Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil198909
tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Hát eredetileg azt akarta hogy adjam oda még a Wii U mellett nem is a két top játékot hanem hármat a New Super Mario Bros U-t a Super Mario 3D World-öt meg a Donkey Kong Country Tropical Freez-t!De hát írtam neki hogy az nekem nem lenne valami jó biznisz!Így hát kiegyezett abban hogy a gépet elcseréljük simán ő odaadja a gépet játékokkal mindennel együtt én meg csak a gépet!Szerintem még így is jól jár!Viszont természetesen mindenféleképp személyesen szeretném megejteni a cserét mert ott én is ki tudom próbálni meg nézni a gépet és ő is!Ez így korrekt!Van egy haverom aki úgy néz ki hogy ledob engem kocsival ha nem akkor nem tudom hogy lesz akkor szerintem nem fog összejönni mert én látatlanba biztos nem postázom el a gépemet mert ha utánna azzal meg valami gáz van akkor jól megszívtam!Tehát magyarul csak a személyes cserében vagyok benne!

Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tesla topik
- Horgász topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Mini PC
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Nintendo Switch V2 32GB+128GB okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil üvegfóliás + tok
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- PlayStation 5 Digital Edition 825 GB, 2 kontroller, újszerű állapotban
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 októberig Alza garis számlás kézi konzol handheld PC gaming gamer
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.F.E.R.I.