Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Idővándor
Új hozzászólás Aktív témák
-
banana_joe
tag
válasz
Hunbeast87 #1212 üzenetére
megy a refund,. 2 órája kaptam vissza a 60$-t a sonytól (de elvileg egyszer bármit refundohatsz náluk)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
"Látszódott benne, hogy csak grindelni fogunk"
Őszintén, mit gondoltál mit fogsz csinálni egy random generált felfedezős - utazgatós játékban? -
Bazsi1987
őstag
válasz
itt a videó [link] én mikor ezt láttam tavasszal akkor tudtam hogy nekem kiváló lesz de nagyon megosztó lesz
de ha jobban bele assód magad a témába látni fogod más oldalakon a 2-3 éves no man's sky híreknél aki kicsit járatos a videójátékok világága hogy ott többen leírták hogy tuti nem ilyen lesz a játék stb stb akik sokan csak korbácsolják az indulatokat úgy hogy kb beírták youtubra hogy no man's sky és megnézik az első videót amit ki dob az 3 éves e3 videó és az alapján vesz játékot csak dicsérni tudom nem egy okos ember lehet.... én minden egyes játék vásárlásommal várok 2-3 napot a megjelenés után meg már a megjelenés ellőt ami videót tudok megnézek róla pont ezért mert nem csak a hello games hazudott a történelem során az iparágba...
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Nekem kb 50 van benne és bőven lesz még ennyi benne akkor is ha nem lesz tartalmi frissítés ☺ velem aza a helyzet hogy pl a tucat sztoris játékok nem kötnek le persze van kivétel a witcher3 uc4 last of us ☺ csak multis fps-kel játszok szinte és mikor kis nyugira vágyok jön a no man's sky ☺ nekem megérte a limitált kiadás ☺ pl én egy far cry ac tomb raider stb tucat címért már egy forintot nem adnék kb 20 éve játszok aktívan ezek a sztoris játékok nálam kifulladtak... akkor tolta egy erdős bolygón amivel kb eddig 3x találkoztam meg egy kopáron hát igen ott is ezeket csinálta mint amit most kell kb 15 perces videó akadásról nem tudok nyilatkozni mert ps-en tolom nekem nincs gondom vele főleg a javítások után☺ nézd meg tegnap linkeltem videót ide hogy nálunk hogy fut ☺
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Lenovo Legion Go S 32GB/1TB 2 év Garancia + Ajándék
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- ELADÓ Playstation 4 Slim - 1Tb - Dobozzal - Garanciával - Számlával - Foxpost az árban!
- Steam Deck 512GB LCD hibátlan állapotban
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest