Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Pitterix: Gyógytorna
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem nem az endgame teljes hiánya (GS farm nyílt és zárt területeken NEM endgame ugye) veszi el lassan a kedvem hanem a spagetti kód miatti bug abusing, tömeges egyéb hibák, (pl számos open world boss amik vagy resetelnek vagy nincsenek is bent és emiatt sok quest meg sem csinálható), amik hetek óta bent vannak. War és minden PVP játszhatatlan a hatchet bug, anim cancel és egyéb dolgok miatt, PVE dolgokat (gear és gather stb) pedig szintén exploitokkal oldanak meg (a dupe csak egy volt amit lehet). Sok MMOval játszottam de ennyit még sehol se láttam.
De még a GS farm is pótcselekvés mert az se vezet sehova, mivel (ha épp működik az AH) tele van vágva a market velük (és az Economy eleve szét van b..va), és amit szedsz 95%-a megy a kukába. Főleg amíg az 520as faction majdnem olyan jó mint a 600as Lego set, amit vagy megveszel 100-150 ezerért, vagy éjt nappallá téve farmolsz Oricalcumokból. Ott is gyanúsan sok embernek lett meg kb 2 hét után a full mert mintha nekik az égből esett volna a Coin.
Portálozni senki se portálozik már mert az sincs rendesen végigdolgozva.
Tegnap este egy TSM Streamer (!!!) órákon át abusolt egyszerre két bugot is STREAMBEN. A sok report miatt kapott egy 23 órás bant
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest