Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaniszlokar
aktív tag
Egyszerűen nem lehet velük zöldágra vergődni. Addig jó az ügyfél, amíg befizeti a számlát, ha gondja van akkor már büdös. Nincs illúzióm, egyik szolgáltató kutya, a másik eb.
Egyértelmű, hogy helyi a probléma, máshol jó a Volte. Nem akarják megoldani. Éppen a napokban dobtam ki egy nagy marék Telekomos levelet, amiben a Voltéra panaszkodom és ők írják, hogy nincs probléma, több reklamációt nem fogadnak el. Itt durrant el az agyam, hogy mi az, hogy nincs helye több reklamációnak. Na kaptak egy csodálatos levelet ezek után.
Itt a torony, full térerő én meg vowifizzek, tanácsolták. Elmennek oda, ahová én gondolom. Még van Vodafone és Telenor. A DIGI-t várom, mert vezetékes oldalról ügyfelei vagyunk, de nem nagyon bővült a lefedettség a településünkön.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Haditechnika, harcászat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest