- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaciGSM
aktív tag
-
woros
őstag
válasz
koncsik
üzenetére
Igen, jó kis cucc, de ennek ellenére én tegnap megváltam a géptől. Kipróbáltam, mert újra fogni akartam egy SNES controllert és megélni a régi életérzést, hogy itt a gép csak miniben stb, de a katarzis elmaradt.. lehet azért, mert PC-n, Wii-n, Wii U-n és 3DS-en rongyosra játszottam a kedvenc SNES játékaimat és így az 5. gépen már nem adja magát, akár mini akár eredeti. Elmúlt egy korszak és nekem bőven elég, ha egy évben 1x vagy annyiszor sem, előveszem valamelyik címet és párszor játszok vele VC vagy emu formában. Ettől függetlenül csak jót tudok róla mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Látásjavító szemműtét
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jó kis cucc! Tegnap este a Rock & Roll Racing illetve a Mortal Kombat 2 elindulásakor vihogtam mint sok sok évvel ezelőtt