- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
BeastMode #3567 üzenetére
Én sem szeretem a Samut de azért ne legyünk már ilyen elvakultak, ha a Nexus 6 Samu lenne akkor meg mindenki szeretné mi ?
Aki fogott már kézben Galaxy Alpha és Note 4 -t az tisztában van vele hogy nagyon -nagyon prémium, még az iPhone 6 -tól is prémiumabb !
Van erre egy hatalmas Story -m ...
Havernak van egy Xperia Z már volt szervizben mert hangszóró hibás volt és megevett 3db. 16GB -s micro SD kártyát, most ismét menne szervizbe kijelző csúnyán besárgult és még mindég eszi a micro SD kártyákat, a ragasztó olyan mint a G2 esetében csak kicsit durvább, még hidegen is látszik a sárgásodás !
Bevittük egy Telekom üzletbe, erre mondják hogy megszűnt a Telekom szervizes részlege, ők csak a postás szerepét játszák vagyis elküldik a szervizbe, de menjünk el egy T pontba mert ott biztosan adnak csere készüléket, tegnap el is mentünk a T pontban ismét közölték hogy nincs szerviz és nem tudnak adni csere telefont, és felhívták a figyelmünket arra hogy a telekom a szolgáltatást biztosítja nem pedig a készüléket, szóval old meg szitu szerezz telefont amíg megjavítják ahonnan tudsz
Szóval még ebben is jeleskedik a Samu a prémium szerviz házhoz jön és 15 perc alatt megjavítják a telefont, szóval nem védeni akarom a Samu-t de nem vagyok elvakult, haver olyan szinten ki van készülve hogy soha többé Sony csak Samung és ha lehet akkor Note 4
Mindenki sír hogy akad + lassú a Tácswiz, én ezt pofon egyszerűen megoldottam az S4 -nél, letiltottam a felesleges alkalmazásokat (hozzáteszem sokan nem tudják hogy le lehet tiltani a beépített felesleges dolgokat akár majdnem Nexus szintig le lehet butítani), és ugye felraktam a Nova Prime -t, szóval most süvít a telefon, sokkal smoothabbnak érzem mint a N4, szóval erről ennyit !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- ASUS TUF A15 FA507RE-HN054
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged