Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz nLali #23 üzenetére

Nekem is csinálta, de fogalmam nem volt, hogy mi okozza. Igaz sokat nem is foglalkoztam vele. 7.1, 7.2-vel, 7.0-t nem próbáltam. Mivel custom kernel-t használok (Neo), így akár az is okozhatta. A dolog érdekessége, hogy legutóbb (7.2/Neo014b1) az AdAway aktiválás után tapasztaltam ezt, ami lehet véletlen egybeesés is. Utána folyamatos bootloop-om volt, mindig megrekedt a PSX logónál. Wipe cache TWRP alól megoldotta, azóta is jó. Amit azóta tapasztaltam, hogy kijelző feloldás után semmit, sehol nem érzékelt. Néhányszor zártam/nyitottam a kijelzőt, aztán működött. Ez nem a deadlock lesz. A CM-ből pont a deadlock miatt lett elegem, a három közül pedig a PA-t tartottam a leglassabbnak. Aztán nem kizárt, hogy lesz még a telefonomon CM ROM. :U

Beszélgethetünk az alábbiakról is. Neo kernel-hez ezeket a beállításokat (Trickster MOD) használom (nem éppen üzemidő kímélő):

*westwood (végre)
    * row_1024 (ezt már tervezem kitesztelni, mert nincs legjobb beállítás)
    * 192-1836 MHz ondemand (nagyon smooth, de a governor control-ban azért jó lenne lassan elmerülni)
    * force fast charge (működik, de idegesítő hogy kétszer kell csatlakoztatni a telefont, mert második csatlakozásra tölti fast charge)
    * fsync / temperature throttle: off
    * 533 MHz GPU, simple governor (elvileg nem gyorsabb a 487 MHz-nél)
    * hotplug control / enabled: 0 (mindig aktív a négy mag)
    * screen wake control: s2w+s2s (tökéletesen működik, sajnos rászoktam)
    * screen: 255, 255, 255 | 0, 6, 2 | RGB: 119, 0, 39, 0

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés