Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nioh 2 (PS4)

Hozzászólások

(#951) Shadowguard válasza Deck (#943) üzenetére


Shadowguard
senior tag

Nem kellett pontot tenni staminára :D Ellenben a magic már 200-on van, cons is 150 fölött van. Igazi kis glass cannon, ha egyszer sikerül rájönnöm miért nem működik human ellenfelek ellen rendesen akkor főleg jó lesz. Bár most szereztem counter-tacticsos scroll-t, majd letesztelem segít-e valamit.
Aztán ha meglesz a max szint akkor majd csinálok egy újratervezést, egyelőre még 500 alatt vagyok. De tegnap csináltam egy 570es tekercset, másodikra lement a Kasha-Nue páros, annyira csak nem lehetek gyenge. :U

(#952) Deck válasza Shadowguard (#951) üzenetére


Deck
titán

Ki mondta, hogy gyenge vagy? :D Csak a light armor papír. Később sok hasznát nem fogod látni, csak hátrány lesz. De mindenki úgy játszik ahogy akar. Vannak akik light armorba nyomják.

PS5

(#953) Shadowguard válasza Deck (#952) üzenetére


Shadowguard
senior tag

Ja, azzal tisztában vagyok :D Vicces volt valamelyik nap, néztem streamet és az a boss, amin én szenvedtem, mert két ütésbe haltam az illetőnek heavy armorban simán lement, mert levette az ütéseket mellkassal. De én azóta már megoldottam no-hitre is a mocskot :D

(#954) Deck


Deck
titán

1 éves a játék :C

PS5

(#955) Kai_Rong


Kai_Rong
senior tag

Ez a Dream of the Nioh nem tunik tul neheznek. A First Samurai DLC utan en most kihagytam egy par honapot, ma este viszont volt kedvem kicsit kaszabolni, szoval nekialltam a Dream of the Niohnak, es ket es fel ora elteltevel le is vagtam Otakemarut az Afterglowban. Masodik DLCig megcsinaltam minden duelt, es meglepo modon egyik se volt nehez. Nem tudom, milyen balancing volt, de konkretan en meg mindig a Dream of the Demonon osszerakott zold grace-es Versatility + Active Skill Damage purity buildemet hasznalom, es meg mindig nagyon jol funkcional :D Hayabusat mondjuk nem sikerult meg lenyomnom, de valszeg a gearem gyenge, a soul matcheleshez nem nagyon volt meg kedvem, szoval csak +35-os minden. Lehet nekiulok majd az Underworldnek is, de vannak ketsegeim, hogy mennyire lehet szorakoztato, en a Nioh 1-ben is tok feleslegesnek tartottam az Abysst.

PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

(#956) Deck válasza Kai_Rong (#955) üzenetére


Deck
titán

Tényleg nagyon könnyű lett. Underworld se nehéz. Depth of the Underworld már nehezebb.

PS5

(#957) Peace


Peace
nagyúr

Na meglett a Cyclon végre! Toltam is rá kis tüzes active skill kiegészítést (miután végre meglett hol kell :DDD ). Tolom neki, mint állat! Bár azért fel tudnak ba**ni a pályák néha. Ahol a 20. alkalommal zuhanok vízbe, mert ha elgurulsz a mob elől, akkor garantáltan bezuhansz valami pocsolyába.... :(((

(#958) Kai_Rong válasza Deck (#956) üzenetére


Kai_Rong
senior tag

A Scampuss cicákat buffolták? Mármint, tudtam hogy eddig is nagyon jók voltak anima charge-ra + Ki damage-re, de itt Dream of the Nioh-n valami brutálisak. Hayabusa ellen leidéztem két cicust, hogy könnyebb legyen a harc, és szétkapták, mint Foxi a lábtörlőt. Gyakorlatilag annyiból állt a harc, hogy a dual sword Anima charge-os final blowját nyomogattam a Ki nélküli Hayabusán, aztán Kasha core. Rinse and repeate. Too OP :D
Még van egy pár misszióm egy-két alapjátékos régióban, az első két DLC pedig már kész van DotN-en. A harmadikat meg nem tudom, hogy meg akarom-e egyáltalán csinálni, a két boss rush misszió bőven elég volt Demonon, ráadásul azt vagy négyszer lenyomtam coopban, mert segítettem ismerősöknek. Lehet, lenézek én is az Underworldbe.

PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

(#959) Kai_Rong


Kai_Rong
senior tag

Végül csak lenyomtam a teljes DotN-t, tényleg nem volt nehéz, a nem teljesen kurrens build ellenére sem. Azért bevallom férfiasan, az Against All Comers utolsó három bossánál meg előtte Saito "a szemedet is kiblokkolom" Toshimitsu-Ryomen Sukuna duó esetében ismét a cicákhoz kellett nyúlni, hogy ne legyen végeláthatatlanul hosszú a harc, de ettől eltekintve semmivel nem éreztem nehezebbnek a játékot, mint Dream of the Strongon. A DotStrong -> DotD egy erős váltás volt anno, de a Wise meg a Nioh igazán újat már nem tudott mutatni.

Nagyon gondolkodom ezen az Underworldön, 99.3%-on áll a Smithing Text progressem, és már csak az a három kell, ami az Underworldből szerezhető meg. Meg a title-ök közül is már csak az Underworldösök hiányoznak. Viszont kicsit tartok attól, hogy szopatós lesz, és farmolnom kéne cuccot valami glass cannon vagy heavy tank buildhez, hogy tartani tudjam a lépést. A Nioh 1-ben az Abysst eluntam elég hamar, de itt pont emészthető mennyiségű szint van ahhoz, hogy érdekes tudjon maradni.

PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

(#960) Deck válasza Kai_Rong (#959) üzenetére


Deck
titán

Nem szopatós, ne aggódj. Felveszed a legelső kodama-t, aztán mehetsz is boss fightolni. Akár revenant-et is vihetsz magaddal.
Lista hol, melyik boss van: [link]
A Depth persze más... :P

PS5

(#961) Shadowguard


Shadowguard
senior tag

A sudama reforge ethereal core-okkal nem működik vagy én csinálok rosszul valamit? Akármilyen kombinációban dobom ki a két core-t az elsőt mindig változatlanul kapom vissza.

Ezt a cicás trükköt ki fogom próbálni Tetűmitsun. Ő az egyetlen boss, aki bármikor fel tud idegesíteni pillanatok alatt. Egyébként is utálom a humán bossokat, de ő toronymagasan kiemelkedik a mezőnyből :W

(#962) Deck válasza Shadowguard (#961) üzenetére


Deck
titán

Nem működik Ethereal esetében. Megcsinálod Divine-ba a tökéletes Soul Core-t és farmolsz hozzá Rarity Inheritance statos Ethereal Soul Core-t, majd Soul Fusion.

PS5

(#963) Shadowguard válasza Deck (#962) üzenetére


Shadowguard
senior tag

Köszi, akkor feleslegesen dobáltam neki a core-okat.
Kígyóból akartam egy jobbat csinálni, de akkor lehet jobban járok, ha kifarmolok egyet a Calamity's Pulse-ból. Hátha esik még onnan valami hasznos is mellé.

(#964) Kai_Rong válasza Deck (#960) üzenetére


Kai_Rong
senior tag

Ja, nekiugrottam tegnap este, az első 10 level lement, nem volt vészes, bár gondolom, a vége felé nehezedik majd. A negyedik buff, a random segítő nagyon durva, Hanzo akkorákat vágott Yoshimotóra, hogy nem tudta a Ki-jét a 15%-nál feljebb vinni az egész fight alatt :D

PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

(#965) Deck válasza Kai_Rong (#964) üzenetére


Deck
titán

Vége felé se lesz nehéz. Depth-be is érdemes legalább az elsőt megcsinálni, hogy lehessen damnedes tekercsed. Vannak új Path of.... Statok stb. Meg lucky drop Susano-s tekercs pl. Így lehet farmolni a cuccokat elég rendesen.
Nekem van minden, így ha kell akkor tudok adni :D

PS5

(#966) Kai_Rong válasza Shadowguard (#961) üzenetére


Kai_Rong
senior tag

Én is gyűlölöm őt, mint egy falat kenyér úgy hiányzott, hogy berakják azzal a hülye online missionjével együtt. Én nem is értem, hogy Odachi userként hogy termel vissza ennyi Ki-t. Pure bullshit a csóka, a purity meg a corruption az rá tud ragadni, de az elemental resistance-e nevetséges, confuse-olni még sose sikerült. Minamoto no Yorimitsu / Raiko-sama szintén zenész, ő a második számú közellenség nálam. A DLC-k / online missionök előtt Saito Yoshitatsut utáltam igazán, de rá már sikerült ráéreznem. A többi human bosst legalább be lehet hülyíteni, némi free damage-ért.

PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

(#967) penge111


penge111
addikt

Aki Ps5-ön tolja a játékot, a joyt kihasználja a játék?

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#968) Deck válasza penge111 (#967) üzenetére


Deck
titán

Ki. Puska, nyíl esetében.

PS5

(#969) Peace válasza Deck (#968) üzenetére


Peace
nagyúr

Ohhh, de jó lehet.... :(

(#970) Deck válasza Peace (#969) üzenetére


Deck
titán

Igazából, ebben a játékban mi mást tudna?

PS5

(#971) Peace válasza Deck (#970) üzenetére


Peace
nagyúr

Csak szomorú, hogy ez is PC-n van meg, a PS5 meg porosodik. :DDD :P

(#972) Deck válasza Peace (#971) üzenetére


Deck
titán

Látod... Ahelyett, hogy PS5-re lenne meg... 4k 60fps :P

[ Szerkesztve ]

PS5

(#973) Peace válasza Deck (#972) üzenetére


Peace
nagyúr

120 FPS-el jobban ki vagyok békülve. :P

(#974) Deck válasza Peace (#973) üzenetére


Deck
titán

4k mellett? ;]

PS5

(#975) Peace válasza Deck (#974) üzenetére


Peace
nagyúr

1440p. Többre tartom a képfrissítést. Mindig azt választom, ha lehet. Így is állatul néz ki a tv-n. :C

(#976) Deck válasza Peace (#975) üzenetére


Deck
titán

:C

PS5

(#977) penge111


penge111
addikt

(#978) Deck válasza penge111 (#977) üzenetére


Deck
titán

A 2. rész upgrade ingyenes, az 1. estében nem.

PS5

(#979) penge111 válasza Deck (#978) üzenetére


penge111
addikt

nekem az kell :)

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#980) Deck válasza penge111 (#979) üzenetére


Deck
titán

Csak előtte mentsd el a mentésed a játékon belül a szerverükre, majd a Remasteredbe ugyanott kell leszedni.

PS5

(#981) Peace válasza penge111 (#977) üzenetére


Peace
nagyúr

Ha ezt tudtam volna...A remaster az a PC-s Complete Edition-nek felel meg a 3 DLC-vel???

[ Szerkesztve ]

(#982) penge111 válasza Deck (#980) üzenetére


penge111
addikt

Mondjuk nekem csak az alap Nioh 2 van meg az gond?

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#983) Deck válasza penge111 (#982) üzenetére


Deck
titán

Nem probléma!

[ Szerkesztve ]

PS5

(#984) Peace válasza Deck (#983) üzenetére


Peace
nagyúr

Akkor mégiscsak jól jártam a PC-s complete edition-el.

(#985) vvega30


vvega30
senior tag

Az első részben volt valami skill, hogy ha kunait vagy surikent dobáltam akkor az bizonyos eséllyel nem fogyott. Itt az nincs meg?

NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!

(#986) Kai_Rong


Kai_Rong
senior tag

Lenyomtam az Underworldot meg az elso 10 Depths szintet. Ez a Depths a 10. szint felett mar tenyleg igazi WTF, az rendben van, hogy minden boss gyakorlatilag one shotol, legyen punishing, de hogy utni is alig utsz a bossojra, az mar picit idegesito. Van egy par boss akitol amugy is a frasz kerulget, Yoshitsune az egyik, 24 percig tartott vele a harc, mert amikor felmegy a hulye madaretetore, akkor ugye sebezni nem tudod, healelni bezzeg healeli magat... mondjuk az se sokat segitett, hogy Abe no Seimei volt a segitom, az egyetlen onmyo mage a csapatban, aki csak a szar varazslatait spammeli, Yoshitsune viszont azon keves bossok egyike, aki a purityn es a corruptionon kivul rezisztens mindenre. Vicc kategoria. Van valami epkezlab build, amivel vegig lehet menni a Depthsen? Igazabol el tudom engedni a dolgot, megvan minden title, minden smithing text, kesz van minden palya minden nehezsegen, szoval szerintem megszolgalta az arat a jatek :D

PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

(#987) lbandi777 válasza Kai_Rong (#986) üzenetére


lbandi777
aktív tag

Én ma csináltam a 19- es szintet,néha tényleg belebasznám a tv- be a kontrollert.yata mirror visszaküldi neki a szilánkokat ha fent áldogál.

(#988) Deck válasza Kai_Rong (#986) üzenetére


Deck
titán

Írtam neked, hogy csak a Depth a kemény... Na majd 20 felett lesz az igazi... ;] :P
YouTube-on van több build de itt már az accesorikon is tökéletes statok kellenek és mindenen IS. + a 4 buff max szintű legyen. Amúgy nem coopozod ugye? Mert, úgy aztán a nehéz... Sokkal.

PS5

(#989) Kai_Rong válasza Deck (#988) üzenetére


Kai_Rong
senior tag

Nem, soloban nyomom, coopban mar az underworld vege is idegesito volt a player scaling miatt.
Van valami dobalozos/magic build, gamefaqson lattam, bar eleg sok reszletet nem irt le a srac, hogy pontosan melyik armoron milyen stat van :D
A youtube-os OP buildek eleg felejtosek, amiket en lattam, az mind switchglaive vagy splitstaff, ezekkel en sajnos nem tudok jatszani, es nem is igazan akarom megtanulni oket. Szoval nekem valszeg ennyi lesz a jatek igy 600 ora utan, lassan erik az uninstall :D majd jovore ha veszek PS5-ot talan ranezek ujra.

PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

(#990) Deck válasza Kai_Rong (#989) üzenetére


Deck
titán

Én Katana & Dual katana-t használok. Ezek nem OP fegyverek de nálam csak ezek játszanak, ezeket szeretem.

PS5

(#991) Kai_Rong


Kai_Rong
senior tag

Tegnap lenyomtam a Depths-et 15-ig. Rájöttem, hogy a hétvégén miért volt annyira marha nehéz, bent volt egy +8-as Stone of Penance, csoda, hogy alig sebeztem valamit :D Ez a tegnapi kör annyira nem volt vészes, bár kicsit mindig meghalok magamban, amikor bizonyos bossok feltűnnek az arénában (Yoshitatsu, Toshimitsu, Giant Toad, Kashin Koji, Raiko, Yoshitsune, Hayabusa, Lightning Goddess). Szerencsére, tegnap csak Toshimitsu, Kashin Koji és a breki tette tiszteletetét, egyből hívtam is a cicákat :D
A buildem még mindig a Dream of Demonon összerakott, Benza / Bisha alapú versatility build, Xenoswarm nagyon jó munkát végzett vele, én magam is meglepődtem, hogy ez még mindig mennyire jól funkcionál (pedig hát nem optimalizált, 170-es zöld soul core-okkal meg egycsillagos equipmenttel érezhető a hátrány). Még 5 Depths pályát érzek magamban, aztán muszáj lesz buildet váltani, három boss már tuti biztosan nem fog lemenni egymás után ezzel a felállással. Ezt a buildet fogom megcsinálni, hálistennek flexibilis eléggé ahhoz, hogy ne kelljen splitstaffozni / switchglaivezni, illetve elég erősnek is tűnik, dual sword onmyo mage tank lesz így belőlem. A legjobb az egészben, hogy a sisakon, a kesztyűn és a magatamán kívül már minden megvan belőle (helyenként jobb statokkal is), szóval annyira nem is lesz szörnyű összerakni, pár farmkört kibírok Depths 6-os szint környékén. Redditen meg a nemzetközi discord csoportban többen végig tudták vinni ezzel a Depths-et +9 stone of penance-szal együtt, szóval merek élni azzal a feltételezéssel, hogy stone nélkül azért végig tudom majd én is csinálni :D

PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

(#992) Deck válasza Kai_Rong (#991) üzenetére


Deck
titán

Ha neked ez a build tetszik akkor hajrá! :C

PS5

(#993) Kai_Rong válasza Deck (#992) üzenetére


Kai_Rong
senior tag

Összeraktam a buildet, és végigvittem a Depthset vele. Hihetetlenül durván OP a build, konkrétan azokat a bossokat is triviálissá tette, akiktől eddig a sírás kerülgetett. Szerintem +9-es stone-nal is menne, kíváncsiságból a 26-os szintet megnéztem úgy is, és kb 1,5 perccel élnek tovább a bossok, szóval bőven buff time-on belül le lehet őket aprítani.
Meglett a Hundred Night Incense smithing text is (bár ezt valamiért nem számolja bele a totalba, előtte is 100%-on voltam smithing text collection progressben) van humora a fejlesztőknek, “csak” 100 divine fragment, 50 lapis meg ket crafting material kell hozzá. Ha multiban játszol ugyanazzal a játékossal, akkor meg ugye minden scroll után kapsz. Nem is tudom, melyik egyszerűbb :D

PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

(#994) Deck válasza Kai_Rong (#993) üzenetére


Deck
titán

Először is GG hozzá, hogy befejezted. Sokan abbahagyják a felénél kb. Kemény a Depth. Én Susano + Izanagi-val toltam végig. (only katana) 11-29-ig talán haltam 2-3x-or a többi first try volt. Igazából csak nagyon agresszívbe kellett tolni akkor nem volt gond. 1 perc volt 1 boss kb. Volt akiktől féltem Ren, Nyotengu, Yoromitsu, Yoshitatsune, a Mágus... Tehát a humanoidok de nem voltak gondok. (persze Ren miatt volt az a 2-3 halál.. :DDD) Utána meg egyből jött a Nyotengu csajszi)
Na és most őszintén bevallom, hogy 30.nál William-el komoly gondjaim voltak. 3 humanoidot kaptam. Amint benyomta a vizes lándzsát végem volt. De miután raktam be Protection-t meglett. De nagyon megutáltam őt ;]
Vannak OP fegyverek a játékba (a nagy többség ezekkel játszik) és én a Sloth-ot is kivenném belőle végleg. Teljesen felesleges bele.

PS5

(#995) Kai_Rong válasza Deck (#994) üzenetére


Kai_Rong
senior tag

Hayabusa ezzel a tank builddel is a legszivatósabb tud lenni, simán a legkeményebb boss a játékban aki speciális megközelítést igényel a gyorsasága meg az ugribugri miatt. Nála sose szégyen a cicákat előhúzni, a Ki-je legalább normális értéken mozog amit egy kis confusion meg két cica lever simán, csak a Ki regenje tiszta csalás :D

Ennek a mage buildnek a nagy előnye az, hogy a humanoid bossokat szinte folyamatosan Ki break környékén tudod tartani, csak arra kell figyelni, hogy nehogy véletlenül final blowt/grapple-t nyomj. Kedvenc kombóm a ki nélküli pihegő confused human bossokon a hight stance Sign of the Cross + Onryoki + Spinning Dragon + Onryoki, életcsík 20%-át simán leviszi, ha minden hit betalál :D

Most amúgy szívesen megcsinálnék még egy pár buildet, a Depths-es build miatt kell használni az odachit, ami tökre megtetszett, meg a fist is izgalmasnak néz ki, szóval lehet, hogy mégse lesz uninstall belőle.

Amúgy ez a focus pont cucc egy vicc, ugye? :D 30 milliárd amritáért 1-gyel növeli a fegyverem sebzését lol. Sokat számít 5500 damage felett az a plusz 1 :)

PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

(#996) Deck válasza Kai_Rong (#995) üzenetére


Deck
titán

Ne is hagyd abba, pár buildet össze lehet hozni benne :P
Én már csak a buildem tökéletesítem, folyamatosan... A sírba visznek a csillagos statok :DDD Fist elég OP.

Depth-be csak nagyon agresszívan kell nyomni és akkor pillanatok alatt meglehet ölni bárkit. Az agresszívítás a kulcs. ;]

Visszagondolva... Imádtam a Depth-en való nehezebb fokozatot :P

Én mindet a Ki Recovery-re rakom. Úgysem jelentős amit ad.

[ Szerkesztve ]

PS5

(#997) Deck válasza Deck (#996) üzenetére


Deck
titán

Bár a farm miatt ment minden inkább a Luck Focus-ra... Itt legalább jelentősebb a változás.

PS5

(#998) Deck


Deck
titán

A topik halott :DDD

PS5

(#999) .LnB válasza Deck (#998) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Megvettem végre. Még nem tudom, hogy mikor állok neki. De még idén illene. Katana fegyverben gondolkodok, remélem jó lesz. Katana és Dual Katana között van érdemi különbség?

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1000) Peace válasza .LnB (#999) üzenetére


Peace
nagyúr

Switchglaive!!! ;) Azzal vittem végig, elég ba**ó.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nioh 2 (PS4)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.