Hirdetés
Aktív témák
-
edipqe
senior tag
milf - mothers id like to fuck egyébként............................
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
edipqe
senior tag
benézek és mit látok.....flame.
nyissatok egy kulon alkohol totyikot (bár gondolom már akad)I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
-
edipqe
senior tag
válasz frame>24 #1384 üzenetére
hsz 1369=>
akkor az alkohol olyan mint a töredezettség mentesités és a regmedic keveréke...
erre utaltamI aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
edipqe
senior tag
húúúúú akárhányszor ide benézek mindig más arcok vannak, csak 1-2 van aki konstans.
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
edipqe
senior tag
válasz Kokkantas #10922 üzenetére
jah, te orbano fokukac meg tildy. nem volt időm mostanában ide irogatni, de read onlyban szoktam lenni hébe hóba.
-
edipqe
senior tag
válasz orbano #10924 üzenetére
igen láttam h aktiv, de régebbről nem emlékszem rá
amugy meg A.D.ord után majd 20 évvel mit vársz? a Word tudja a nyelvtant tehát neked már nem kell tudnod.
[ Szerkesztve ]
-
edipqe
senior tag
válasz Cs.Orsolya #10933 üzenetére
mert a bölcsességet a másokon való segitésen át akarod elérni?
-
edipqe
senior tag
én 1 szál ibolyát vinnék, vagy nem virágot vinnék, hanem virágok kozé vinném.
van pl Bp-en egy rozsa botanikus biomokus kert, aHUN tenyésztik\fejlesztik a rozsákat. Én pl oda vinném be. és akkor volt virág de mégse vitted, h ne ittvan cipeld egész uton, amig el nem hervad.
-
edipqe
senior tag
válasz orbano #10986 üzenetére
ha (akár) honapokig csak "barátkozol" vkivel és utána randiztok akkor az elson is lehet sok minden, mert már kerulgettétek jo ideig a kását. Csak nem randizásnak neveztétek.
Ez pl velem már megesett. Mi csak barátkoztunk....
-
edipqe
senior tag
válasz orbano #10988 üzenetére
világos, nem is a virágra értettem, hanem arra céloztam, h az elso 3 randi nem feltétlenul az ismerkedésre megy el, ha már volt prelude.
[ Szerkesztve ]
-
edipqe
senior tag
válasz frame>24 #10989 üzenetére
hehehhh há nem tom, a rózsárol nekem nem az jut az eszembe, ellenben a péksuti boltos sonkáspatkorol annál inkábbbb
-
edipqe
senior tag
Nah kész mostmár tényleg semmi értelme nincs. Augusztus végén szétköltözünk én és a párom. 3,5 évig voltunk 1üt. Abból az utolsó év nagyon rossz volt. Azelőtt az 1 év elott volt egy fél év mikor Ő már végzett, és én még nem tudtam vele feljönni Bp-re. Akkor eltávolodtunk egymástól, ráadásul sokat változott a párom. Nagyon más ember lett a Fősuliból kikerülve. Én viszont nem változtam, és nem is fogok (szakdoga+gyak már megvan, már csak 1 tárgyam van köv félévben). Ugyan úgy humoros, bolondozós, bohókás, vidám ember vagyok, és ugyan olyan fontos most is az élet élvezete a magam módján. Engem egyszerűen a nyugdíjas-like programok nem mozgatnak meg. Nem szívesen unatkozom. Nekem egy kör paintball még most is fontosabb, mint mondjuk, teszem azt elmenni Mérnökbálba..mondtam egy példát.
Ő szeretne utazni, szeretne ha lenne háza, autója, családja. (régen ezeket nem akarta ennyire)…………én? Hát én meg diplomát akarok, utána meg dolgozgatni, és sokat járni extrémsportos helyekre. Uj-zélandon surfozni akarok megtanulni. Kanadában deszkázni. Késsel hiúzra menni a tajgán. Vigyázz jegesmedve veszély táblát lopni vmi hideg országban.. És mivel mérnök leszek, meg pont 184 vagyok szval simán mehetnék NFTC-programra pilótának is akár. Ott néhány év tapasztalatszerzés utána meg Afrikában vagy vmi arab országocskában zsoldosnak lenni is elég jó móka.
Én Auri TT-t akarok, ő családi autót. Én full fém konyhát sok rideg fémmel, és igazi márvánnyal. Hatékony lakást ami minden rám van optimalizálva: a konyhaasztal magasságától kezdve, a kalaptartóig. Hatékony, puritán, kevés színnel és az is rideg legyen.
Ő meleg családi kuckót akar sok fával, meg textilanyagokkal, ahol az otthonos hangulat a fontos. Ő 2-3 éven belül gyereket akar, én még 10 évig nem akarok. És még sorolhatnék különbségeket, és nem csak ilyen jelentéktelenek vannak, hanem személyiségbeli is sok van.Hogy mi tartott minket 1üt? A szeretet, nagyon mély szeretet, és az ellentétek ellenére nagyon jól megvoltunk.
Hogy miért megyunk majd szét? Mert szeretet az tényleg nagyon sok van, de szerelem az nincs, és ilyen fiatalon (24 és 25) úgy gondoljuk ez kevés.
Mi a tanulság?
Jól nézd, meg h mennyire passzoltok. Ha nagyon nem akkor ha 1üt maradtok, az vkinek sok áldozatot fog jelenteni.
Ne engedd el a párod, még rövid időre se, mert ami volt az könnyen megszakadhat.I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
edipqe
senior tag
válasz elmoraan (r) #11043 üzenetére
én ugy gondolom, h a késsel, pusztakézzel való vadászat belefér, ha golyót és nyilat stb használ az ember azt már én is elitélem. De egy gorillával nem szivesen akadnék ossze egy hiuz miatt
-
edipqe
senior tag
válasz Cs.Orsolya #11045 üzenetére
semennyire. pl én nem érezném magam jól egy Ő izlésére megcsinált házban, és vica vevrsa.
már sokat rágtunk rajta. és még csak sex se nagyon van. Egy barátom egyszer azt mondta, hogy a szeretetnél néhány évig van sex utána semmi, a szerelemnél meg még 20 év után is van.[ Szerkesztve ]
-
edipqe
senior tag
válasz elmoraan (r) #11048 üzenetére
hidddd el én vadásznék, de azért a jog miatt sajna kapnék a fejemre, annyi időm meg nincsen h rendesen elrendezzem a "vadászat" eredményét.
[ Szerkesztve ]
-
edipqe
senior tag
válasz Cs.Orsolya #11049 üzenetére
a 'katonásdi' az csak példa volt. arra hogy nem feltétlenul akarok punnyadni, szeretem az uj, és kihívásal teli dolgokat, és ha az az életembe kerül, hát pech. ennyi. Mindenben van kockázat, a kérdés csak az h mennyire értékes a nyereség a lehetséges veszteségekhez képest.
Lásd pl.: hegymászók, lefagynak az ujjaik? le. Érdekli őket? nem nagyon. belehalhatnak? igen. Zavarja ez a kockázat őket? nem.Azt nem mondom h nem akarok majd családo, és olyan lakást ami csöpög a díszítettségtől, de nem mostanában....a baj az h vele esetleg le tudnám élni az életem. Nagyon szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
edipqe
senior tag
tildy:alap dolog amit mindenkibe belenevelnek az akadémián:
1, nem embert olsz hanem az ellenségedet, aki téged akar megölni.
2, az ellenséged nem ember hanem az ellenségedha ez nem lenne akkor sztem a katonák nagy része nem lenne hajlandó harcolni.
-
edipqe
senior tag
válasz Cs.Orsolya #11054 üzenetére
nem a birtoklás feladása az ami nekem rosszul esik, hanem az az érzés amit akkor érez az ember amikor este átöleli elalvás elött. vagy még ezer más példát mondthatnék. a birtoklásdihoz tul okosak vagyunk.
-
edipqe
senior tag
válasz Cs.Orsolya #11060 üzenetére
Krisnás vagy? tökre olyan volt ez a bölcselet.
-
edipqe
senior tag
-
edipqe
senior tag
válasz elmoraan (r) #11067 üzenetére
Sztem meg van oldva a noi ruha olyanra hogy ne érjen a kancsó a térdéig, csak azért mert katapultált. De ha nincs akkor még mindig ott van a szálítós haderőnem, vagy a forgószárnyasok.
fokukac: jah, csak az sosem fárad el és nem néz meccset.
[ Szerkesztve ]
-
edipqe
senior tag
válasz Cs.Orsolya #11072 üzenetére
fogak? az nem probléma! apum kiszedette 2 fogát is anno csak azért h desszantos lehessen. aztán meg mégis légtérellenorzo lett.
-
edipqe
senior tag
válasz fordfairlane #11083 üzenetére
tévedés:
joy: öröm
stick: bot karó rúd
Ennnnnnyiiii.
-
edipqe
senior tag
válasz Cs.Orsolya #11094 üzenetére
akarsz rola beszélni?
-
edipqe
senior tag
válasz elmoraan (r) #11098 üzenetére
igaz, de az edzőket néha cserélgetik mint a zoknit. A csatárokat nem annyira
[ Szerkesztve ]
-
edipqe
senior tag
válasz Cs.Orsolya #11100 üzenetére
akkor legyunk maximalisták, és csináljuk mind a 2-t 1szerre. AIDS.
tudom tudom, nem jó a humorérzékem, de Woody A. is azt mondja h a lényeg az h te jólérezd magad, és h neked tetszen a saját vicced.
-
edipqe
senior tag
válasz Cs.Orsolya #11146 üzenetére
aztán hogyé adod azt a széket\heverot?
-
edipqe
senior tag
válasz Cs.Orsolya #11148 üzenetére
ismerek olyat akinek elkéne. viszont folyamatosan mentegeti magát, h Ő azért nem emgy el mert drága, holott tudja h kéne neki, nem kicsit.
Sztem ha vki meghal egy gyerekkorábol származó mesének a zenéjét, vagy vki altatódalt énekel a közelében és erre elsírja magát, de fogalma sincsen h miért annak kell egy pszichomókusI aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
edipqe
senior tag
válasz Cs.Orsolya #11152 üzenetére
hát mi azért megpróbáljuk, remélem sikerül, mert nagyon jó barátok lehetnénk.
-
edipqe
senior tag
válasz Cs.Orsolya #11155 üzenetére
ezt mondjuk nem értem, mi köze az elmult kapcsolatnak az ujhoz, mikor ott minden más kivéve téged. Hogy ronthatja meg az elozo kapcsolat sérelme a kovetkezot? Mi koze a kovetkezo nonek az elozohoz?
-
edipqe
senior tag
válasz Cs.Orsolya #11158 üzenetére
ha elváltatok, akkor akár rossz volt akár nem annak már vége van.
És ennyi. a következőnek semmi köze hozzá. Ez nem az ovoda aHUN az ember kivetíti a következőre az elozovel kapcsolatban felgyulemlett, sérelmeket, félelmeket, aggodalmakat, negatív érzéseket.Bár most h belegondolok erre sokan nem képesek
Ebben a kapcsolatban sok mindent megtanultam, amit remélem a következő kiválasztásánál felhasználva egy jobbb kapcsolatot eredményez majd, remélem.
[ Szerkesztve ]
-
edipqe
senior tag
válasz Cs.Orsolya #11160 üzenetére
huh igy munka közben ezt elolvastam és már elsore is megértettem, mert én is olvasgattam azt a topicot, de mit is kéne most I learn from this? especially in my case?
-
edipqe
senior tag
válasz Cs.Orsolya #11162 üzenetére
én kiszakadtam a kollektivábol hiába is keresel, és megalapítottam a sajátomat. Én viszont csak azokat vagyok hajlandó asszimilálni akik érdemesek rá. A többi meg vesszen.
A logikám meg vulcáni, akárcsak a fülemI aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
edipqe
senior tag
válasz Majstor #11168 üzenetére
nem értek 1et, én meg tulságosan elméleti, gondolkodo ember vagyok, tul keveset cselekszem szívből, és nem jó hidd el. Egyszerüen nem tudok elszakadni a logikámtól. Nem véletlenül borg az avatarom. Szerelmesnek lenni, logikus cselekedetek sorozatával nem lehet lenni! Csak ha az irracionális utat járod. Egyszer már tapasztaltam, azóta sem votam annyira boldog és irracionális egész életemben, kár hogy csak néhány hétig tartott, mert a hölgy a racionális útra lépett.
[ Szerkesztve ]
-
edipqe
senior tag
válasz ladybug #11179 üzenetére
mi 1 évig probáltunk tenni érte, és ugy érzem, h sokat dolgoztunk a "megmentésén", mégse sikerült, mert ugy gondolom, h annyira megváltozott a párom és az igényei (az enyémek pedig nem, és nem követték az övét), hogy nem tudtuk azt nyujtani egymásnak már amit a másik szeretett volna.
-
edipqe
senior tag
válasz Romeo23 #11183 üzenetére
igen, szerelm, igazi echte, nem tudod mi az oka szerelem, meglátod és mielott még igazán megismernéd, imádo minden kis pici csontját, semmire se tudsz koncentrálni, csak rá, és hírtelen átváltozol egy logikamentes lénnyé. Ha velevagy beszukul a tér, és belassul az idő. Kiszárad a szemed mert amig Őt nézed nem nagyon pislogsz. Mielott találkozol vele olyan vagy mint a karácsonyi ajándékosztás elott a akisgyerek, felemelo érzés, kinyitja azt ami vagy. Kicsit olyan mint partraszálláskor a kétéltu ajtaja lenyitása elotti pillanat.
ezt várja. és azt kell hogy mondjam h igaza van, minden más csak időpazarlás. Ha nem érzed ezt az első 5-7 óra után, akkor ott szerelem nem lesz csak max mély és erős szeretet, ha szerencsés vagy szeretet sexuális vonzalommal kombinálva.
én eddig (30án voltam 24) ezt életemben 1 azaz 1 alkalommal tapasztaltam, és csodálatos volt.
[ Szerkesztve ]
-
edipqe
senior tag
válasz fordfairlane #11187 üzenetére
sztem a nők aktivitása az lején 2 dologtól függ, amik természetesen pozitív irányba billentik a kommunikációs kezdeményezési hajlandoságukat:
A, nagyon ki vannak éhezve és a korábbi alkalmakkor érezték, h jól mukodne a kémia kettotok kozott, ha lenne vmi, amivel a nő szomját olthatja
B, tapasztalt vmit ami vagy a fellobbanás\szikra elejét indította el benne vagy már teljessé vált benne, ebben az esetben nem fog 2 hétig tartani mire ír vagy hív, de ebben a konkrét esetben ez nem nagyon jöhet képbe mert mint már korábban kijelentette a ahölgy veled ezt nem érezte.
-
edipqe
senior tag
válasz Romeo23 #11188 üzenetére
"ezt várja. és azt kell hogy mondjam h igaza van, minden más csak időpazarlás."
sztem semmit. probálkozni lehet, és még siker is lehet, de hogy nem az lesz amire az emberek 99% igazán vágyik az igen vsznu.
-
edipqe
senior tag
válasz fordfairlane #11192 üzenetére
internetes dolgok sztem érdekes téma, és nem tukrozi az ottani világ a valósat.
Kölcsönös szimpátia lehet sztem az első 1-3 max 4 dik óráig utána már a szikra jön, ha nem jön akkor barátok lesztek, és onnan meg már leves. de ez az én tapasztalatom, lehet csak én tapasztaltam ezt.
-
edipqe
senior tag
lehet h 1 életben tényleg csak 1 szer van ilyen.............de hogy nem mindennap az biztos, félek h ha a statisztikának elegetteszek az életemmel, akkor nem keveset kell várnom egy olyanra ami után sóhajtozni lehet.
-
edipqe
senior tag
válasz Cs.Orsolya #11216 üzenetére
há nem tom, egy buta nőn ne legyen sok fognivaló. A butáktól pont azt várják el, hogy ne értelmiségi kinézete legyen.
Az a tapasztalatom h aki buta az (nagyobb eséllyel) néz ki jól, és az ésszel növekedésével csökken a nő sexuális vonzereje (vizuális téren).
Aki okos az ritkán néz ki jól. És fordítva. Kivétel van csak ritka, kevés, és már mind foglalt, vagy szimplán nem foglalt csak rád se néz, mert (pont az adottságai miatt okos+szép) olyan magasak a standardjai, hogy kevés vagy (vagyok).Egyébként meg az észhez nem feltétlenul párosul pajzsokat szétcsapkodni tudó humorérzék. Mostani exem nagyon okos volt. DE a humora az már az első percben 1értelmu volt, hogy nem sok van, és az is "érdekes".
[ Szerkesztve ]
-
edipqe
senior tag
válasz Cs.Orsolya #11211 üzenetére
nekem most a fekete long egyenes haju nők jönnek be.
de akkkor lássuk h mire vágyom:
fekete long haj, kb 60-65 kg, nálam csak kicsivel alacsonyabb (nem szeretek hajolgatni).
Elegánsan, stilusosan, sexisen oltozve. Elképesztően jó humorral, überliberális is legyen, szeressen gyereket, de nyugati (30 fölött) stilusban, imádja, értse, szeresse, tisztelje az állatokat.
Tudjon kegyetlen, számító, gonosz lenni ha szükség van rá.
Legyen törtető karrierista. Ne tudjon főzni.
Ne szeresse a versenytáncot nézni.
Ne tudjon tul jol táncolni ,de akarjon megtanulni (és akkor nem érzem magam lámának amikor tanuljuk).
Sexuális téren legyen nagyon nyitott és tapasztalt. Ritkán tud nő ugy kielégíteni hogy azt meg is jegyezzem, nehéz eset vagyok, és maximalista. Adni sztem nagyon easy, de kapni nehéz, mert ahhoz jól kell ismerned magad, a nőket meg nem nehéz "kitanulni".
Tudjon minimum 2-3 nyelvet a magyar mellé, és legyen jó nyelvérzéke.
Tudjon sírni a Forest Gumpon, vagy az utolsó samurai-on.
legyen erős keze, csuklója, ez sok minden miatt jó, pl.: gyenge kezekkel nem tud masszírozni.Legyen olyan kisugárzása, hogy minden ember a közelében vidám legyen, töltsön fel minden teret energiával. Ilyen ember kevés van.
Tudjon úszni.
Szeresse az ismeretlent, legyen kiváncsi, igazi felfedező, kérdőjelezzen meg mindent ami csak körbeveszi, hogy ezáltal folyamatosan új dolgokkal lepje el a világot. Folyamatosan alkosson, és legyen kreatív, találékony.
Sose rettenjen vissza semmitől, legyen akkora önbizalma, és hite önmagában mint nekem.
Ne ismerjen lehetetlent.Legyen arányos a teste, ne lógjon nagyon a melle, ne legyen csíkos se (gyerekek után már belefér).
Akarjon aktív sexuális életet élni 70 fölött is!
NE akarjon nyugdíjba menni! SOHA! LEgyen örökké aktív és fiatal, amíg a természet másképpen nem dönt helyette.A tudása szerteágazó legyen! Ne legyen szakbarbár, ne csak 1-2 dologban legyen okos, képzett. Az unalmas.
Jah és még valami, méretében a kis pici husa az az én méreteimhez igazodjon
-
edipqe
senior tag
válasz Integra #11229 üzenetére
ha olyan a nő h egy életen át képe lekötni az energiáimat, figyelmemet, érdeklődésemet, sexuális és más téren is akkor csak akkor veszek be harmadikat ha Ő akarja. Nekem már volt 2 vel, érdekes, de ha választhatnék hogy fülig szerelmesen (viszonzottan) sex 1 vkivel, vagy only sex 2 vkivel dobnám a 2 csajos versiont.
-
edipqe
senior tag
válasz Cs.Orsolya #11232 üzenetére
ha nem igy lenne nem akarnám ezeket egy noben, mert nem tudnám megtartani. ÉS elkezdene unatkozni mellettem. Ebbol a kapcsolatombol ezt nagyon megtanultam, az exem ezeket nem tuta megadni, nem mindet, Ezért alárendeltnek érezte magát, pedig mindent megtettem h ne így legyen.
oh a felsoroltakbol 1et nem tudok: nem vagyok az az ember aki energiáival feltölti a környezetét. na bumm.
[ Szerkesztve ]
-
edipqe
senior tag
válasz Cs.Orsolya #11234 üzenetére
igen ures vagyok belul, nagyon méllyen, de éreztem magam már tele is 1 szer, amiko szerelmes voltam vkibe. És nem csak az volt ami az esetek tobbségében az embereknél.
igen elonyos parti vagyok.
A zsák a foltját mondásban az a baj h a zsák akármit csinál a foltja csak a foltja marad, a zsák hiába érezteti, és mondja a foltnak h ugyan olyan fontos vagy jó mint a zsák, a folt idővel BIZTOS h kevésnek érzi majd magát, amit természetesen a zsákra vetit majd ki.
tehát én a zsák a foltját eltorolném, és azt mondanám, hogy megtalálta mint j lábas cipo a b lábas cipot. A kulcs abban van h ne érezze magát senki kevesebbnek, vagy ha igen akkor az ne legyen hatalmas, és legyen képes felnoni hozzá.és nem azért szeretném, hogy legyen olyan személyisége amilyet leírtam, hogy azzal töltögessem magam. Én mással töltögetem magam.
Az a terv h halálom napjáig lészen sex, méghozzá jó, hogy az sikerül-e más kérdés, ded ha nem ez a terv akkor biztos h nem sikerül, ha ez a terv akkor van rá chance. ÉS csak akkor. sztem....
-
edipqe
senior tag
válasz elmoraan (r) #11236 üzenetére
tudom, hogy nem easy lista, de én se vagyok az.
megtanultam h minden ami nem szerelem fölösleges idot pazarolni.
ami meg szerelem az akkor lehet tartós ha az igények koltsonosen kb fedik 1 mást.Ha ez easy lenne akkor nem lenne annyi boldogtalan ember. NEm mondtam h jók az odds-ok.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest