- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarisznyarak
tag
Szia, Qashqai ról nincs sok tapasztalatom. Nekem egy Juke om van ugyan ez az évjárat, és elég hasonló minőségű a két autó. Az enyém dízeles, tartósságra nekem eddig nagyon bevált nem nagyon kért eddig semmi extrát az autó. 180.xxx kilométer van az enyémben. Ezekről mondják sokan hogy megzörgősödnek a belső elemek, én ilyesmit nem tapasztaltam, nem kopik benne a gyakran érintett részek sem. Nekem Tekna felszereltségű van benne minden szóval tud mindent. Elektronikával eddig soha nem volt baj, pedig van benne rendesen. Szerintem ha gondos gazdája leszel és nem egy vödör csavar az autó akkor sokáig hű társad lehet. Rohadás nem igen láttam egyik ilyen autón sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Xbox tulajok OFF topicja
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tesla topik
- Autós topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged