- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
igen :/
koncsik: köszi, mostanában nehezen haladok a könyvekkel, azért is gondoltam digitálisan.
-
ayo
veterán
várható volt. én majd angolt fogom beszerezni egyszer, bár lehet csak digitálisan
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
Jaja, bár igazából már az elején is érezhető volt, hogy már necces a hardver tudása. Igazából a Wii volt hasonló, ami jóval gyengébb volt grafikailag a többi konzolhoz képest, viszont ott volt egy wow faktor, amiért pl. a star wars játékokat én többször újratoltam rajta, úgy hogy pc-n is kitoltam előtte ezerszer szebb grafikán, csak ugye az egyedi játékélmény nagyon sokat adott. Ez igaz a DS vonalra is, az hardver adta lehetőségek miatt élvezet volt játszani velük.
A Switch-nek igazából nincs ilyen ereje, csak hogy különböző helyzetben tudsz vele játszani. A motion kontroller rész és a hd rumble annyira nincs kihasználva szerintem, a touch pedig ugye veszélyes, hiszen csak kézben tudod, ezért inkább csak kiegészítő funkcióként tud üzemelni, minthogy komoly gameplay alap legyen.
A Switch szerintem azoknak jó vétel, akik az elmúlt 10 évben nem játszottak, főleg nem Nintendón. A többieknek a port nem izgi és a thirdparty-k többsége sem.
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
elhiszem, csak emlékszem hogy furcsálltam, hogy a Taiko meg tetszik ami meg ízig-vérig japán cucc
ebben az esetben egy fokkal izgalmasabb tud lenni a dolog 
Igazából ott inkább az aranyosabb dolgok mennek, tehát Kirby-ből kilóra lehet vásárolni, míg Mario Donkey témában azért eléggé visszafogott a kínálat Japánhoz képest. Mondjuk én pont imádom Kirby-t, nehéz volt megállni, hogy ne hozzak el minden - egy-két óriás plüss nagyon jó árban volt
-
ayo
veterán
a fő tevékenységem a turistáskodás, szép helyek meglátogatása, magamba szívni egy kis kultúrát, finom ételeket enni, kirándulni, várost látni stb. arról is lehetne jó pár oldalt írni, de örültem hogy ez a 2 cikk és videó nagy nehezen elkészült. sajnos túlságosan nyitott vagyok mindenre, időm pedig kevés

Anna amúgy mindig könyveket szokott kint venni, azokból nagyok jók vannak kint és azokból a használtak tényleg olyanok, mintha senki se használta volna. Volt pár kiló az is
-
ayo
veterán
Értem, csak múltkor pont azt mondtad, hogy nem bírod vagy akkor a Taiko óta változott a dolog?
Igazából nagyon sok mindenért érdemes kimenni, csak ugye van nekem is ismerősöm, akit full nem mozgat egy dolog sem én meg alig tudok betelni vele. Igazából ha van elég dolog, akkor mindenképp érdemes, mert nagyot lehet spórolni, hogy nem rendelgeted be ugyanazt, amit kint veszel, de hát sok meló ez tényleg, hiszen akkor a legjobb, ha mindent ügyesen le tudsz szervezni. Meló, de hát megéri. Mellesleg anno Koncsik amúgy látta az összes cuccomat, betelt vele a szoba 
(#3448) Dr.F.E.R.I.: nem nézem kockának, csak anno mondta hogy kulturá és a japán játékok nem érdeklik, ezért gondoltam, hogy akkor úgy maguk a japánok se és ezért gondoltam, hogy akkor csak vásárlás célból menne ki max.
Lehet egyszer írni fogok róla, bár inkább csak gaming témakörben szoktam. Én mindig Annával szervezem meg az összes utat, repjegy vadászat, szállás és a többi. Egyetemen tanultam japánt még 2000-es évek elején és már kis korom óta szeretem Japánt, SNES sokat segített hozzá
Ha olvastad a cikkeimet, mindegyikben írom, hogy nem a játékokért megyek ki, hanem mert szeretek mindent, ami Japán. Nekem ez csak egy plusz, amivel az üres órákat töltöttem meg 
Minden cikk vége: "és ahogy múltkor is mondtam, ne a vásárlás legyen a fő cél, inkább kössük össze a kellemest a hasznossal, hiszen Japán jóval több, mint videojátékok gyűjtőhelye." Szóval nem olvastad a cikkemet, ejnye
(#3446) koncsik: hehe, az menő lenne. összedobnánk a pénzt, kocsibérlés, aztán vadászgatni 1-2 hónapig

-
ayo
veterán
oh, ez tényleg szép! hát majd egyszer tuti nézek még, mert majd akarok egy plusz dobot, bár lehet ha Switch-re is jönnek a részek, akkor oda - meglátás. kint most pont ezt nem láttam, de gondolom azt is bőven netes ár alatt lehet szerezni, nagyjából kiadástól független egységárban vannak, tényleg csak lehajolsz egy fogsz egyet

Neked sztem nem érdemes kimenni, ha nem sok dolgot akarsz venni, főleg ha jól emlékszem a japánokat nem bírod, mert akkor csak vásárolásról kéne hogy szóljon, de japán tudás nélkül ahogy írtam csak a felszínt tudod éppen karcolgatni és ha nincs sok dolog, ami érdekel, akkor nem sokat nyernél rajta.
köszi szépen

-
ayo
veterán
Mire gondolsz, hogy jobb? A matricák miatt?
Ja, emlékszem hogy vám / áfát megúsztad, de hát még úgy is baromi drága, ha azt nézed hogy kint 10k alatt vannak ezek..
Engem nem zavar, hogy nincs matrica és nem 30-40K-t fizettem érte, hanem mondjuk egy használt Wii játék árát... 
Vásárlással kapcsolatban érdemes a cikkemet elolvasni, ott leírtam mindent, hogy mikor és kinek éri meg.
-
ayo
veterán
Na kedves mindenki, végre elkészült a mű, jó szórakozást!
játéknapló extra: Japan Mega Haul: Nintendo cuccok a Kansai régióból -
ayo
veterán
a kezdeti 3D miatt sajnos nagyon rosszul öregedtek az akkori játékok. N64-nek nagyobb része ezért is kicsit trash már sajnos, pedig az akkoriban nagyon menőség volt, most meg egy-kettővel kicsit már szenvedés játszani a kezdeti buta level design, a nehézkes irányítás és a baromi gyorsan elavult grafika miatt. szóval pl. azok a játékok régen tényleg jobbak voltak és nagyon sokat én is szebbnek gondoltam, de ugye ahogy írtad megszépíti az emlékek.
jó példa, hogy ott a SNES, ami meg még most is korrekten tudja adni azt, amit akkor. ezért para, amikor ilyen kezdeti technikákat nyomnak, szegény Wii is már a saját idejében elavultnak számított, de a GC meg még most is menő. ilyen ez.
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
ahogy nézem nagyjából pont a felét tudnád megspórolni, ha mondjuk a 300 dollárosat nézem szállítással meg vámolással. kint csak Nintendót néztem, szóval nem tudok sajna árakat mondani, de a legdrágább boltban (Yodobashi) újonnan 20-25K yen körül mozog a dolog, egy szaküzletben szerintem akkor 10-20K között ki lehet fogni, ha meg olyan szerencsés és ügyes vagy mint én, akkor alatta.
-
ayo
veterán
Én most megmondom neked, hogy 2 év múlva se lesz kint annyi, mint ha most megrendelnéd, hiszen vám, áfával baromi sok az a 300 dollár pl.

És ahogy az utolsó cikkben is írtam, pont ezeket nem érdemes rendelni, ha szeretnél kimenni, 1-2 ilyenből kint konkrétan már egy repjegyet lehet spórolni, így meg simán az államnak és az eladónak adod azt a sok pénzt, míg te csak vágyakozol, hogy jajdejó lenne kimenni...
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
esetleg még nin-nin-game.com
-
ayo
veterán
play-asia drága, azt ne nézd, inkább a többi import oldalt, de ebay jó lehet, főleg ha találsz valakit akivel lehet egyezkedik, vám áfája miatt kicsit kellemetlen a dolog. Ferinek pl. Yamatoku battery-t nem adott, mert hogy nem lehet, de nekem pl. x más jött azzal, szóval szerintem ez még mindig olyan, hogy van olyan postamód, ahol van erre lehetőség és talán történt is gond vele, de egyébként nem nagoyn szoktak ezen problémázni - haver nem rég 3ds-t rendelt pl. ott se merült fel ilyen gond, szóval nekem ez még mindig ködös, hogy mi igaz

-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
egy kis laza 9 oldalas olvasni való, avagy itt a második rész, ami egy shopping guide, amiben a felkészülés mellett a főbb boltokról lesz szó, árakkal, kínálattal, élményekkel és írok arról is, hogy miként készüljünk fel a nagy útra.
remélhetőleg 2-4 videóban minimum bemutatom a lootokat is, de ahhoz még megint csak erőt kell gyűjteni

-
ayo
veterán
új évre pedig itt a friss beszámolóm: Kanszai régió, a videojátékok bölcsője
Az első részben a fontosabb élményeimről olvashattok, a következő részben pedig Kansai Retro Videogame Hunting címmel egy komolyabb shopping guide-dal készülök, majd az érdekesebb cuccokról pedig külön videót fogok készíteni, de az még a jövő zenéje

Jó olvasást! -
ayo
veterán
-
ayo
veterán
elkészült az új videó egy kis horror válogatással, de persze azért könnyedebb vonalat is érintem. követretkező hónapban nem lesz videó, ellenben decemberben remélhetőleg valami menőség lesz, de nem lövök le semmit, kellemes nézést

-
ayo
veterán
köszi, meg mindenkinek a nézést!
naja, csak lassan tényleg azt érzem, hogy itthon kb. lehetetlen beszerezni ezeket és ez olyan szomorú. Switch játékoknál is csak a populárisabb játékok jönnek, miközben csomó menő játék kijön külföldön... Remélem egyszer megváltozik a helyzet és Nintendo ország leszünk, mondjuk ezt már 20 éve várom...

-
ayo
veterán
bontatlan gyűjteményben én soha se gondolkoztam mondjuk, ált. előbb vagy utóbb felbontottam eddig mindent v eladtam és megvettem bontva
Játszom velük, szeretem nézegetni, meg hát én régi cuccokat is gyűjtök, azokból több százezer lenne egy bontatlan, szóval valahogy kimaradt 
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
újabb videó fent

17 fantasztikus és ritka Nintendo játék -
ayo
veterán
Én tuti nem azt nézném, hogy régi vagy új, hanem hogy milyen a játék. Ott van például a Zelda. Kezdésnek tuti nem a legújabb részt adnám a kezébe, hanem egy könnyedebb Minish Cap v hasonló részt, ami segít beletanulni az egészbe és ezáltal majd meg tudja kedvelni a sorozatot.
Aztán ha már annyira akar Zeldát, akkor jöhetnek a 8 bites keménységek is, de tuti nem azzal szívatnám, hogyha zeldázni akarsz, akkor sorba vidd végig az összeset
-
ayo
veterán
hát igen, ha valaki műértő akkor biztos nagyot fog nézni, de gondolom az újabb generációk többségét hidegen hagyja mivel full digitálba született.
valahogy úgy tudom ezt elképzelni mint a bakelitet, meg marad, néha kiadnak egy-egy extra verziót, de tulajdonképpen 95%-ban az mp3 megy. PC-n is már csak a kollektor editionnek van létjogosultsága -
ayo
veterán
Ismét új videó tőlem: egy zeldás pohár, egy zeldás lábtörlő és egy SFC könyv a téma

-
ayo
veterán
olyat még nem találtam sajna, pedig jó lenne ha mondjuk az összes nintendós vagy gaminggel kapcsolatos gashapon össze lenne szedve.
én általában az ilyen import oldalakat szoktam nézni, akik gaminggel is foglalkoznak, mert az már eleve egy szűrő. pl. a shopncsx vagy play-asia
persze ezeknél nem érdemes vásárolni, mert sztem ezeknél a legdrágább minden, de arra jó, hogy kb. lásd mik voltak vagy mik lesznek, főként a shopncsx-et ajánlom. ott jóval előre jelzik a preorder cuccokat - ezt pl. elfogadnám

-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
hát ja, Zelda már csak ilyen, remélem 10 év múlva már új lakást veszek belőle

asszony remélem azért egyszer majd meglep vele

-
ayo
veterán
lőttem róla még pár képet, hogy ne hogy megvedd

-
ayo
veterán
Elkészült az új videó: 4 darab Nintendo témájú gashapon szettről lesz szó: 2 db Zelda és 2db Mario gashapon mutatok be közelebbről, benyomások a cuccokról és hogy mit mire használok.
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
Azért nem hívnám szenvedésnek, csak bekapcsolom és megy, viszont mivel már nincs CRT TV-m ezért sajnos a SNES mini képe "szebb" plusz van egy-kettő, amit féltek elővenni

Modiknak mondhatod, retro topikban sokkal kisebb hülyeség miatt is keményen lecsaptak

-
ayo
veterán
0 day megnyomtam én is, bár nekem SNES-re megvan minden fontosabb játék, de így legalább nem kell a polcról levenni, meg HDMI-be egy fokkal kellemesebb, mint RCA-HDMI keresztül tolni.
na kíváncsi vagyok mikor szólnak, hogy hagyjuk abba a warezt

-
ayo
veterán
Super Mario World is sokat ér dombozosan és az se mondanám ritkának. Egy Ubisoft játéknak nem tudom mikor lesz valaha igazi értéke, mint egy Nintendo vagy Blizzard terméknek.
-
ayo
veterán
"Gyűjtői értéke csak bontatlan játékoknak van"
Nem éppen
De tény hogy igen kicsi az esélye, hogy egy AC vagy hasonló dolgoknak lesz kemény ára 
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
Az a baj hogy kint is nagyon drágák a szépek. Gépekből kint nem nagyon voltak jó áron a szép példányok. Valahogy a handheld gépek mindig kemény áron mentek, SNES, N64, GC vonal meg pl. filléres üzlet. Ott is csak használd DS-GBA cuccok voltak jobb áron, de azokon látszott is hogy használták. Van pár prefektúra ahol viszont ki lehet fogni jó dolgokat, csak a gond, hogy oda nem fogsz menni, mert semmi nincs a környéken

Egyébként Feri eladója, a sumák Yamatoku is arra él, azért tudja a jó árakat. Szóval szerintem rendelni még mindig érdemesebb, de mint példa mutatja a tuti, az amikor valakinek EU-n belül van gépe vagy játéka.
(#3242) Dr.F.E.R.I.: Nincs összeszedve, mert a limited dobozok össze-vissza vannak, viszont itt kb. láthatod hogy mik vannak meg.. Sajna a duplikációkat nem mutatja az oldal, de pl. a Hyrule Warrios-ból minden verzió megvan

-
ayo
veterán
hehe. hát igen, szerintem azt a dealt nem hiszem hogy valaha újra meg tudom csinálni, főleg hogy ismerem azért a legjobb helyi Japán boltok kínálatát. Szerintem az arc nem értett hozzá vagy simán azt hitte hogy a japán verzió az EU-ban egy hátrány. 1 Switch játék áráért szerintem bárki megvette volna azt a kettőt

A koncepció, hogy a számomra fontos és jó cuccokat összegyűjtöm. Elsősorban engem mint játék érdekel, tehát lehet valami drága, ritka, nem fog érdekelni. Nekem SNES óta gyűlik a cucc, NES-t akkoriban se szerettem szóval az kimaradt, de azon kívül mindenem van. Van pár bontatlan, de azok max. azért mert olcsók voltak és még nem jutottam el oda, hogy toljam őket. Amúgy komoly retro gyűjtésben nem sok esélyét látom, hogy minden bontatlan legyen $$$

A Wii U könnyű volt számomra, mert az utolsó években kb. 2-3 játék jött ki rá és az egyik a Zelda, szóval ott hamar meglett az összes játék amit valaha is akartam rá. Aszem ilyen nem nagyon volt még az életem során, talán ha a Virtual Boy-t gyűjtöttem volna

Ezzel eszemben mondjuk GBA / DS / Wii platformokra meg pl. mindig lehet találni valami érdekeset. -
ayo
veterán
ah. látom kétszer rakta be valamiért a http-t. ez a tuti link
-
ayo
veterán
itt az új videó sok sok Nintendo only lootal

Fotók helyett a friss lootokról kivételesen most egy videót készítettem, mert annyira sok menőség jött meg egyszerre, hogy ezek megérdemeltek egy teljes videót.
Ha van még ilyesmire igény, akkor nyomjatok rá egy lájkot, és a következő hónapok szerzeményeit is összegyűjtöm hasonló videóba. Jó szórakozást! -
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
kint az újabb videóm egy igazán jó kis témával

A mostani videó rendkívül izgalmas, hiszen egy teljes Nintendo History Collection Super Famicom szettet mutatok be részletesen, eközben mesélek a gashaponról és az adott eszközökről is sok érdekességet megtudhatsz.
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
volt már téma, hogy jön...de most tényleg jön!
Super Mario Encyclopedia finally releasing in English later this year
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
sikeresen elkészült az újabb videó: Daruk amiibo Japánból, meg pár gondolat az amiibókról
-
ayo
veterán
Igen, újra egyedül vagyok ráadásul néha még nekem sincs időm sajna. Volt egy jó időszak mikor többen voltunk (2 év? talán) azt most már mindenkinek van valami más dolga...nekem is sajnos sok más közbejött, azt alig tudom tartani az iramot, de örök hobbim, szóval a lelkesedés mindig sokat segít
Viszont jött sok más cikk, meg volt időm ötletelni, oldalt pimpelni stb. szóval nagyon jól jött a plusz idő.Ez a videós téma is akkor merült fel bennem, mert a cuccaimról mindig szeretek mesélni és sokaknak tudtam már jó dolgokat mutatni v ajánlani, csak ugye a videó elkészítéséhez meg még több idő kell, szóval igencsak meg kellett tervezni, hogy miként férjen bele az életembe, remélem menni fog..

-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
Na ma megtörtént amire régóta készülődtem. Elindítottam a játéknapló extrát, amiben kizárólag Nintendo only kontentre koncentrálok. A retrótól a nextgenig: élmények, ritkaságok, kevésbé ismert minőségi cuccok, friss lootok és hasonló tartalmak.
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
itt folytatom a Switch témát: volt már olyan amit te mondasz, hogy előbb került ki a játék vagy akár más régiós verziója és akkor kemény banhammer volt, ami kicsit kellemtelen a játékosra nézve.
a boltok / forgalmazók büntetéséről nem tudok, mert nem vagyon bennfentes, de gondolom ott is kellemesen lehet büntetni, ha ilyesmi történik, lásd mikor itthon warez filmeket előbb rakták ki, mint hogy megjelent volna, aztán több évig késve kaptuk. gondolom itthon is lehetne még olyat, hogy N64 mini 3x áron, vagy nem is kap egyes bolt stb.
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
Csak PC. Szeptember elejétől ingyenes. PC-n egyébként havonta vannak ilyenek meg ugye az olcsó bundle csomagok, a blogom első oldalán, most igen csak meglátszik, hogy mennyi minőségi cucc jött ki a hónapban.
Hát ezért is szoktam mondani, amikor kijön egy ilyen Nintendóra, hogy meh, mert ezeket addigra vagy leakciózzák fillérekért vagy ingyen osztogják

-
ayo
veterán
40k-nál olcsóbban tuti nem fogják szerintem egyiket sem adni :/
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
linkelem ide is akkor
HC big size blocksLepin stb. korrekt lego kopi, ez ilyen speckó elemek inkább
és Boldog szülinapot ldave

-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- Diablo IV
- Gaming notebook topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4829,100 Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)