- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Doky586: Egyszerű boot
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- No Voice in the Galaxy
Új hozzászólás Aktív témák
-
nLali
őstag
válasz
#59070464 #30 üzenetére
Feltettem a 14b kernelt, megszűnt a bootloop. Persze nem biztos, hogy a 13-as kernel okozta, de lehet. Tegnap tapasztaltam az első fura jelenséget. Waze navigációba cím begépelésekor a kurzor nem jelent meg. Aztán úgy nyitva maradt a billentyűzet, hogy homescreenen sem akart eltűnni. Reboot segített.
*westwood ( sajnos nem értem, hogy ez mi )
* row_1024 (default)
* 192-1510 MHz ondemand ( OC-t, egy ideje mellőzöm, mert hétköznapi használat közbe nem érzem fontosnak)
* force fast charge ( Kössz a tippet, nem tudtam miért nem megy)
* fsync / temperature throttle: off állásban nem tapasztaltál semmi problémát? Még nem próbáltam. Hőmérséklet küszöböt tettem 75 fokra
* 320 MHz GPU, simple governor ( szeretnék rájönni, hogy a quickpic gpu-t használja-e ha bekapcsolom a hardware renderelést. )
* hotplug control : Én a minimum aktív magok számát 1-re állíttottam, a maximum 4.
* screen wake control: nálam koppra nem megy, csak ha keresztbe simítom a képernyőt. Nem jött be
* screen: XDA-n találtam : Eddig jónak tűnnek a színek. Elsőre fura, de fényképeknél élethű. Holnap megpróbálom úgy, ahogy Te állítottad be.
R 255
G 240
B 214Brightness 8
Contrast 0
Saturation 71RED
Blacks 119
Greys 113
Mids 20
Whites48GREEN
Blacks 119
Greys 114
Mids 21
Whites 48BLU
Blacks 119
Greys 114
Mids 21
Whites 48
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Léghűtés topik
- Gaming notebook topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vallás
- Honda topik
- Trollok komolyan
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest