bocsánat)Őőő, elnézést, hogy beleszartam az éterbe, de télleg kb. akkor ennyi, mindig opcionális, h mi tesz erőssé, és akkor a döntés jóságának/rosszságának kiderülése után ne legyen kognitív disszonanciánk. (csak mer mostanában ez a kifejezés folyik a csapból is)
Vagy nem'tom...

#13249) elmoraan (r) : screws us all, mert még az ujjászületés hívőknél sem hallottam olyanról, aki a teljes megelőző experience-repertoállal söttyent ki a mamából. (ismét elnézést), és akkor megen belelépünk 1-2 előre nem látott kakiba.
-
elmoraan (r)
aktív tag
Mér' azok tudják, mi a kérdés?

-
Cs.Orsolya
senior tag
Nem vagyok Delfoi Jósda, da az ajtóm felé nekem is csak ennyit írtak: "Ismerd meg önmagad!" ...közvetlenül az után: "Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel." Hehehe.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nézd, tudok egy-két jó szakembert, aki meglehetősen sok technikát ismer ahhoz, hogy megleld a legfőbb kérdésedre a választ...

-
elmoraan (r)
aktív tag
Nyehehehe, kellett ez nekem?

NoteToSelf: nem beszól, kussol, elenged. Whoosa.

Kiegészítés a kiegészítésre: vagy mert se nekik, se másnak fogalma sincs, hogy ki a rosseb is egész pontosan ez a bizonyos 'önmaguk'.

-
Cs.Orsolya
senior tag
S egy kiegészítés:
Az emberek legtöbbször azért boldogtalanok és erőtlenek, mert nem önmagukat választják, hanem azt, akik lenni szeretnének, vagy azt, akivé mások szeretnék, hogy váljanak. -
Cs.Orsolya
senior tag
Majd írok valamit az elejére privátban.
Mit tanulsz meg a teljesítményhelyzetekről?
Legtöbbször azt, hogy ha elbuksz, akkor is újra kell kezdened. Ha elfáradsz, összeszedni a maradék erőset. Ha kilátástalan a helyzeted, akkor is csak menni előre. Kitartani a céljaid, az álmaid, és a többi mellett, s időközben megedződsz, megerősödsz, bölcsülsz, és a többi. Mások szemében ettől erőt sugárzóvá válsz.
Sokan hisznek ebben.A mai világban a teljesítmény áll szinte mindennek a legtetején. Prioritást évez a legtöbb helyzetben. Ritka a kivétel.
Sokszor mondjuk el a családunkkal, a vérrokonainkkal kapcsolatban, a házassági krízisekkel kapcsolatban, hogy kitartani egymás mellett jóban, rosszban, egészségben, betegségben, stb. A kitartás ezen esetben azt mutatja, hogy elviselem azt is, ami nekem rossz, vagy fájó, és hű maradok valamihez. A kitartást erőnek tartják, mert az ember önmagát, és a benne lévő negatív élményeket győzi le. Ezzel azt mondja, ő erősebb, mint a rossz hatás. Azt mondja, hogy az adott szó, és a szeretet, vagy a becsület többre van, mint a saját rossz élménye, és képes lesz arra, hogy ennek révén átfordítsa a rossz élmény jóvá. De ez kitartás - és hit (hogy Frame igazsága se maradjon említetlenül) - révén valósulhat meg.
Ez is általánosan tanított, és a köztudatban alapigazságként elfogadott "hülyeség".
Vegyük az állítás második oldalát:
Mikor erősít meg az elengedés. Képzeld el azt a helyzetet, amikor úgy érzed valamivel, vagy valakivel kapcsolatban, hogy nem tudsz nélküle élni, vagy enélkül nem lehetsz boldog soha, vagy akkora veszteség ér, vagy halálos betegség, amibe úgy érzed belehalsz. S mot képzeld el azt, hogy elengeded ezt a meggyőződésedet, és másképpen döntesz. pl. úgy döntesz, hogy életed nagy szerelme nélkül is boldog leszel. Vagy úgy döntesz, hogy mindenki által halálosnak diagnosztizált állapotod ellenére meggyógyulsz, és életben maradsz. Vagy úgy döntesz, hogy elengeded azt az embert, aki el akar menni, és úgy döntesz, hogy ez nem fog fájni neked, hanem szabadnak szerted őt, és nem a kettőtök közötti távolság fogja eldönteni, hogy mennyire szereted őt, vagy mennyire leszel boldog úgy, hogy talán soha többet nem találkoztok. Képzeld el azt, hogy elengeded azt a meggyőződésedet, hogy csak úgy lehet életben maradni, hogy levegőt lélekzel be, aztán kiderül, hogy van olyan folyadék, amiben a légcsere pont olyan hatékonyságú, mintha levegőt szívnál be.
Hogyan engeded el azt a meggyőződésedet, ami a szenvedésedhez köt?
Hogyan engeded el a szent meggyőződéseidet, és választod azt az utat, ami nehezebb, de a végén teljesség és boldogság vár?
Vajon nem az-e az igazi erő, amikor képes vagy felül írni önmagad elengedésével az összes olyan tényezőt, ami saját boldogtalanságodban tart?
Képzeld el ezt olyan helyzetben, ahol az apád minden nap gonoszra issza magát, és éppen azon éli ki az agresszióját, aki az útjába áll. S képzeld el azt, hogy úgy döntesz, nem apád többé, de ezt a döntést úgy hozod meg, hogy soha egyetlen egy pillanatra sem izgat már az, hogy apád milyen volt, és hogy neked nincs ezért apád.
Vagy képzeld el azt, hogy a szüleid egész életedben csak azt engedik meg neked, amit ők akarnak, és soha nem engedik meg, hogy az legyen, amire neked vag szükséged, s te ezért hálát és szeretetet érzel. Hogyan engeded meg magadnak azt, hogy ellent mondj nekik, amikor ez egyenlő lenne azzal, hogy neked jó, de nekik fájdalom? Miről mondasz le? Mit engedsz el? S melyik döntésedre mondanák azt, hogy ehhez igazán kellett erő? Ha elhagyod a szüleidet, hogy neked legyen jó, akkor meg kell tanulnod egyedül boldogulni, és egyedül jót teremteni magadnak. Ehhez erő kell, és talán el sem hiszed, hogy megvan hozzá az erőd, a célod viszont húz előre. De ha a saját szükségleteidről és akaratodról mondasz le, hogyan találod meg a békét a családoddal? Erő kell ahhoz, hogy elfogadd, és békébe kerülj azzal, hogy mások jobban tudják, mi tesz téged majd boldoggá...Mi ad erőt? Mi tesz erősebbé?
Az, hogy szabadon döntesz, önmagadat választod, és kitartasz a döntésed mellett. Ehhez talán kitartónak kell lenni, talán elengedni. Olykor magát a döntésedet.

De ez magánvélemény.
-
orbano
félisten

-
frame>24
addikt
Jah, hát igen, én már serdülő koromban is mindig a lényegre tapintottam...és a lényeg mindig gömbölyű.

(debil mode)
-
elmoraan (r)
aktív tag
-
frame>24
addikt
Már hogyan tetszel érteni azt, hogy --->"taníttattalak"

Te vagy az igazi apám?!?!?!

Nade, gondolom arra célzol, hogy a sok biológiával most abban kéne meggyőzve lennem, hogy minden faszán evolúciJóval jött létre. Ó fiú! De szép téma is ez, csak jobb lenne asztal és ital mellett...

-
elmoraan (r)
aktív tag
-
frame>24
addikt
Megmondom, mi tesz erőssé mindig:
Kérlexépen, bármilyen fajta hit, amibe valaki kapaszkodik. Ennyi és más semmi.
Vigyázat, most itt lehetne vallási vitázni, hogy legalább az 5 világvallás közül melyik...noch dazu, a nem-hit is tkp. hit: abban, hogy semmi van

-
elmoraan (r)
aktív tag
Hát, most nem azért, hogy beszóljak, de ennek semmi értelme...

Megmagyarázom, mire gondolok. 1. állítás: "sokan azt hiszik, a kitartás tesz valakit erőssé." Szóval sokan. Azt hiszik. Hát, lényegében azért még mindenki azt hisz, amit akar. A megfogalmazás arra enged következtetni, hogy az író/szerző/idézett személy szerint ez téves. 2. állítás: néha inkább az elengedés az, ami erőssé tesz valakit. OK, egy véleménynek nem rossz. Néha az elengedés az, ami erőssé tesz. De akkor mi az, ami általában erőssé tesz, mi az, ami az esetek többségében, és mi az, ami mindig? Ha ilyenek nincsenek, akkor még mik azok, amik néha erőssé tesznek?
Leülök ám magamtól is, csak megégettem a mancsom, és elég nehezen megy az elfogadás.
(A shock, a denial, az anger meg a testing már megvolt.
) -
frame>24
addikt
Na várjá csak, te voltál a barát?
-
Nowhereman
őstag
-
I_Am
veterán

-
fokukac
nagyúr
-
fordfairlane
veterán
-
frame>24
addikt

De, lehet, hogy az infó, ami az anyabolygóról jött, már oly régóta utazik, hogy valójában ott már nincs is anyabolygó!
(ez a csillagászat szépsége, amin sokat gondolkozni valójában őrület: az egész égbolt egy nagy múlt
)jahogy ezt má' más is mondta, mindjárt gondoltam...
-
fordfairlane
veterán
-
Kokkantas
senior tag
-
BITBOYS
addikt
-
Viszlát
addikt
-
fokukac
nagyúr
-
fordfairlane
veterán
-
Cs.Orsolya
senior tag
Találtam Nektek egy idevágó idézetet egy könyvben, amit most olvasok:
Sokan azt hiszik, a kitartás
tesz valakit erőssé;
néha ez inkább az elengedés.Sylvia Robinson
-
Viszlát
addikt
Beromantikásozódtam. Fene vinné el. Kár, hogy abszolút semmi költő véna nincs bennem...
-
frame>24
addikt
"Who needs another mess, we could start over.
Just look me in the eyes and say I'm wrong!
Now there's only emptiness, burn elicit self threat.
I think we're done, I'm not the only one!"
(Psychosocial
)
(
, bár a Dead Memories lyrics-ot is hozhattam volna, az jobban idevág [same album]) -
Viszlát
addikt
-
tildy
nagyúr
-
Kokkantas
senior tag
-
Viszlát
addikt
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
tildy
nagyúr
Nekem ez volt a 2. Az első nagyon szenvedett utánam, pedig igazándiból ő sme bánt velem szépen. Ott egy percet sem szenvedtem, ő annál inkább, szóba se áll azóta sem velem.
(voltak kisebb pár napos kapcsolatok, de azokat a szakításokat én nem számolom. ) -
Cs.Orsolya
senior tag
Én 16 szakításon vagyok túl, és még pár egyéb szeretői kapcsolaton. Ebből egy volt az, amikor a pasi, aki 10 évvel volt öregebb, behisztizett, és meggyanúsított, hogy elmondtam a viszonyunkat a velem párhuzamosan meglévő, utánam felszedett nőjének, akiről csak a keresztnevét tudtam. Én kiröhögtem, ő meg csikorgó gumikkal elhajtott a vörös BMW-jével. Azóta nem láttam. Egy szakításom volt olyan, hogy Ő 3.5-4 évig nem állt szóba velem, mert nagyon fájt neki. Azóta megbékélt, és barátok vagyunk. Egy szakításom a mai napig nehezen áll szóba velem, mert az mindkettőnknek, de főleg nekem fáj rendkívüli módon. A többiekkel teljes barátságban, elfogadással váltunk el. Akad, aki barátom maradt, van, aki fokozatos maradt el az életemből, és én az ővéből. De ha felbukkanunk, mindig nagy örömmel köszöntjük egymást, és mindig van igényünk arra, hogy egy pár órát beszélgessünk, ki hol tart az életével.
Embere válogatja, kivel szemben mi működik.
A terápiás szobában meg már láttam bőven sokfélét ahhoz, hogy tudjam, mindig van emberi, és értelmes megoldás. Mindig nehéz, de nem kell mindig pokollá tenni, sőt...! -
elmoraan (r)
aktív tag
Akár...
-
fordfairlane
veterán
Sőt:
Shock, Denial, Anger, Bargaining, Depression, Testing, Acceptance
-
elmoraan (r)
aktív tag
"denial, anger, bargaining, depression and acceptance", szóval akkor még van két fázis

-
BITBOYS
addikt
-
fokukac
nagyúr
-
BITBOYS
addikt
-
tildy
nagyúr
-
fordfairlane
veterán
-
BITBOYS
addikt
-
Majstor
senior tag
-
Wolverine
félisten
-
Viszlát
addikt
Aktív témák
-
13300 - 13201
50006 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Diablo IV
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mellékállásban múzsa is vagyok.

Sok jó van köztük, bár azt még nem tudom melyiket választom.

Elképzeltem magam, amint otthon kis kohót építek, és acélfelniket kovácsolok. Ajándék
,legalább annyira ,mint amikor 18 éves lesz az ember). A baj viszint az, hogy valamivel meg kéne lepnem, de fogalmam sincs mivel.