Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wlac

Ármester

válasz Wlac #145 üzenetére

2025 szeptember

Vettem:
    - Assassin's Creed: Shadows (PS5) -1
    - Star Wars: Outlaws (PS5) - 1
    - Achilles: Legends Untold (PS5) -1
    - Mirror’s Edge (PS3) -1
    - Dante’s Inferno (PS3) -1
    - Gravity Rush: Remastered (PS4) -1

Végigjátszottam:
    - Batman: Arkham Origins - Blackgate (PS Vita) +1
    - Achilles: Survivor (PS5) +1

Játék szintjén viszonylag lightos hónap volt a szeptember, de azért belefért két végigjátszás. Lement a PS Vitás Batman, amit régen szerettem, de most kevésbé jött be, főleg a borzasztó térképhasználat miatt, valamint a feleségemmel befejeztük az Achilles: Survivort. Ez utóbbi tök jó játék volt, ami miatt bele is kezdtem a Legends Untoldba, de az egyelőre kevésbé kapott el. Beletettem még 15 órát a Star Wars: Outlaws-ba, ami határozottan egy nem rossz játék, de az elmúlt egy hétben inkább mindig mást indítottam el. A hó végén öcsémmel elkezdtük a Ghost Reacon: Breakpointot is, ami meglepően bejön mindkettőnknek, úgyhogy esténként azzal szórakozunk.

Ugyan nem volt olyan sok időm játszani, de pénzt költeni szerencsére igen. Megérkezett a még előző hónapban rendelt, azóta meg is szűnt PGS-től az AC: Shadows és a SW: Outlaws, valamint digitálisan megvettem az Achilles: Legends Untold című játékot. A meglepetés a hónap végén jött, amikor sikerült lecsapnom egy lemezes Gravity Rush: Remasteredre, amire már nagyon régóta vadásztam. Mivel az eladó árult PS3-as játékokat is, kértem tőle egy Mirror's Edge-et, ami bár megvan PS3-on digitálisan, de még nem játszottam végig azon a platformon (csak ezer éve PC-n), valamint egy Dante's Infernót, ami mindig is birizgálta a fantáziám.

Az előző hónapban elfelejtettem pontot számolni, de a szemfülesek észrevehették, hogy az idei teljes backlog eltakarítás talán nem fog összejönni. :D

Idei összesített: -16
    Elmúlt 5 év összesített: -99 (-87-ről indultam idén, szóval... koponya emoji)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés