- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamS20
senior tag
jól gondolom hogy a gravity box (xposed telepítő) még mindig nem megy ART-on ?
-
SamS20
senior tag
Na fel tettem a hellscore kernelt én is, kíváncsi leszek
Franco 204ese nem volt az igazi, pedig a mhz is állítgatva volt de így is eléggé merült. Hasonló körülmények között kíváncsi leszek mit tud ez a kernel addig jó lesz tesztelésre amíg nem jön a 4.4.3
Más : Ubuntu-t használ valaki? Van már olyan szinten hogy lehessen használni minden napokban?!
-
SamS20
senior tag
Nem tudom ki mennyire nézi de van új Franco kernel
mondjuk h miben változott nem tudom, csak tegnap óta van fent.
Amúgy mi ez a nagy multi rom mizéria? Miért jó ha két rendszer van fent?
-
SamS20
senior tag
Most h Franco leállt a kernelek frissitesevel melyik kernel az amelyik érdemes mindennapi használatra? Mostanában kevésbé játszom úgyhogy valami battery friendly kellene
JA egy stock rom alá kellene
-
SamS20
senior tag
Mivan Francoval?
Miért nincsenek új kernelek? Mostanában nem nagyon követtem a n4 alakulását -
SamS20
senior tag
Mi van mostanság Francoval? Kb január 22 óta nincs új kernel :/
-
SamS20
senior tag
Idő közben rá jöttem hogy valószínűleg azért merült ennyire mert ment a touchcontrol és ennyire le szívta az aksimat.
Most hogy ki kapcsoltam mindjárt más az egész.
-
SamS20
senior tag
Lehet kipróbálom slukk kernelet. Ez a Franco eléggé merült a tegnapi nap folyamán 17 óra uptime folyamatos wifi és kb fél óra kijelzo és 71% volt...
Szerintem ez annyira nem jó :/ főleg h kb alig volt használva
-
SamS20
senior tag
Franco 202 kerneleben nincs senkinek deep sleep az azért már mekkora ciki. Így kiadni valamit kezd nagyon hanyag lenni...
-
SamS20
senior tag
Na fel tettem én is ezt a faux kernelt, éjszaka direkt fel írtam hogy 2:33kor volt 80% az aksiban és egészen reggel 10:22ig egy százalékot sem merült. (2G és wifi off) ilyen még talán a Francoval sem volt.
a soundot még tudtam ki próbálni de majd délután meg nézem mit tud
-
SamS20
senior tag
Az ilyen notification programra nekem a legjobban a knock2 vált be. Ha jön értesítés akkor bekapcsolja a kijelzot és rá nyomva belép a programba.
Nekem nagyon bejött
-
SamS20
senior tag
Hát nálam ez az art nem annyira jött be. Nem mondom rossz de annyival nem gyorsabb a dalviknal főleg egy patchelt bionic + dalvikal.
Plusz ugye nincs xposed ami nálam mondhatni létfontosságú
Minden esetre fogok csinálni egy cwmes backupot így, mielőtt neki kezdek a mokolasnak
-
SamS20
senior tag
valószínűleg én is fogok majd egy szűz mentést csinálni a mai reinstall után
szerintem megnézem magamnak ezt az ART-ot aztán ha nem jön be még mindig könnyebb vissza térni a másikra ha annyira hiányozna az xposed
de köszönöm a helpeket
-
SamS20
senior tag
De a bionic patchel, majdnem olyan gyors a telo szerintem mint art - al. Viszont még egy ilyet nem akarok át élni h a telo lehal.
-
SamS20
senior tag
enne pár gyors kérdés : a tegnapi nap folyamán miután korpanoramat készítettem a telefon lehalt. Újra indítottam de a bootanimacio után fekete volt az egész telefon és nem reagált semmire. Próbáltam Wipe cache / dalvik cache törlést cwmbol, akkor el jutott kezdő alkalmazások optimalizalasig de megint lehalt a telo. Ezért kénytelen voltam Factory resetet nyomni, amivel oda lett minden program állás meg játék :/
Mivel gép nem volt nálam és vidéken voltam nem lenne jó ha még egyszer ez elő fordulna.
Amit használtam : xposed + gravity box, Franco 201, dalvikon (optimalizált bionic és dalvik patchel) stock 4.4.2 és 100as undervolt.
Ma újra teszem a telot, a kérdés hogy van értelme ART-al használni a telot az xposed kárára? (eléggé hasznos dolgok vannak a gravity boxban) viszont vagy erre gyanakszom vagy az undervoltra ami miatt ez történhetett.
Ha art mellett jobb az aksi idő akkor lehet meg próbálok lemomdani a gravity boxrol.
Vélemény?
-
SamS20
senior tag
Nekem r200al most tart a telo 44%nal és 1 nap 1 óra, abból 13at folyamatosan wifin
Kijelzo : 2 óra 20p
Nincs ezzel a 200assal gond nálam -
SamS20
senior tag
Nekem speciel a gyors töltés és a hangerő növelés (hívás közben, és zene lejatszaskor) elhagyhatatlan. Emellett jó az aksi idő és gyors a telo is.
Tegnap 23 órát a telo folyamatos wifivel és szinkronnal, és 3 óra 50 kijelzovel
-
SamS20
senior tag
egy kis eszmefuttatás a phone ring delayről :
ha a teló deep sleepbe van akkor 2-3 mp még mindig franco kernelével míg feléled a teló, viszont ha mondjuk pár perccel a hívás előtt volt használva akkor simán felébred. szóval csak a deep sleep állapottal van a gond.leszedtem az xblast tool-t és abban van olyan hogy lehet állítani a phone ring delay-t beállítottam 0-ra viszont deep sleepből ugyanúgy nehezen ébred a teló, értelem szerűen a másik példa ennél is működött.
-
SamS20
senior tag
Jaja én is azon vagyok lehet megy vissza a 198 mert azzal nem volt a delayel sem se a suspend freqet sem kellett emelni
-
SamS20
senior tag
Mivan mostanság Francoval? Már jó rég frissített kernelt :/ a delayen dolgozik vajon?
-
SamS20
senior tag
hát sajnos mindegyik kernelből hiányzott valami ami a francoban benne van, szóval megy vissza a franco
majd idővel csak javul
-
SamS20
senior tag
melyik kernelt érdemes feltenni ha nem akarom hogy a phone ring delay jelentkezzen ?
-
SamS20
senior tag
nálam most jöttek elő ezek a phone ring delayek... hogyan is lehet ezeket orvosolni ? csak mert csörgött vagy 3x mire feltudtam venni.
-
SamS20
senior tag
válasz
#59070464 #2589 üzenetére
poweramp-hoz képest is annyival jobb ? eq-t állítottál ?
más : ha franco kernelei ennyire szarok mostanság, miért nem próbáltok ki valami mást ?
AK meg társai is biztos csinálnak hasonló jókat.Nekem gyáriból elég sok funkció hiányzik szóval nálam "sajnos" alapfelszereltség a főzött kernel.
-
SamS20
senior tag
Nálam nincs különösebb gondja a Franconak, pedig hallgatók flact is és max a kijelzo delay az ami kicsit zavaróbb (ezt amúgy lehet állítani xblastal)
-
SamS20
senior tag
Valaki próbálta a 4.4.1 alatt a moto x féle dalvik patcht?
-
SamS20
senior tag
Az új Franco kernel (198) megy 4.4en vagy kell neki 4.4.1?
-
SamS20
senior tag
AK illetve matrix kernelt próbálta valaki ? jobb mint a franco ?
régebben gnex-en eléggé jó volt az AK csak folyamatosan frissített kb naponta 2x és nem bírtam már követni
itt mi a helyzet ?#2251 :
akkor ne tedd felén érezhetően jobbnak látom a készüléket
és szerintem pedig a legtöbbünk stockon van, még ha nem is ebből a topikból de a másikból biztos h 80% legalább stockot használ.
-
SamS20
senior tag
Wipe cache és Wipe dalvik cache előtte utána aztán biztos minden fája világ életemben így csináltam
és soha semmi gond nem volt, ha másik kernel rol tértem át másikra akkor sem
-
SamS20
senior tag
akkor remélem nálam sem lesz
már fent van de érezhető azért egy két helyen h jobb lett a teló
érdekes hogy a moto x -től kell rendes optimalizált dolgokat kicsikarni / kinyerni h a telónk még jobb legyen (pedig ez lenne a google fejlesztők dolga :/ )
a kijelző nem tudom mikor ébred mert még nem hívtak
de nekem azzal sem volt gondom eddig sem
-
SamS20
senior tag
feltettem ezt a moto x dalvik patch-t hát 17000 pontról felugrott máris 20500ra az antutu, és érezhető a gyorsulás is.
multitaskingon mindenféleképpen, játékkal még nem volt alkalmam kipróbálni mert melóban vagyok
-
SamS20
senior tag
használ valaki moto x féle dalvik patch-t odex (factory image) romon ? volt már valami gebasz vele ?
csak mert nem akarom újra tenni megint a telót
-
SamS20
senior tag
Nálam nincs delay Franco 195el.legalábbis nem vettem észre
-
SamS20
senior tag
Én meg amíg aludtam (9ora hossza) faszán pörgött a telo 384mhzn... De hogy mitől azt nem tudom mert minden program ki volt lőve a taskbol, és az android rendszer evett vagy 35%ot az tartotta ébren.
Franco + stock 4.4 dalvik
-
SamS20
senior tag
xposed beta2-t próbálta már valaki ?
nekem csak az alábbi dolgok kellenének :
lockscreen háttérkép változtatása, kikapcsolás ne CRT legyen (ez amúgy megy már 4.4 alatt), és Full Screen Caller (ezt nem próbáltam)persze nekem a lockscreenes háttérkép lenne a legfontosabb ami nem megy, ha valakinek esetleg fent van és van fent gravitybox, vagy xblast akkor kipróbálhatná
-
SamS20
senior tag
Franco kernel plus 194 vagy Franco 195? :/
-
SamS20
senior tag
na mostmár tisztában vagyok a mértékekkel, UV-t sosem használtam.
valaki feltudna világosítani hogy értem az elvet kevesebb feszültség --> kevésbé melegedik illetve merül a teló
de ez gyakorlatban is észre vehető ?illetve észrevehető e az hogy a feszültséget csökkentettem (pl húzósabb játékoknál lag, vagy ilyenek ?)
-
SamS20
senior tag
valaki linkeljen már táblázatot vagy hogy honnan tudom megnézni h milyen procim van
vagy h másé milyen
(haveromnak is nexus 4-ese van epenis méregetésnek jó lenne
)
-
SamS20
senior tag
mondjuk nekem franco kernel van fent de ha 384 - 850es érték van akkor a jobbik cpu van a telóban ?
mennyit érdemes levenni a feszültségből ? van valami lépcsőzetesség ?
csak mert ha ugyanaz a teljesítmény maradna és a teló sem melegedne annyira illetve lassabban merülne az igencsak jó lennepersze a stabilitás a lényeg
-
SamS20
senior tag
minimum CPU frekvenciának 1000-s érték volt beállítva
valszeg mostanában azért merült a kelleténél jobban
amúgy mennyi az az érték amire azt lehet mondani hogy még jó, és nem késnek az értesítések / meg nincs screen of death ? most letettem 384-re
hispeed_freq mennyire ajánlott tenni ? mst 1026000-n van
-
SamS20
senior tag
gondolom elég sokaknak rootolva van a készülék
valaki megmondaná hogy a gyári beállítások mellett, a kernelben mi az alaptértelmezett :
gorvenor , sheduller + érték.köszönöm szépen
(anno asszem átállítottam interactive-ra, de talán odemandon volt, a sheduller meg cfq 128as értékkelmás :
a sheduller és az read ahead buffer size érték növelésével lehet valami előrelépést látni rendszer szinten ? vagy csak jobban merül ? -
-
SamS20
senior tag
az új kernelekre tényleg addig kell várni amíg a qualcomm kiadja a drivereket a 4.4hez ? vagy a 4.4ben levő kernelből nem lehet építkezni ?
-
SamS20
senior tag
Nézegette valaki hogy ha az i/o shrdullert allitgatja és különböző értékekkel mér pl antutuban mivel és mennyivel javul az eredmény illetve minek a rovására?
-
SamS20
senior tag
Használ alaki camera hacket? Ami módosított média profiles xmlbol áll és elméletileg jobb fényképet és nagyobb bitrataju videót eredményez.
Nexus toolkitben is benne van.
-
SamS20
senior tag
Mi az a caf? Kerneleknel szoktam látni
-
SamS20
senior tag
na akkor egy kis mélyvíz
ti milyen töltővel töltitek a telót ? Én vettem múltkor (gnex-hez) egy samsung töltőt ami "egybe" van tehát nincs fej-usb hanem egybe levő microusb-s.
a kérdés a következő :
ha erre outputnál : 5V, 0.7A, a gyári töltőre ami usb+kábel : 5.0V, 1.2A
hogy van az hogy a samsung (5/0.7) gyorsabban tölti fel a telót mint a gyári ? gyári kábel, gyári fej minden gyári de mégis lassabb...
ennyire sok lenne az energiaveszteség ?!ajánlott egyáltalán más töltővel tölteni a telót ?
-
SamS20
senior tag
mi a különbség a francu plus és a sima franco között ?
láttam h a plus kevésbé melegszik meg tovább húzza az aksi, de ez tényleg így van ?
-
SamS20
senior tag
színkalibrációt tudna valaki mondani ? vagy ti hogy használjátok ?
módosítottan vagy gyári értékekkel ?
-
SamS20
senior tag
használ valaki színkalibrációt a telóhoz ?
csak mert én tegnap leszedtem a display color alkalmazást és nyomtam egy "ajánlott értékeket"
újraindítást követően vettem észre h jóval sötétebb a kép de erősebbek a színek, olyan Amoled-esmost vissza állítottam a gyári beállításokra (vagy legalábbis amit a franco kernelben alap)
szerintetek hogy jobb használni ? próbálta már más is birizgálni a színeket ?
-
SamS20
senior tag
használ valaki külön programot (Touch Controll) a telefon kikapcsolt kijelzőjének felébresztésére vagy csak a trickster modon belüli doubletapp2wake opciót ?
-
SamS20
senior tag
van pár olyan dolog ebben ami a másikban nincs, szóval szerintem hagyom mindkettőt fent csak nehogy össze vesszenek
-
SamS20
senior tag
ennyit szenvedni már nekem is sok volt
már vártam a végét h átlátható legyen a fórum
-
SamS20
senior tag
használja valaki a snapdragon battery nevű programot ? hasznos / használ valamennyit, lehet vele energiát megtakarítani ?
csak mert nem nagyon hiszek az ilyen extra üzemidő dolgokban :/
-
SamS20
senior tag
lényegében ha jól értem akkor amíg a játék fut addig kb minden energiaforrást maxon futtat (hotplug teljes mértékben kikapcsolva) és mind a 4 mag aktív amíg a folyamat be nem zárul ?!
ergó ha egy játéknak elég 2 mag, meg 320mhz-n a gpu akkor is 400on fogja futtatni 4 maggal ?!
-
SamS20
senior tag
A touch2wake mennyire veszi igénybe a telot illetve az aksit? Csak mert akárhogy is nézzük a kijelzonek valamennyire aktívnak kell lennie, nem?
Most éjszaka 3g hálózaton és aktív wifivel merült 4 óra alatt 5%ot. Igaz abban volt vagy 3-4 p kijelzo
-
SamS20
senior tag
191es Franco van nekem is. 3.4es és tényleg csak interactive van cpu nál. Gondolom ez azért van mert ezzel együtt működik a telefon stabilan ha kivan kapcsolva a MPDecision
-
SamS20
senior tag
az XBlast Toolsban van pár dolog ami nekem nem tiszta.
1. a build.proban az audio és video hack tényleg eredményez jobb minőséget kép/videó készítésekor ?
2. a 3g speedhack mit eredményez ( gyorsabb net 3g-n ?! )
3. GPU Acceleration (ezt bekapcsoltam, viszont a fejlesztői lehetőségeknél is a GPU rajzolás segítségét 2D rajzhoz
(ki kellene valamelyiket kapcsolni vagy ugyanazt eredményezi mindkettő ?!)Visual Tweaks - Holo Theme ( itt minek kéne váloznia ? a menüknek ? csak mert ott nem vettem észre hogy a beállított kép lenne a háttér és nem pedig az alap fekete)
Valamint ha lehúzom az értesítő sávot szerintem jobban "áttetsző" mint a gyári, ezen lehet valahol állítani ? mert ezt nem találtam ( vagy csak elkerülte a figyelmemet
)
köszönöm szépen a segítséget előre is.
-
SamS20
senior tag
Aki meg vár hogy Mo-n tudja meg venni eltellik fél év kb és megkaphatja 120 körül majd :/
-
SamS20
senior tag
Van a telóra multireboot zip?
Értem ez alatt hogy amikor meg nyomjuk a kikapcsolás gombot és fel jön a menü akkor lesz olyan opció hogy újraindítás.
Ha valaki meg tudna dobni egy linkkel akkor az meg köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Politikai mémek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest