Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
veterán
válasz
morfondőr
üzenetére
Pontosan, a 4k-t én is említettem visszább hogy az felejtős. Sőt sztem a 60 fps is. Ha tényleg ilyen kis teljesítményű lesz, akkor nagy csodát nem kell várni sztem. Nem vártam eddig sem, mert egy Switchtől nem lehet, de azért a saját ipjeikbe már ne essen be az fps 20 alá, mert az azt tükrözi, hogy valaki valahol elszámolta magát, nem kicsit, nagyon.
Nekem momentán nem tetszik hogy a japánok kapitalistábbak lettek, mint az amcsik, már ami a spórolást mutatja. Az sem tetszik, hogy ők szándékosan sok-sok generációval visszább "lubickolnak" állandóan lemaradva technikailag, aminek hozománya egy valamirevaló multiplat cím borzalmas cloud gaming kivitelezés.
#667 3L1T3 Ismerem a dlss-t pc gamingből, én nem várok konkrétan ettől csodát. Ha a soc cpu+igpu elavult, akkor az valahol ki fog ütni.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- PlayStation 5
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Elden Ring
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Fotók, videók mobillal
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- Steam topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Steam Deck 512GB FULL EXTRÁS CSOMAG ÚJSZERŰ, AJÁNDÉKOKKAL!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 27% - Corsair SF1000 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sirandrish