Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Hát le is szopattak vele, mert eredetileg aug. végére vettem ugye ki, aztán másnap eltolták a játékot, csöppet ideges voltam. De szerencsére nálunk nem szívóznak a szabival, engedték átrakni. Most nyilván ezt még egyszer én sem játszanám el, ha megint eltolnák, akkor visszakérném az árát és hagynám a francba.
Jó, a 6700 XT nem a legjobb kártya, van még felette 6800 (+25%) és 6900 is (+35%), de azért ilyen fél-egy M-t én se akartam rá kiadni, annyira nem vagyok őrült. Gondoltam egy stabil 60 FPS-t csak fog tudni ez is mindenhol.
#275 BoneDragon
Nézd, most kinek mi a pihentető. Én pl. sose foglalnék magamnak 2 hét all inclusive tengerpatot valami szállodába, nekem az nem szórakozás, hogy egész nap zabálok és meresztem a seggem a parton. Pár napig legfeljebb. Ha már utazás akkor inkább megyek megnézni valamilyen várost vagy természeti látványosságot.
Amúgy évek óta ez az első játék ami lázba hoz, minden másba ilyen pár 10 órakat tettem bele eddig, aztán meguntam.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest