- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linkh
tag
Régen PC összerakásnál mondtam mindig: menjen rajta a SuperMario, a többi nem számít

-
Linkh
tag
Oszt a SuperMariot lejátsza-e?

-
Linkh
tag
-
Linkh
tag
-
Linkh
tag
-
Linkh
tag
Bátyám rendelt egy NesMiniClassic-ot, csak ő még ott maradt a 20. században és csak régi tvjük van. Van valami lehetőség régi tv-ken is játszani a géppel?
-
Linkh
tag
Ismét egy kis magyarítás:
WindWaker magyarul -
Linkh
tag
Végre valahára elkészült a Final Fantasy 6 magyarítása (SNES verzió)
FF6 magyar -
Linkh
tag
-
Linkh
tag
-
Linkh
tag
-
Linkh
tag
Mobilra tökéletes lenne(nem tudom hogy van-e Androidra valami hasonló stílusú játék=pofátlan AC klón).
De félek, hogy valami spinoff szar lesz, mint amik most jöttek ki. -
Linkh
tag
Remélem valami normális játék lesz a mobilos FE és az AC is.
-
Linkh
tag
-
Linkh
tag
Kis kiegészítő,mint kevésbé ismert tény: az eredetileg nem Mario sapkája volt.Régen egy átmulatott éjszaka után, kissé illuminált állapotban Mario összekeverte M Bison sapkájával és véletlen ezt az M betűs sapkát vette fel. Egyébként M Bison ezen rágott be és így lett nagyon gonosz ember.
-
Linkh
tag
-
Linkh
tag
Amazonon Yoshi WW amiibo változat 34font. Bakker, én meg karácsonykor megvettem a simát, mivel itthon nincs egy rohadt üzletben sem az amiibo bundle.
-
Linkh
tag
-
Linkh
tag
-
Linkh
tag
-
Linkh
tag
Stabilitás nevében történt a frissítés
...de gondolom, ez azt jelenti, hogy lassan az 5.5ös gépek is meglágyulnak. -
Linkh
tag
-
Linkh
tag
Én eddig 5 játékot rendeltem elő:
AC: NewLeaf, 2hét késéssel kaptam meg
Yoshi WW Amiibo pakk, azt végül csak simán kaptam volna meg
Project Zero, amire másfél hétig vártam, aztán lemondtam
Diablo 3, ez a játék jött meg rendesen időben.
Zelda MM, ez is időben megjött.Ez se a legjobb arány.
-
Linkh
tag
Így év vége felé megosztanám az éves konzolüzletes tapasztalataimat:
-év elején kinézve Darksiders2, használtan x ezer forintért, irány fel KökiTerminál és láss csodát, tényleg van raktáron...viszont x+3 ezerért, az eladó srác unott képpel mondja: biztos elírták, mármint az oldalon az árat, mert nem az olcsóbb áron kapom.-tavasszal kinézve HyruleWarriors, oldal szerint raktáron, irány a bolt, mégsincs raktáron, de legalább az eladó bocsánatot kért, megszerzik jövő hétre.
-nyáron Yoshi WW amiibo pakk előrendelve, nem kapom meg, hitegetés, hogy jövő héten, meg majd ekkor-akkor. Írok nekik, hogy lesz-e belőle valami, mert a Nintendo azt mondja, hogy már nincs belőle, ők válaszolják, hogy be tudják szerezni...2 hónap múlva már ők is feladták, a sima játékot megvehetem tőlük. Még jó, hogy a nyár folyamán be tudtam volna szerezni máshonnan,de ha már megrendeltem, akkor várok kitartóan a semmire
-október végére Project Zero előrendelve, megjelenés után 10 nappal előrendelés lemondva,mert nem érkezett meg a játék(még az üzletbe sem), jön email, hogy miért mondom le.....na vajon 10nappal a megjelenés után, miért mondom le?
-múlt hét, Luigi's Mansion és EternalDarkness GC játék raktáron, pont Pesten járok, elsétálok az üzlethez(nagyobb összegben fogadni mertem volna, hogy nincs raktáron), rákérdezek, hogy tényleg van?...persze, hogy nincs
-tegnap, WindWaker HD Limited Edition, Ganondorf szoborral raktáron, megrendelem, jön telefon, hogy elfogyott(egyébként ezt már tavaly is megrendeltem máshonnan, ami raktáron volt, de ott is szóltak, hogy nincs)
Ez volt az idei termésem a konzolüzletekben. Azt hiszem most jó darabig inkább kéz alól fogom beszerezni a játékokat, az a biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Futás, futópályák
- LEGO klub
- Napelem
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- További aktív témák...
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 256GB Graphite-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4752, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest