Új hozzászólás Aktív témák

• TrueGooner

senior tag

Ehhez a “kézi-konzolhoz” még egy gondolat… Mert amikor volt szivárgás, legmélyen reméltem, hogy a Sony nem lehet akkora analfabéta, hogy ki ad egy Remote eszközt. Ez ilyen tipikus lowbudget megoldás: Jó olcsón, hardverek nélkül gyártott “kézi-konzol”, és adjuk el jó drágán a név miatt.

De miért? A név igen is el vitt volna egy VALÓDI kézi-konzolt. Ha a Steam tudott Steam Decket csinálni, ha az Asus tudott ROG Ally-t csinálni, a Sony miért nem tudott egy új PSP-t csinálni?

100%-ig biztos vagyok benne, hogyha a sztori játékokat nem is ezen tolná az ember, COD-ra, FIFA-ra, és egy rakás multi játékra tökéletesen alkalmas lenne.

Nem, Ők kiadtak összességében egy képernyőt, amivel nem mozdulhatsz a routered ~15 méteres körzetéből, már már romlani is fog a minőség. Ha van is ember akinek erre szüksége van, nem gond, de ezt komolyan piaci résnek gondolták?
    Szerintem egy valódi, Sony féle valódi hardverrel rendelkező PSP működne a mai világban. Imádnám, hogy bármikor, bárhol leülhetek darálni kicsit, vagy versenyezni, esetleg letolni pár meccset.

Meglátjuk hogyan alakul majd a verseny, de látjuk, hogy a Steamre van kereslet. Miért ne lenne egy PSP-re is?!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés