- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
-
cactuar
senior tag
(rögzített hozzászólás)
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. -
(rögzített hozzászólás)
Kedves mindenki, én is nagyon izgulok, remélem találkozunk is 5-én 0 órakor talán valahol, de a megkaptam a visszajelzést/lemondtam/levonták a pénzt stb. (és majd 5.-től a S2-t megkaptam/késik/nem jött meg/a futár k@pj@ b& stb. hozzászólásokat kéretik off-ba tenni. Nagy köszönet a megértésért és az együttműködésért.
-
(rögzített hozzászólás)
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi1987
őstag
Sajnos kis hazánkba van ez a gond csak meg pár helyen még de ebbe kár itt bele menni, nekem nem gond mert nba már évek óta ennyiért veszem aztán megeszi a gaming időm 80%-át mellete eddig pörgött pár sony ex meg pl elden ring meg fornite amibe nem költök ugye battle pass kitermeli magát,régen meg switch exluzivok amig volt gépem. Elhiszem aki havi szinten vesz 1-2 játékot annak durva lesz. Én gép mellé megkapom a mario kartot juliusba megveszem a donkey kongot szeptemberbe nba-t psre és idény meg is vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos autók - motorok
- Google Chrome
- Hálózati / IP kamera
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Iqos cigaretta
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps3 Slim játékokkal és tartozékokkal
- Nintendo Switch OLED játékkonzol White
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest