Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
PandaMonium
üzenetére
Nem hiszem, hogy a Nintendo elmenne pay2win irányba, nem vall rájuk. Nekem ami lejött erről a figura dologról, hogy otthon rámentem a bábura a karakterem majd átmegyek haverhoz játszani, nála meg csak simán betöltöm.
-
Alba Game
tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Mert pl. nekem a Sylanders -es figuk koncepciója tetszik. Totál rendben van a dolog. Persze ott (még!) nincs online multi battle, de amit alapból a szingli / co-op gamében lehet velük csinálni, arra teljesen jók.
Asszem még a Disney's Infinity az, ami egyéle figurás gyüjtögetésre alapoz, de azt még nem próbáltam (és részemről tervben sincs) szóval lövésem nincs az abban betöltött szerpükről.
Ahogy néztem, a Nintis figurák extrája, hogy több játéknál is használhatóak. Bár -feltételezem- nem lesz hatása egymTegyük fel, hogy max. -ra fejlesztem az egyikben Yoshi -t és már a másik gaméban is maximum képességekkel indulhatok. Nah, ez tleg unfair volna. Nem gondolom, hogy ilyen lesz.
-
törölt tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
apu visajat lekoptato kisgyerek otthon kimaxolva leul ellened jatszani...

Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- További aktív témák...
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.F.E.R.I.