Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
snake78
tag
A legnagyobb probléma az, hogy a kék és sárga cuccokat eladtam
Lila és zöld van nálam
Kellett a pénz a szintlepeshez 😂😂
Vissza kell mennem meg minden hova mert a kodomakból hiányoznak
Bár meg ezen a szinten is nehéz a 4. Régió -
snake78
tag
-
sp8787
addikt
Elso vegigjatszasnal sztem azt hasznald ami a legerosebb meg ha az kek vagy akar sarga is. Ha nagyon nagyon szerencses vagy es van egy olyan fegyvered ami CTA Change to Attack vmi. Es az a valami a fegyvered elsogleges skalzodasa akkor ahhoz erdemes ragaszkodni. Amugy mindig azt a legujabbat hasznald amit talalsz es a legmagasabb sebzesu. Az tenyleges damage-t a Karakter lapon mutatja egyebkent.
Ha tenyleg brutal szerencses vagy es talalsz valahol olyan inheritable-t ami CTA azt at tudod soulmatch-elni a fegyveredre. Az inheritable az a tulajdonsag a fegyveren ami elot vmi ilyen jel van [<].
Ez kb azt jelenti ,hogy ha ezt a gear maxra familiaritized akkor at tudod soulmatchelni egy masik gearre. Pl. igy lehet minden armorra [<] Attack-ot varazsolni.A mission leveleknek semmi koze a leveledhez. Valojaban nem is tudom mit jelentenek. A wotw-on 900 feletti missionok vannak a max karakter level meg 550. Szoval passz sztem ne foglalkoz ezzel csak iranymutato.
-
snake78
tag
Sziasztok!
A múltkori akciónál megvettem a nihot
Most nem kezdek bele abba mennyire teszik, vagy nem 😁
Elkezdtem olvasgatni a fórumot, de meg nem jutottam el odáig, higy találják benne leírást (de lehet,hogy nincs is benne ) a fegyver fejlesztésről
From software játékok után kezdtem bele
De nekem kicsit a fegyver fejlesztés kaoszos
El tudna valaki mondani, higyan tudok fegyvereket tuningolni?
Találtam lila kusarigamat ami meg jó is lenne, de a 450 feletti "sebzese" most már valahogy kicsit gyengének tűnik
(Lehet, higy rosszul gondolom a számot a fegyver mellett és az nem a sebzese)
A szám amit ki ír az 450
Illetve a mission level az megegyezik a karakter levellel?
A válaszokat és segítséget előre is köszönöm -
sp8787
addikt
Na innen kezdve kisebb Nioh pause

-
sp8787
addikt
Nioh Reforge Table, a napokban akadtam ra
[link] -
sp8787
addikt
Na ez is letudva

-
sp8787
addikt
Ja ,hogy lehet segitseget hivni? Na ez nekem uj. En csak ugy tolom mint a brom egyedul.
Egyebkent ez a Hino-Enma gondolom , engem minimum 20-30-szor siman kinyirt.
Utana rajottem ,hogy nem kellene sarga leterheltseggel furkoraszni, zoldbe kell rakni.
A Antiparalytic Needle-k sem veletlenul vannak, meg ugyanezen a palyan egy Paralysis Charm is van vhol.Egyebkent e legegyszerubb ha futkoraszol es ha feledrepul akkor utod hatulrol amikor foldet er utana meg gyorsan visszavonulo. Vagy Ki-Break-eled mint ahogy a speedrunoknal is csinaljak.[link]
-
melega
őstag
Olyan gondom lenne, hogy a segítségemet elhasználtam Orkonyinál az első bossnál, és a másodikhoz, is be kéne valakit hívni segítségnek a repülő csajhoz, de olyan nehéz szintűek a szamurájok is hogy 20-as szintű fegyverrel alig tudom őket megölni.
Miközben keresem azt a gyűrűt, ami behozta a segítséget az első bossnál, alig tudom őket leölni.
Ezért úgy döntöttem ez volt az utolsó DS jellegű játékom.
-
sp8787
addikt
"3. nehézségen már alapok lesznek a jobb fegyók."
Hat nem igazan, legfeljebb a lvl-juk. Hacsak nincs valami irdatlan mazlid.
Pl. a 200+-os fegyvereket csak a vorosen vilagito yokai-ok dobjak de iszonyat ritkan es csak az utolso 2 regioban.Az arany csillagos tulajdonsagok mint itt az a CTA HEART A(AA-) csak Forge-al vagy egy revenantol vagy mastol szerezheto de nem tul valoszinu pl. egy CTA + inkabb skill damage %-ok. Amiket a Death to the Bandits-bol tudsz szerezni inheritablekat azok CTA A-(A+)-osak. Valojaban amugy nem nagy a kulonbseg.
Ezt en forge-oltam Nue Claw farmolas utan 4-edjere dobta, utana raSoulmatcheltem a CCD20-at. Az osszes tobbi reforge-al kerult ra. A Close Combat Ki Reduction 25% min. 10-15 millaba kerult mire kiporgettem a tobbi hamar megvolt. Ja es ugye ehhez jo sok Divine Fragment kell a reforge-olashoz.
-
sp8787
addikt
Azt hittem megzoldulok mire a 25%-ot vhogy rabarkacsolom

-
sp8787
addikt
Maegjott az uj patch 1.10, kaptam 25 milla gold-ot hehehe
-
sp8787
addikt
En ugy voltam ezzel ,hogy ha valahogy meg birom csinalni a normal jatekot akkor majd nkialloka Last of Us-nak. Igy is lett de nem sokaig tartott, letrat pakolgatni meg bakot tartani meg ilyen marhasagok sehogy nem tudtam raallni.
Na azota is Nioh meg MLB 17 megy nalam. Ebben a jatekban nem nagyon lehet csalodni sztem persze biztos van akinek abszolut nem fekszik mint nekem a TLOU.Viszont ha a NG+ meg NG++, Way of the Strong meg Way of the Demon szinten is akarsz majd jatszani akkor egy season pass nem art melle.
-
melega
őstag
Én is megrendeltem a játékot, a héten vagy jövőhéten hozza a futár, remélem nem fogok benne csalódni.
-
sp8787
addikt
Eldobtam ott magamat a vizbe egyszal landzsaval egy parszor.
De lehet ott mas erdekes dolgokat is talalni pl. CCA Heart/Dex/Str inheritablekat amiket ugye max familiarity utan ra lehet Soul Matchelni olyan fegyverre ahol nincs utkozes. Neha ra kell nezni.Kozben farmoltam WOTD Invitation from the Warrior of the West-et, Tachibana Muneshige-et ami lvl 480.
+10 folotti fegyverekert/armorert meg amritaert(4millio/kor), ugye ezt cca 1perc alatt meg lehet csinalni (Daiba Washi).Es kaptam meg egy Yasakani-t 178+10-est.
Kozbe rajottem ,hogy lehet egyszeruen Samurai Pontokat szerezni. Fel kell vinni 500000-re(prof) minden fegyvert es akkor kozben egy halom pontot lehet kapni. Mondjuk sztem ez csak nekem volt uj.
-
sp8787
addikt
Aki CCA 20%-ot akar ,en is ott hagytam a revenantomat a WOTS Death to the Bandits-nal parszor.
Jumoni Spear CCA15 -
sp8787
addikt
Meg egy dolog. WOTD-nal az Ohashi Bridge-nel 166-os cuccokat dobnak a revenantok.
Ezeket nem erdemes soulmatchnek hasznalni mivel a Blacksmith kislany 171-179-eseket csinal. -
sp8787
addikt
Igen de az a regio csak kesobb unlockolodik.
Igy meg ugyis kell speedrunolni egy par 160+(+x)-es accessory-ert.Nekem van 3, egy level 28(Nue claw farmolasbol) egy 150 meg egy 164 +10-es ha jol emlekszem.
Vszinu a Trail of the Master-nel meg magasabb szintut dob, ha dob.
Nekem a 150-es megfelelt a WOTS-ra. -
sp8787
addikt
Egy jotanacs azoknak akik a Way of The Strong, Way of the Demon szinten is vegig akarjak jatszani a jatekot.
Az anyagi prolemak elekrulese vegett az Ohashi Bridge-re egybol az unlock utan kell menni es jo elore feltolteni a kasszat. A soulmatch/reforge eszi a goldot mint a fene.Pl. 5 milla mire kiporgeted a Close Combat Attack-ot a kardra, vagy egy soulmatch 1.5 milla.WOTD-nal nem akkora gond ott 200+ felettiek a revenantok a hidon, de WOTS-nal konnyen fole lehet szaladni a hidon levoknek es akkor mar nem tul egyszeru gyarapitani a kasszat.
A Request fro Ginchio sztem lassu de ugye a Yakasani miatt azt is le kell speedrunolni azert parszor.
WOTD-nel szerencsem volt ott 5-ik speedrunnal meglett a Yakasani ,WOTS-nal sztem volt vagy 50-100. -
melega
őstag
Szülinapomra László napjára meg is veszem a játékot, a szülők is adnak bele.
Remélem nem fogok benne csalódni.A Bloodborne, és Dark souls 3 eddig tetszettek, ami hasonló játékom van.
-
Djuree
félisten
fanatics builddel tolja vki? kusarigamával? én most próbálom, jó lenne ez ha ki lenne maxolva.
-
nesh20
aktív tag
Sziasztok!
Újabb kérdés. Elvileg megcsináltam az utolsó fő küldetést, lement a készítők listája, visszadobott a térképre adott még pár küldetést.
Szeretném megkérdezni, hogy az NG+ az ebben a játékban, hogy működik. Nem szeretnék még új játékot kezdeni, szóval mit ne csináljak? Hogy tudok majd a későbbiekben NG+-ban játszani?Nagyon szépen köszönöm!
-
Djuree
félisten
ninja skill pontokat akkor kapsz ha dextrerity-re fejlesztesz.
magicet ha a spiritre, többire meg samurai pontokat.venni nem fogsz tudni.
ha a kodama bonust a shrine-okban beállítod elixirre akkor többet fogsz találni. meg skill pontokból lehet fejleszteni h egyszerre több lehessen nálad. asszem 10 a max amennyi lehet nálad.
amúgy keresd a kodamákat mindig mert egyre több elixirt fogsz kapni utánuk, ha odamész a shrine-hoz. asszem 6 vagy 8 a max ha megvan mind.ha nehéz a játék használd a sloth spellt, azzal marha könnyű lesz. de ezt csak ha nagyon muszáj, mert sajnos elvész a kihívás vele.
-
nesh20
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Mire kapom pontosan a skill pontokat? Sajnos erre még nem jöttem rá.
Szükségem lenne pár darab ninja skill pontra és nem ad a játék, valamit rosszul csinálok csak nem tudom mit
Még egy kérdés, lesz olyan fejlesztés valamelyik árusnál ami lehetővé teszi az elixir vásárlást vagy azt csak farmolni lehet?Köszönöm a segítséget!
-
Djuree
félisten
én 120, de én sokáig direkt nem léptem 100 fölé, mert pvp-ben ennyi lesz a max, és hiába leszel akármennyi szintű, semmit nem fog számítani. pve meg nem izgat már, végigtoltam egyszer, ugyanaz másodjára is. várom a kiegeket már.
ha nagyon akartam volna a 750 is meglenne már, van csomo youtube vidi hogy lehet 750-re menni pár óra alatt. nem nagy kunszt csak értelme nincs... -
Apone33
őstag
válasz
szarvasbogár
üzenetére
A load full zöld, a mozgási sebesség is vagy mi az B. Akkor majd körül nézek. Ti hol tartotok? Jelenleg 185 szinten vagyok.
-
szarvasbogár
aktív tag
-
Djuree
félisten
-
Apone33
őstag
Lehet, hogy elb***m valamit, de miért van az, hogy lassabban futok mit más? Pl ha segítek vagy ha valaki segít nekem?
-
Djuree
félisten
én csak a 2 dupla bossos missiont nem tudtam még megcsinálni, az az egy trophy hiányzik.
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz
BOBAKILL
üzenetére
Nekem is 40 % körüli lett az első menet végére már befejeztem a cuccot ha nem is végleg de jó időre. 70% ig elmásztam
ez jónak számít tekintve, hogy nem vagyok egy nagy trófea vadász. Ds3 is csak 90% lett pedig beleraktam vagy 1000 órát vagy inkább 1500-öt
áááá kurva nevörending sztori ez...
-
BOBAKILL
őstag
válasz
BOBAKILL
üzenetére
Update: közben rájöttem a dologra és kiderült hogy nem is vittem végig.
Pedig lement a stáblista.
LOL!!!
Aztán ténylegesen végigvittem és most már értem a newgame megoldást. Nagyon jól megoldották. Vissza lehet menni az "alap" területekre és a nehezekre is.
40%-on vagyok trophykban. Elég sok hiányzik, kíváncsi leszek hogy meddig kell eljutnom hogy meglegyen.Ha a történeten csiszoltak volna és lett volna "mélysége", akkor esélyes lett volna az év játékára. De így csak 9,9-et adok a 10 pontból.

-
Djuree
félisten
válasz
BOBAKILL
üzenetére
hát van jobb, de az már profi szint, ezen a szinten ez a legjobb, youtube-on van sok build, 1 boss 1 ütés meg ilyenek, végtelen spirit mód is van, a megfelelő cuccokkal fent lehet tartani a végtelen állapotot, ugye sebezhetetlenség meg bonus dmg. meg a hátulról támadós láthatatlan ninja, én próbáltam őket de nekem nem működött jól, legalább lvl 200 kell, meg tapasztalat, meg nem is volt meg minden cuccom hozzá. majd egyszer megint megpróbálom őket. bár akkor meg oda a kihívás, az se jó...
-
Djuree
félisten
na én már várom a kieget, az all missions trófea hiányzik már csak, egyenlőre a 2 bossos side missionöket nem sikerült még megcsinálni, majd ma.

lvl 120 vagyok, full zöld mindenem lvl 150-es minden cuccom. kellene még pár cucc amiket kinéztem, de az még elég sok idő kifarmolni a leírását hogy le tudjam gyártani. -
ForRedGlory
félisten
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Ha már játszottál hasonló játékkal, akkor nagyon, de ha nem játszottál még hasonlóval sem, ugyanakkor van pénzed új kontrollerre, akkor hajrá

-
Djuree
félisten
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Ezt itt kérded?

Nagyon ajánljuk,évek ota nem játszottam ennyit egy játékkel. -
Apone33
őstag
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Ha bejön neked ez a stílus akkor szvsz kötelező vétel. Nagyon jó lett. A horizon-t pihenőre tettem, emiatt.
-
Vadernagyúr
senior tag
Mennyire ajánlanátok a játékot?

-
BOBAKILL
őstag
Gratula! Biztos brutál lehetett a vége. Lándzsával nyomtad meg varázslatokkal?
Én haladok vele, de nem tudok minden nap játszani sajnos. Ogress legyőzve, de lesz még jó pár boss gondolom.
Sloth-tal tényleg könnyebb de most az umi-buzit gyilkolászom twilighton, ott nem sokat ér. Majd ha kimászik a vízből akkor nyomom rá. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Djuree
félisten
na végigtoltam, a vége brutál durva. igen erős karim van, kb. lvl110, a cuccaim lvl130 átlagba, de ott azért kapkodtam a fejem, azt se tudtam mi van. XD
átmentem ng+ ba, már minden cuccom divine, azaz zöld, itt aztán lehet fejlődni, mindenki full zöldben tolja, le is vertem egy lvl466-os figurát.
kár h a cuccok szintje csak 150 lehet. bár kell vmi a dlc-kbe is...
ma gearelődök tovább, készülni kell a pvp-re.
a ds3-at mindenképp veri a játék, a 2-vel egy szinten van nekem.
-
Djuree
félisten
oszd újra. aztán 2 pálya múlva találsz majd egy sokkal jobb dupla kardot és oszthatod megint újra ahogy eredetileg volt. nem kell kapkodni, idézzed a piros revenantokat megfelé, majd kapsz minden fegyverből kismillió jót. aztán meg át lehet a magas szintű fegyvered soul forgolni abba amit szeretnél magasabb szintűvé tenni. igaz egyre drágább, de az első kettő még nem olyan vészes, bár nekem már az első is 300k körül van, a második már másfél milla. XD de mindig esik a pirosakbol olyan amit tovább lehet forgeolni. most csináltam pont egy 134-es red demon speart.

-
Djuree
félisten
semmit nem számít mit választasz az elején. az se számít h nem adtál rá pontot. majd találsz ugyis minden fegyverből, próbálgasd mindet melyik fekszik neked. majd lvl 30 körül újrarakod a pontokat, addig felesleges, én összevissza raktam a pontjaim mindenre, először 60 körül osztottam újra a pontokat....
-
pomk
őstag
Milyen jó, hogy a játék elején kéri, hogy válassz 2 tipusú priorizált fegyvert, erre az egyik boss után kapok egy kardot. Természetesen nem azt választottam az elején...
Értem én, hogy sztori, meg ikon meg minden, de még jó, hogy egy skill pontot sem adtam a kardra, erre azt ad... ez csak nekem fura így?!
-
Apone33
őstag
Tudja valaki, hogy miért írja ki játék közben a vendég menüt, meg a options-t hozzá? Ahol a köszönéseket lehet választani. Mikor tűnik az el?

-
BOBAKILL
őstag
válasz
vraghdash
üzenetére
Húzd inkáb 15-re a magic-et! Annyi kell majd a veteran szinthez a dojo-ban. Én is reinkarnálódtam a spellek miatt.
Elirigyeltem a sloth spellt Djuree-tól, azóta könnyűek a bossok. Tegnap letudtam az Ogress nevű debilt. Egyszer szétkombózott de másodjára meglett. Amúgy nem lenne ez sem annyira nehéz boss, balra dodgeolva ki lehet kerülni a csapásait, utána ütni a seggét. Aztán újra. De sloth-tal egyszerűbb. 
-
Djuree
félisten
válasz
vraghdash
üzenetére
talán 10.
érdemes fejleszteni legalább 10-ig. rengeteg jó spell van. már csak a resistek is, de ott a regeneration is ami folyamat gyógyít, meg a gyengítő spellek, amit akár a dojoban is lehet használni, mondjuk egy ki visszatöltést akadályozó spell igen durva tud lenni.
-
vraghdash
tag
mennyi magic kellhet ehhez a sloth hoz? én konkrétan eddig nullát tettem bele...
-
Djuree
félisten
na én az uccsó pálya előtt vagyok, kerek lvl100 vagyok (minden cuccom lvl110 körül van, fegyverek az egyik lvl119 a másik kicsit kisebb, ennél jobbak egyik ál-pvp-snél sem voltak, még a jóval magasabb szintűeknél sem). minden pálya, mellékküldi letudva, minden kodama behúzva, bőven ál-pvp-ztem is, 500 figurát biztos levertem ha nem többet (innen jöttek a legjobb cuccaim), minden pályán mindent felfedeztem.
nagyon sokat játszottam, napi 6 óra megvolt sztem, ennyit nagyon régóta semmivel nem toltam, talán a ds2-vel (nálam a játék már-már ds2 magasságokban jár, ami nagyon nagy szó, mert abban 300 órám volt).
a játék még mindig letehetetlen, lenyomom ma az uccsó pályát, meg megpróbálom a nehezebb twilight pályákat, az első 4 abból is megvan már. aztán várom a kieget, meg ng+ -ban elkezdem összeszedni a zöld cumókat, a lvl100 fölötti twilightokra kelleni fog.
Apone33: olyan mérgező gázos a ds2-ben is volt.
-
Apone33
őstag
Most vagyok a jégkirálynőnél.
Meg közben kipróbáltam ezt a lassítás dolgot, nagyon durva lett, majd az ng+-nál az esernyős néninél kipróbálom. -
Apone33
őstag
Kedves Nioh társak.
Be kell vallanom, hogy az elején nem tetszett a játék, (a bloodborne után) de gondoltam adok neki egy esélyt. Amit nagyon nem bántam meg, mert ahogy kezdem megismerni a játékot egyre jobban imádom. Szinte egész nap játszom vele.
Egy pálya volt eddig ami nem tetszett az a mérgező gázos bánya volt. -
Djuree
félisten
válasz
BOBAKILL
üzenetére
Azt a spellt bossoknál nem kéne engedni, azota minden boss elsöre megvan. XD
Tul op. A ds ben meg van oldva h immunis a boss az ilyen hatást okozo spellekre. Örülök h nem szopok a bossokkal de kezd tulzás lenni, elvész a kihivás. Ng pluson magamtol ki fogom venni ha nem pecselik addig. -
Apone33
őstag
válasz
szarvasbogár
üzenetére
Igen, sztem könnyű egy boss volt, nem olyan mint az esernyős hobbit, vagy a villámost.
-
BOBAKILL
őstag
Kipróbáltam Djuree ajánlására a sloth scrollt. Totál lehülyíti a bossokat is, nagyon brutál!! Ráküldtem a bossra (épp a fehér cicánál jártam), belőttem a living weapont és a hp-ja 50%a odalett. Pfff. Kíváncsi leszek a köv bossnál milyen lesz. Majdhogynem ég a pofám mikor ráküldöm a spellt, annyira OP.

-
szarvasbogár
aktív tag
Jól néz ki az arany páncél de kb ennyi értelme is van, hogy jól nézzen ki és a már meglévő motyót át lehessen rá szinezni.
Nehéz páncélból az ebony vagy japan brave nagyon jók

-
nesh20
aktív tag
Sziasztok!
Van arra lehetőség a játék újrakezdése nélkül, hogy egy adott fegyverre kiosztott scroll-okat visszakapjam és egy másik típusú fegyverre költsem?
A Book Of Reincarnation nullázza ezeket is?Köszönöm a segítséget!
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Köszi!
Ma meglesem, de könnyű aramorban tolom úgyhogy majd ng+on lesz jó. -
Adam_Shepard
addikt
Felraktam ezt az arany pancelt .. 93% os equip load... ellenben van egy rakat statja. Boba, a shrineban a receive dlc fatábla alatt van. (Ad fashion scrollt is)
-
BOBAKILL
őstag
Csak úgy tudod megoldani hogy rezeteled a pontjaidat, van egy reincarnation nevű cucc amit megvehetsz a kovácsnál. Összes pontodat, skilleket is rezetel, újra oszthatsz mindent. Én már egyszer megcsináltam; nem a fegyver sebzés növeléséhez szükséges statokra adtam mert nem is néztem akkor... de már minden oké.
Djuree: lenyomtam a fagyos leányzót. Hát, elég gecó volt, de 5.-re meglett. Majdnem sikerült elsőre, egy laza kombó kellett volna és kampec. Persze épp akkor csinált ki a területre ható jégvarázslatával...majdnem felrobbantam mérgemben.
De után meglett. Neccesen bár de sikerült. Messziről basztattam a csajt, közel csak akkor mentem mikor elfogyott a ki-je.
Nagyon frankó ez a vörös démon szerkó.
) Feladtam érte az Iga Ninja szettet. De azért még megvan az is. 
Milyen arany szett jön a peccsel?? Hol kapjuk meg a játékban? Feltelepült de eddig nem is tudtam hogy van ilyen. Vagy ezt is meg kell szerezni egy küldiben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Több db 512GB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szval nem tudsz "elrontani" semmit.
ez jónak számít tekintve, hogy nem vagyok egy nagy trófea vadász. Ds3 is csak 90% lett pedig beleraktam vagy 1000 órát vagy inkább 1500-öt
Pedig lement a stáblista.
LOL!!!
Sloth-tal tényleg könnyebb de most az umi-buzit gyilkolászom twilighton, ott nem sokat ér. Majd ha kimászik a vízből akkor nyomom rá. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Be kell vallanom, hogy az elején nem tetszett a játék, (a bloodborne után) de gondoltam adok neki egy esélyt. Amit nagyon nem bántam meg, mert ahogy kezdem megismerni a játékot egyre jobban imádom. Szinte egész nap játszom vele.