Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
woros
őstag
válasz
Hintalow
üzenetére
Gondolom a Wii U-hoz van GamePaded.
Jobb híjján én azzal játszanék, mintsem a Wii Mote-okkal, mert azon van analog kar. D-pad szvsz kicsit macerás, bár DS-en csak az volt, de ez picit komolyabb kart. Persze, ha egyébként a motion irányítás fekszik neked, akkor nincs gond. -
Agyzuzo
addikt
válasz
Hintalow
üzenetére
Persze, mindent "megeszik".
Én Motion plus + kormány "betéttel" szoktam játszani.
Ha megnézed a hátsó borítót, fel van tüntetve miket támogat: Kart back cover -
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Hintalow
üzenetére
Én idehaza az árukeresőt, külföldi viszonylatban a Gamecrawler-t használom.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- ASUS ROG ALLY Z1 EXTREME + AJÁNDÉKOK!
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van. 11 28
- Xbox series Kontroller Fekete
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Jobb híjján én azzal játszanék, mintsem a Wii Mote-okkal, mert azon van analog kar. D-pad szvsz kicsit macerás, bár DS-en csak az volt, de ez picit komolyabb kart. Persze, ha egyébként a motion irányítás fekszik neked, akkor nincs gond.

Dr.F.E.R.I.