Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
maszekember
üzenetére
nem, de a legújabb hír az, hogy a Steam, az Amazon, de még a SONY is elkezdte stikában visszafizetni a játék árát azoknak is, akik nem férnének bele a szabály szerinti 2 óra játékidőbe. meg hát 220 ezer kezdő játékos két hét alatt 15 ezerre apadt a Steamen? én nem hittem a kárörvendő, meg gonosz hangoknak, de a több éves felhajtás után - amit végig követtem, meg itt volt a pénz félretéve a játékra, de jó, hogy vártam egy kicsit - úgy néz ki ez lesz minden idők egyik legnagyobb lufija. nagyon, nagyon szomorú.

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Új, bontatlan dobozos PS5 Ghost of Yotei Collector's Edition játék
- Karácsonyra ps4 / ps5 collectors edition és egyéb ritka játékok
- Playstation 5 pro 2 TB 2 gyári karral 2030-ig Extra garancia a mediamarkt-nál
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép EA FC 26 játékkal, 3 év gyári Sony garanciával
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 94% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő