Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alba Game

tag

válasz mirci18 #2614 üzenetére

Szerintem meg éppen a "nagy konzolosok" mondják azt (már akit vagy akinek a site -ját nem a MS vagy a Sanyi pénzeli), hogy mekkora jóság a WiiU és nekik is van otthon a Ps3 / X360 vagy egy újgenerációs vas mellett. Hidd el, ha valakik, hát ők képben vannak a rendszer innovatív mivoltával. Az más kérdés, hogy manapság "ciki" Nintendósnak lenni, ugye. :( Szerintem éppen a semmiszavú vérpistikék azok, akik köpködnek, hurrognak az N gépei felé. Hol a fórumokon, hol a való életben. Ez van, de meg lehet hagyni őket a hülyeségükbe. Attól nekünk nem lesz jobb, hogy a falnak beszélünk.

Nem volt fontos a grafika ??? Köbö mikor? Mi, C64 -esek / ZX Spectrum -osok (KonzolWars Rulez !! ;] ) már akkor is csorgó nyállal figyeltük az Amigások gépein futó csodákat (pl. Turrican), hogy azok micsoda álomszépek voltak. Mellesleg épp nemrég próbáltam ki ezt a dolgot, amit említesz. Összeraktam a ZX Spectrum -omat és nagyfiammal nekiveselkedtünk a Jason's Gem -nek meg a Nether Earth -nak. Vagy két órányi masszív "szívás" után a konklúziók: 1. Kutya nehéz 2.Borzalom grafika 3. Mi az, hogy nincs mentééééés ???? :DDD :DDD :DDD

Új hozzászólás Aktív témák