- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Doky586: Egyszerű boot
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- No Voice in the Galaxy
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem is csinálta, de fogalmam nem volt, hogy mi okozza. Igaz sokat nem is foglalkoztam vele. 7.1, 7.2-vel, 7.0-t nem próbáltam. Mivel custom kernel-t használok (Neo), így akár az is okozhatta. A dolog érdekessége, hogy legutóbb (7.2/Neo014b1) az AdAway aktiválás után tapasztaltam ezt, ami lehet véletlen egybeesés is. Utána folyamatos bootloop-om volt, mindig megrekedt a PSX logónál. Wipe cache TWRP alól megoldotta, azóta is jó. Amit azóta tapasztaltam, hogy kijelző feloldás után semmit, sehol nem érzékelt. Néhányszor zártam/nyitottam a kijelzőt, aztán működött. Ez nem a deadlock lesz. A CM-ből pont a deadlock miatt lett elegem, a három közül pedig a PA-t tartottam a leglassabbnak. Aztán nem kizárt, hogy lesz még a telefonomon CM ROM.
Beszélgethetünk az alábbiakról is. Neo kernel-hez ezeket a beállításokat (Trickster MOD) használom (nem éppen üzemidő kímélő):
*westwood (végre)
* row_1024 (ezt már tervezem kitesztelni, mert nincs legjobb beállítás)
* 192-1836 MHz ondemand (nagyon smooth, de a governor control-ban azért jó lenne lassan elmerülni)
* force fast charge (működik, de idegesítő hogy kétszer kell csatlakoztatni a telefont, mert második csatlakozásra tölti fast charge)
* fsync / temperature throttle: off
* 533 MHz GPU, simple governor (elvileg nem gyorsabb a 487 MHz-nél)
* hotplug control / enabled: 0 (mindig aktív a négy mag)
* screen wake control: s2w+s2s (tökéletesen működik, sajnos rászoktam)
* screen: 255, 255, 255 | 0, 6, 2 | RGB: 119, 0, 39, 0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Léghűtés topik
- Gaming notebook topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vallás
- Honda topik
- Trollok komolyan
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- További aktív témák...
- ÚJSZERŰ - Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Plus 128GB, Újszerű, Független, 100%, Töltővel, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest