Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaniszlokar
aktív tag
Egyszerűen nem lehet velük zöldágra vergődni. Addig jó az ügyfél, amíg befizeti a számlát, ha gondja van akkor már büdös. Nincs illúzióm, egyik szolgáltató kutya, a másik eb.
Egyértelmű, hogy helyi a probléma, máshol jó a Volte. Nem akarják megoldani. Éppen a napokban dobtam ki egy nagy marék Telekomos levelet, amiben a Voltéra panaszkodom és ők írják, hogy nincs probléma, több reklamációt nem fogadnak el. Itt durrant el az agyam, hogy mi az, hogy nincs helye több reklamációnak. Na kaptak egy csodálatos levelet ezek után.
Itt a torony, full térerő én meg vowifizzek, tanácsolták. Elmennek oda, ahová én gondolom. Még van Vodafone és Telenor. A DIGI-t várom, mert vezetékes oldalról ügyfelei vagyunk, de nem nagyon bővült a lefedettség a településünkön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs