Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz BeastMode #3567 üzenetére
Én sem szeretem a Samut de azért ne legyünk már ilyen elvakultak, ha a Nexus 6 Samu lenne akkor meg mindenki szeretné mi ?
Aki fogott már kézben Galaxy Alpha és Note 4 -t az tisztában van vele hogy nagyon -nagyon prémium, még az iPhone 6 -tól is prémiumabb !
Van erre egy hatalmas Story -m ...
Havernak van egy Xperia Z már volt szervizben mert hangszóró hibás volt és megevett 3db. 16GB -s micro SD kártyát, most ismét menne szervizbe kijelző csúnyán besárgult és még mindég eszi a micro SD kártyákat, a ragasztó olyan mint a G2 esetében csak kicsit durvább, még hidegen is látszik a sárgásodás !
Bevittük egy Telekom üzletbe, erre mondják hogy megszűnt a Telekom szervizes részlege, ők csak a postás szerepét játszák vagyis elküldik a szervizbe, de menjünk el egy T pontba mert ott biztosan adnak csere készüléket, tegnap el is mentünk a T pontban ismét közölték hogy nincs szerviz és nem tudnak adni csere telefont, és felhívták a figyelmünket arra hogy a telekom a szolgáltatást biztosítja nem pedig a készüléket, szóval old meg szitu szerezz telefont amíg megjavítják ahonnan tudsz
Szóval még ebben is jeleskedik a Samu a prémium szerviz házhoz jön és 15 perc alatt megjavítják a telefont, szóval nem védeni akarom a Samu-t de nem vagyok elvakult, haver olyan szinten ki van készülve hogy soha többé Sony csak Samung és ha lehet akkor Note 4
Mindenki sír hogy akad + lassú a Tácswiz, én ezt pofon egyszerűen megoldottam az S4 -nél, letiltottam a felesleges alkalmazásokat (hozzáteszem sokan nem tudják hogy le lehet tiltani a beépített felesleges dolgokat akár majdnem Nexus szintig le lehet butítani), és ugye felraktam a Nova Prime -t, szóval most süvít a telefon, sokkal smoothabbnak érzem mint a N4, szóval erről ennyit !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest