- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
r3dsnake #813 üzenetére
Na ma rászántam kb 2 órát az R6 II-re. És váltás lesz, nincs mese. 11 év után muszáj otthagynom a Nikont. Egyszerűen össze sem hasonlítható a két rendszer fókusza, totál leesett az állam. Mind szoftver oldalról, mind sebesség oldalról. Még régi, Tamron EF obit adapterezve is gyorsabbnak érződött, mint a Nikonom. RF obival, meg tényleg brutális, egyszerűen nem találtam szavakat. Hihetetlen snappy, totál rátapad a témára, akkor se engedi, ha teljesen kiment a frame-ből is visszajött.
Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer váltani fogok, azt meg pláne nem, hogy Canonra. Márkahűség ide vagy oda, ez tűnik az ésszerű döntésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest