Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp8787
addikt
A skillfaban levokre gondolsz?
Azokat igen sot az az alap ,hogy azokat mind feltolod.
(#1288)
A kusarigama meg a spear az endgame-ben gyakorlatilag szinte teljesen eletkeptelen hacsak nem LW build-rol beszelunk. Ott nem fogsz szurkalgatni meg ilyenek.Masreszt a Katana-t meg a Dual Katana-t Spear-t nem art mindet 500.000 Proficiency-re tolni mert az is unlockol mission-oket meg a DLC-ben is. Alapban a Katana plusz a Spear amit mindenkeppen 500.000-re kell tolni.
(#1290)
Itt eszetlen mennyisegu endgame build van.Az vszinu a Return of the Gourd volt. Az az egyik kedvenc ilyen gauntlet mission-om.
Ezeket a gaunlet-eket sztem marhajol kitalaltak raadasul ahogy no a nehezseg ezek nem csak siman skalazodnak hanem valtoznak az ellenfelek meg azok mennyisege is.Egyebkent ha unlockoltad a Way of the Strong-ot akkor bemegy a Death to the Bandits mission-be es ha ott latsz a shrine kozeleben revenantokat akkor azokat nyird ki. Ha lenne vmelyik amelyik gyanusan sok(ertsd k*rvasok az akkori szinteden) amrita-t ad akkor szepen idd meg a Saisetsu-shin's Sake-t es nyird ki oket ujra meg ujra. Figyeld meg ,hogy milyen targyakat dobnak mert eleg hamar hozza lehet itt jutni jo dolgokhoz amire amugy csak a way of the strong 1so DLC-ben lesz ujra eselyed.
-
saelin
veterán
Más fegyverek passzív bónuszát tudom használni vagy csak az adott fegyverrel működnek?
-
TIT
veterán
Nem akartam és nem is szoktam,csak az idegeim nem bírták már,hogy 3 hete nem tudom legyőzni

Igazából a 7 csalásból csak 1 működött,a stamina örök maradt,ez még belefér,ha akar úgyis szétcsap 1 pillanat alatt,végülis úgy győztem le,hogy beszorítottam a sarokba és amikor piros lett a staminája ütöttem vágtam megállás nélkül és nem tudott mit csinálni.
Eddig ezt nem csináltam mert fostam,hogy begurul aztán szétcsap...de nem.
Elöször azt a cheatet használtam volna ami végtelen sárgát ad és akkor felnyomok mindent 99-es szintre,de ez nem jött be. -
snake78
tag
Illetve annyival egészíteném ki ezt, hogy van az a típus is aki végigviszi 100% ig mert 300 óra és pár ezer halál után az a “pár óra “ már nem számít
És elkezdi az Abbyst csinálni
Majd rájön, hogy az az idő amit eddig beletett a játékba és amit eddig megtanult azt az Abbysban semmit nem ér ,és leteszi a kontrollert 😂 -
saelin
veterán
Dee.
Nem csoda hogy tetszik a Nioh. Diablo 3-ban is van vagy 200 órám minimum, platina és kis híján 100% a kiegészítője. Csak azért nem csináltam már meg, mert halálra untam magam benne, nagyon kevés a build variációk száma és minden endgame viable build sethez kötött, amiből szvsz nagyon kevés van. Alig várom hogy Ps4-re jöjjön a Path of Exile! Sajnos bajban vannak a portolással és már minimum 3x törölték a release date-et... most márciusra tolták át.Tegnap este benéztem egy duó boss fight-ba... Eléggé beteg. A Yuki-ona + Oda Nobunaga párost pár próbával bevertem, de volt egy amit képtelenségnek tartok még. Végig kell menni egy csomó emberen (vagy revenanton), de vagy 3x spawnol egy-egy duót és a végén bedob két humanoid boss-t. Már nem emlékszem kiket, de ott tegnap tátott szájjal néztem a "freed for this mortal coil" feliratot.
Ezt nem tudom hogy csinálom meg, lehet jobb gear + magasabb szint kell hozzá. Ami mostmár kezd idegesíteni, hogy a dpad nagyon rossz itemek használatára. Egy csomószor a harc hevében mást használok el, mint amit akartam és nem azért mert rosszat nyomok, hanem a dpad rossz kivitelezése miatt (ps4). Ha kicsit a balra vagy jobbra gombot felül/alul nyomom, akkor hajlamos a felső vagy alsó itemet/talizmánt használni, a lapozgatása sem túl kényelmes harc közben. 
-
-
saelin
veterán
Legördült a stáblista... Az a zene a végén!

A lényeg hogy egy fegyvertípust használj és fejlessz főként. Első végigjátszásra jó ha van egy lándzsád, mert néha jól jöhet, de az is lehet, hogy csak a kusarigama-val vannak gondjaim. Voltak bossok amiket egyszerűen nem tudtam azzal a fegyverrel megcsinálni, míg lándzsára átváltva egyből meglett. Onmyo-ként nem volt nehéz a játék annyira, mert mindig tudtam valamit használni a bossok ellen. Van egy sloth nevű talizmán, ami lelassítja az ellenfél mozgását és támadási sebességét, sőt, még a képességeit is! Szvsz eléggé broken... Igyekeztem nem használni vagy csak akkor ha valamit akartam csinálni. Pl sloth + heal/buffok, debuffok. Mivel ez volt az első végigjátszásom, így nem tudom más buildekkel mennyire lehet bajos a játék.
Még valami:
- Sima ellenfelek ellen tanulj be kombókat.
- Bossokat pedig csak szúrkáld! Én is sokszor a türelmetlenségem miatt haltam meg, mert már kevés HP-ja volt és be akartam darálni... Nem jött össze. -
saelin
veterán
Random encounters alatt bedobhat olyan helyre ahol nem jártam még? Van spoiler veszély?
-
saelin
veterán

Visszatérve az emberi bossokhoz. Csak amiatt nehezek, mert egy tonna KI-jük van és vagy mindent dodge-olnak vagy blockkolnak... Engem ebből az zavar amikor mindent hárít és alig moccan meg a KI-je, egyszerűen nincs rá mozdulatom hogy ledaráljam. Van ugye a rúgásom, de az épphogy levesz valamennyit az ő KI-jéből, a full combo-m is csak pattan le róluk. Ellenben a nagy monstrous bossokat röhögve darálom már be a kusarigama-val, Nue után egyedül csak a Yuki-ona tudott megszívatni, de ő nagyon.
Szerk: Jah várj. Yuki-ona is humanoid boss.

-
saelin
veterán
Nah, túl vagyok Okatsu-n. Eddig úgy tűnik hogy a humanoid bossok a legdurvábbak, mert kegyetlen rá tudnak tapadni az emberre. Eddig a játék iszonyú jó volt! Kicsit bánom is, hogy anno félre dobtam valami más miatt, de lehet jobb is így...
-
sp8787
addikt
Jo kis teasingeles ez a kep.A 2-esre gondolok.

-
sp8787
addikt
En egyebkent rajottem mi a DLC-k funkcioja. Az ,hogy vagy tovabb berantsa az emberket vagy siman kidobja a fr*ncba.
Altalaban 2 nagyobb csoport van sztem. Az elso aki vegignyomja az alapot es a vegen utananez vagy kozben rajon ,hogy mi var meg ra es akkor az mondja ,hogy "Na ne szorakozzunk mar! No thx!". A masik csapat meg ,hogy "OHHHHH YEESSSSS!!!".
-
sp8787
addikt
Egyebkent ez nem semmi. Annakidejen en se tudom ,hogy csinaltam meg csak kb arra emlekszem ,hogy mindent hozzavagtam ami nalam volt.

Masik megoldas az ha kesobb megy vissza hozza.
Egyebkent ez olyan mint pl. a souls game-ekben is vannak sima DPS-teszt bossok. Ez meg egy skill check boss.
-
saelin
veterán
Régen Umibozu-nál úgy elakadtam mint a franc... Most meg második próbálkozásra meglett, szinte röhögve. Azért csak volt valami eredménye hogy végig vittem a Bloodborne-t.

-
saelin
veterán
Ez a reddit poszt nagyon részletesnek néz ki! Köszönöm. Itt fórumon nem akarok keresgélni, attól sokkal gyorsabb egy guide és spoilerbe is kisebb eséllyel futok bele.
Tegnap amúgy Nue, de főleg Tachibana kiidegelt... Még jó hogy a spear a másodlagos fegyverem, mert nélküle nem ment volna. Mid stance + heavy attack spam, amikor elfogyott a KI-je, akkor ledöftem mindig a földön. Nue-re elment cirka 1 órám, mert mindig beszoptam az egyik villámját (rohadt sokat spammelte nálam, volt hogy egymás után kétszer is), aztán a második követlen utána ki is nyírt. Tachibana ennél több idő volt... A mozdulatai hiába könnyen olvashatóak, ha maga a kari villámgyorsan váltja a támadásait. Eddig vele szívtam a legtöbbet, mert sok one-shot képessége van. Gyakorlatilag ha egyszer elkapott a kutya, akkor onnan már nem könnyű visszajönni.
-
sp8787
addikt
Egyik megoldas az amit egy paran preferalnak ,hogy minden statot 20-ra nyomsz az elso vegijatszasnal.
En mondjuk ennel sokkal minmaxolosabb vagyok ugyhogy ezt nem ajanlom. Viszont sokadjara sem akarok mar kisregenyt irni.Ugyogy olvass vissza itt a froumban vagy itt olvasgass Kodama Directories.
Amugy en pont ma kezdtem el a 3(4)-ik vegigjatszast mert kitalaltam egy marhasagot es le akarom tesztelni.De ez nem olyan vegigjatszas mint amire te gondolnal mert nalam meg ugy egyaltalan az alapjatek az a tutorial. Vszinu minimum 200-300 oram ramegy mire egyaltalan el tudom kezdeni.
-
TIT
veterán
Én is azzal a 2-vel megyek,a spear hosszabb az tény,de azért a kusával meg lehet sorozni rendesen őket.
Hát én is azt néztem,hogy hiába véd többet a nehezebb pajzs,úgyis meghalsz 1-2 csapástól,akkor meg minek?....csak lelassít.
Max.a staminát fejleszted akkor könnyebb lesz. -
saelin
veterán
Woa, wait a minute... Lemaradtam a Nioh 2 bejelentéséről?

Más:
Anno elkezdtem a Nioh-t, de más játékok miatt félre lett téve, már akkor megvolt róla a pozitív véleményem. Tegnap este újra neki kezdtem és jól pofán is baszott a nehézségével...
Szóval van valami tippetek "kezdőként" milyen statot érdemes fejleszteni? Főként Kusaragimát és Spear-t használok. Mondjuk már rájöttem, hogy a kusa lehet nem a legjobb bossolni mert túl hosszúak a támadás animációi. Persze majd idővel kiderül melyik fegyver melett teszem le a voksom. Azt viszont megint nem tudom eldönteni hogy milyen armort hordjak. Ahogy elnézem akkora különbség nincs köztük, mert ígyis-úgyis 2-3 csapás vagyok, egyedül a mozgásom sebessége változik.Később biztos felcsapok valami guide-ot, de kíváncsiságból meghallgatnálak benneteket is. Oh, és van már tapasztalatom soulslike játékokkal. A Bloodborne alapjátékát végigjátszottam (nekem itt kifulladt, a dlc-re már nem volt kedvem) és nemrég a Hollow Knight-ot is kijátszottam, ami egy 2D-s mocsok nehéz soulslike cucc.

-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
olyan kérdésem lenne, hogy a kovàcs csak a küldetések elején elérhető? Kōszi
-
sp8787
addikt

-
sp8787
addikt
válasz
PETEE78
üzenetére
Az a harc csak akkor nehez ha nem tudsz (meg) jatszani, azaz nem tudsz normalisan backwave-elni ,haze-elni...etc.
Na akkor jonnek ezek a cheese-ek mint a lelokes...etc.
Sose felejtem el amikor eloszor talakoztam ezzel a palyaval es dugig volt revenant-al ami mar azert elore sejtette a dolgok. Ugyanugy mint mikor regen eloszor kinyitottad a Queens Eyes labot.
-
PETEE78
senior tag
(THE BATTLE OF OHASHI BRIDGE) A hídon akkorát adtam a bossnak, hogy kirepült a hídról . Már nem axe hanem hammer a preferált fegyver. Ja és a két zöld lebegő pofa már ki se dugta a képét

Az más kérdés, hogy lehet dobott volna valami finomat, de az eddigi cuccaimmal teljesen jól megvagyok.Kinyitottam a sloth-ot de nem igazán használom, ennél a fickónál se lőttem el. Volt már, hogy segített egy-két nehéz részen. Pl Onyudok-nál használtam, aztán rájöttem, hogy oszlopok és sírok körül teljesen jól ki lehet játszani őket.
-
-
TIT
veterán
Na jó 1 hónap,azóta szenvedek ezzel a mocsok százlábússal.
A resi is coopba 3x jobb volt mint singlebe.
Ha 1 ütéssel kinyírnám mint más nekem se lenne nehéz,de az se normális,valszeg 100x végigvitte és azért tud
10000-et sebezni,én meg 700-at.
Ha elkezdtem már befejezem,soha nem adok fel semmit.
Beírom a cheatet aztán föltápolom a manuszt maxra,de szerintem akkor se lesz könnyebb. -
sp8787
addikt
válasz
PETEE78
üzenetére
Nincs itt szo semmi dralasrol mivel ha pl. veletlenul engem hival be akkor nem daralas lenne hanem az esetek tobbsegen 1 utessel leveszem a boss-t.
A coop lenyege az ,hogy nem tudod egyedul megcsinalni, a jatekosok tobbsege igy van ezzel. Nekem meg az a coop lenyeg ,hogy glory-t,umbracite-et..etc. kapok erte.
-
Deck
titán
-
-
PETEE78
senior tag
Tegnap funból behívtam egy játékost Enmahoz az utolsó shrine-nál.. Mondjuk az utolsó szakaszon azért jól jött a segítség

De így sajnos már nagyon easy volt...
DS-ben imádtam bossoknál besegíteni meg funból társulni. Itt is majd az lesz a móka vége remélhetőleg.Mennyire aktív az online része? Nem tudom tegnap szerencsém volt-e, de relatíve elég hamar bedobott egy playert summoningra.
-
sp8787
addikt
Fumihiko Yasuda, Producer and Director
Known for: Nioh, Ninja Gaiden series“The June-announced Nioh 2 is deep in development. We will be able to share more news in 2019, so please look forward to it.”
-
BOBAKILL
őstag
Majd eldönti hogy használja-e. Mindenesetre van rá lehetőség, ha már benne van a játékban. Később úgy sem ér sokat a sloth.
Anno én sem használtam, nem is tudtam h van ilyen. Utána párszor használtam, kicsit segített. De nem minden esetben jó.
Nem ajánlott, csupán egy lehetőség ha nagyon nem megy valami.. talán ez így korrektebb. -
BOBAKILL
őstag
válasz
PETEE78
üzenetére
Jóval összetettebb a DS-nál, sp8787 kolléga a tudója itt a legjobban. Linkelek neked pár videót, ő magyar srác és jól nyomja, érthetően is fogalmaz a fejlesztésekkel kapcsolatban. De az magasabb szinten lesz érdekes. Egyelőre elég annyi ha rájössz hogy melyik fegyver használata szimpatikus, és ahhoz való kombókat oldd fel majd hozzá. Sok idő kell hozzá, alacsony szinten (első végigjátszás alatt) ajánlott a Sloth varázslat elsajátítása, sokat fog számítani. Magasabb szinten már nem.
-
PETEE78
senior tag
Sziasztok!
Megkaptam karácsonyi ajándék gyanánt, mint 2 gyermekes Apuka
Már régóta fentem rá a fogam.. 
A DS széria után jóval összetettebbnek érzem, kifejezetten elveszettség érzetét kelti bennem ez a rahedli infó, de ez a jó
Akinek van egy két útra való jó tanácsa, annak megköszönöm, ha leírná. Pár fontos lényeges dolog mire figyeljek...
Persze olvasgatok is itt a fórumban visszafele...üdv,
Petee -
penge111
addikt
Katanával tolom, úgy gondolom, hogy az L-es cuccok a jók mert mozgékonynak kell lennem. De a statokban bizonytalan vagyok hogy kell elosztanom jelenleg így nézek ki:
Body: 16
Heart 40
Stamina: 10
Strenght: 10
Skill 18
Dexterity 15
Magic: 20
Spirit: 16Továbbra is a heartot pumpáljam, vagy a skillt erősítsem meg jobban? Mondjuk még gondom nem nagyon volt egy bossal sem. Igaz L-es cuccban 1 max két ütés vagyok a legtöbb bossnak, de ez a gyorsaság ára
Válaszokat köszi előre is 
-
sp8787
addikt
Nahhhmeh
Nala az a cel ,hogy elmondhassa ,hogy ezt a jatekot is "vegigjatszotta" lol.Legalabbis nekem ez eddig igy jott le.Kizart ,hogy le tudtam volna tenni pl. a BB-t az elso "vegigjatszas" utan. Ebbol latszik ,hogy mennyire mast jelent kinek kinek "jatszani" egy jatekkal.
Ugyhogy inkabb orulnie kellene ,hogy a fejlesztok megkonnyitettek a dolgat.

-
sp8787
addikt
válasz
penge111
üzenetére
Majd probald ki a Sloth-ot meg a Quick Change-t Way of the Nioh-n vagy az Abyss-ban 100 felett/alatt ugy ,hogy mas buff-ot nem hasznalsz. Vagy probalj meg egy human boss-t Sloth kozben Backwave-elni.Vagy a vegen mjad megnyilik egy par gauntlet na ott Sloth-olgassal.

Lenyeg a lenyeg ezt egy tapastalt jatekos sem hasznalja az azert van benne mint a DS/BB-ben a summonolas...etc. ,hogy barki megtudja csinalni
-
Deck
titán
válasz
penge111
üzenetére
A lassítást nem használtam és nem is fogom max 2 bossnál egyszere megmondom őszintén. Na meg nem tart a végtelenségig.. Van, hogy pillanatokig csak a bossoknál. A meghalok és feléledek dolog meg nem full élettel támaszt fel és van, hogy tudják, hogy jössz és megölnek vagy van, hogy az enemy is használja (Sasuke). Ennyiből amúgy a GS-ekkel is könnyebb a játék, hát még ha tudodhol lehet pillanatok alatt farmolni ami feltölti a GS-t. Suzaku is megvéd a haláltól na meg ugye sok cuccvan amitől könnyebb lesz. A pörgős gyors játékmenet miatt nehezebb mint egy lassú DS. Kedvenc játékom

-
penge111
addikt
Jelen, bár pont most jöttem rá egy-két dologra. Számomra innentől a Nioh a legkönnyebb játék a műfajában. Igen sajnálatos, hogy két ilyen táp skillt raktak a játékba. Gondolok itt a slot varázslatra, és a halál esetén egyszeri újraéledésre. Ezeket használva kb vicc lesz a játék, nem értem miért nem vették ki ezeket, vagy legalább immunisak lennének rá a bossok. Természetesen ezek nélkül kemény dió a játék, de mivel benne vannak ezek, azt kell mondjam a leggyengébb eresztés így nehézségileg. Természetesen ezek nélkül próbálkozok továbbra is, csak kicsit csalódtam most...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt nem tudom hogy csinálom meg, lehet jobb gear + magasabb szint kell hozzá. Ami mostmár kezd idegesíteni, hogy a dpad nagyon rossz itemek használatára. Egy csomószor a harc hevében mást használok el, mint amit akartam és nem azért mert rosszat nyomok, hanem a dpad rossz kivitelezése miatt (ps4). Ha kicsit a balra vagy jobbra gombot felül/alul nyomom, akkor hajlamos a felső vagy alsó itemet/talizmánt használni, a lapozgatása sem túl kényelmes harc közben. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Imádni fogod
Nem...