- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Regeltem az oldalra, ugye elvileg jár az ingyenes 1 hónap.
(Nem az ingyenes miatt, családnak mindenképpen marad)Jött egy ilyen üzenet lejátszás közben:
A Netflix hibaüzenete: „Fiókodat felfüggesztettük, mert probléma adódott a legutóbbi kifizetéssel."
Ezután beléptem a paypal fiókba, majd le is vonta a havidíjat.
Ez most hogy van akkor?
-
wwhy
veterán
Srácok, mennyire lehet hinni a belépésjelzőnek? Azaz nemrég jött egy e-mail, hogy vki egy általam ismeretlen helyen Smart tévével használta/használja a netflixemet. Jelszó ismerete szinte kizárt, generált sorozat, hosszú.
-
tobias40
veterán
A Kids fiókot hogyan tudom átállítani hogy "teljes" értékű legyen tehát ne legyen korhatáros?
Beléptem a fiókok kezeléséhe,beléptem a Kids fiókba de ott csak azt lehet választani hogy korhatár nélkül vagy 7 év,a többi szürke,nem választható..Mi a megoldás?
-
István89
tag
Sziasztok!
Ma teljesen felkavarodott a profilom. Azok a sorozatokat ajánlja az oldal, amiket már láttam. eddig mindig az új filmek és sorozatok jelentek meg a fejlécben. Most meg a Money Heist aminek az évadját már végig néztem áprilisban. Plusz a folytatásoknál megjelent egy olyan sorozat, amit már végig néztem 1x, de azt írja az első évad kimaradt. Van egy idő, amikor nullázódik valami és újra olyan mintha nem néztem volna meg?
Valamint az androidos alkalmazásuk telefonra mostanság nem valami jól szuperál. Ha megszakítom a tartalmat, akkor nem veszi figyelembe, hogy honnan léptem ki. Láttam már kommentált más is a play áruházban erről, de mintha ez nem mindenkinél jelentkezne. Folyamatosan frissítem az appot, ha kijön egy új verzió. Lehet ez a baj?
Esetleg másnál is jelentkezik?
-
sztanozs
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #7441 üzenetére
igen*4
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Netflixen van olyan sorozat ahol nemet nyelvu a film es magyar feliratos vagy forditva? Illetve lehet allitani a feliratot vagy nyelvet? Koszi
-
Ra3
őstag
Sziasztok, a megosztás hogy működik, eszközre vagy darabszámra megy?
Tehát ha mondjuk tesóméknál van 2 netflixes tévé de egy időben nem akarnak mindkettőn netflixezni, akkor oda elég egy megosztott, vagy a két eszköz miatt már kettő kellene? -
Cseri0058
őstag
Sziasztok!
Netflixen meddig maradnak fent a tartalmak? Úgy működik mint a hbo-n? Egy idő után leveszik őket?
-
atyec7
tag
válasz
sztomi1981 #7433 üzenetére
Helló,
csak most, a felvetésed összeszámoltam. Szeptember 04-én kezdtem az ingyenes szakaszt, pont azért, amiért Te is. Kíváncsi voltam/vagyok, mit tud(na) adni, ha az előfizetés mellett döntenék a hónap végén. Nos filmből nálam 73, tévéműsor, sorozat esetén 52 4K lett az erdemény. Ha ± elszámoltam, akkor is igyekezni kell, amennyiben ezt 1 hó alatt akarod végignézni. Persze ez bővülhet, és biztos fog is folyton, ahogy jönnek az filmek, műsorok, ill. sorozatok. Remélem tudtam segíteni. -
sztomi1981
tag
Sziasztok,
tegnap beneveztem az ingyenes 1 hónapra Netflixnél, kiválasztottam a prémium csomagot, (új LG TV, csak HDRt tud) és azt látom hogy egyrészt alig van 4k tartalom. Én új vagyok netflixen, de meglepődtem hogy saját gyártású filmeknél sincs ez még meg, szóval kérdem hogy ez a próbaidőszak miatt vna így, vagy ez a normális.
CSak mert pár 4k filmért nem fizetnék prémium csomagot, viszont az néztem hogy a középső csaomagban meg max csak HD minőségű filmek vannak, tehát mégcsak nem is Full HD? -
atyec7
tag
Pár gondolatom a saját Netflixes tapasztalataimról:
1. LG OLED65E6V tv-ről a DV néha DV, néha "csak" HDR (Atmos ugye nincs, csak 5.1, mert nem tudja, ez OK!)
2. LG UP970 bluray lejátszóról már belépéskor DV-be lép be és minden ami DV-nek van írva, az az is, de nincs Atmos (pedig képes rá?)
3. Shield tv pro 2019 esetén pedig van DV és Atmos isKérdéseim: az 1. esetén miért van a váltakozás /lásd 3.-as verzió és 2 esetén pedig miért nincs Atmos/megint csak lásd 3.-as verzió (mindhárom esetben természetesen AVR-be van HDMI kábellel kötve a dolog, ami persze DV és Atmos képes/Denon 6300H)
Ha valaki tudja, kérem írja meg, mert picit bosszantó a dolog. Persze most lehet mondani, hogy használjam a 3.-ik verziót, ami így is lesz, csak azért jó volna tudni a problémák hátterét is.
Köszönöm! -
leviske
veterán
Annak mi lehet az oka, hogy a LotR 720p-ig sem skálázódik fel böngészőben, miközben TV-n nézve van 720p lépcső is a 1080p előtt? A WB valami komolyabb DRM szinthez köti a már a 720p-t is? A saját gyártású tartalmaikkal nincs gondom, de a néha ezt is újranézném és gyalázat ahogy kinéz a gépen.
-
kmarci25
Topikgazda
válasz
Farkassacred #7429 üzenetére
Adhatsz egy esélyt az Edge-nek is, egész jo lett.
-
törölt tag
válasz
Farkassacred #7425 üzenetére
Csak Safari és Explorer (Edge most már?) alatt lesz 1080p, a többi alatt 720p és nem lesz DD+ hangod, csak sztereó.
-
icemad
nagyúr
válasz
Farkassacred #7425 üzenetére
1. Mire gondolsz pontosan? Minőségre?
2.Melyik böngésző?
3.Milyen előfizetés? -
Farkassacred
őstag
Sziasztok. Jelenleg laptopon nézem a netflix-et és érdeklődnék, hogy ha böngészőből nyitom meg ezt az oldalt, van e bármilyen hátránya a store-os verzióhoz képest?!. A választ előre is köszönöm.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Mezga Aladár #7413 üzenetére
Kösz mindenkinek a választ. Nekem shield van. Ismerősnek kell ilyen tv. És csak tv.
-
zseko
veterán
Ezt tudtátok?
Ingyenes oldalt indított a Netflix, ráadásul rögtön magyar szinkronnal is
"...a Watch Free egyelőre csak számítógépről érhető el, ilyen opció okostévékre vagy mobilokra még nem létezik, ami idővel persze változhat."
"Íme a jelenleg elérhető Netflix Original tartalmak ingyenes listája:
- Stranger Things S01 – magyar szinkronnal
- Gyagyás gyilkosság (Murder Mystery) film – magyar szinkronnal
- Elite S01 E01 – magyar felirattal
- Bébi úr újra munkában S01 E01 – magyar szinkronnal
- Madarak a dobozban (Birdbox) film – magyar felirattal
- A két pápa (The Two Popes) film – magyar szinkronnal
- Vak szerelem (Love is Blind) (Netflix Original reality/valóságshow) Ep. 01 – magyar felirattal
- Our Planet (Netflix Original dokumentumfilm-sorozat) Ep. 01 – magyar felirattal
- Grace és Frankie S01 E01 – magyar felirattal" -
devil-k
nagyúr
válasz
Csak aztán egy pár év után már nem fogják a szoftvert frissíteni ezeknek az appoknak a TV-n.
-
vidaila
senior tag
2004es lg tvmen is van hbo go
-
headhunter
addikt
válasz
darvinya #7409 üzenetére
1000/1000Mbit-es optika lett bekötve?
Rám hoztad a "frászt", 1-2 hónapon belül váltok UPC-ről Docsis 3.0 koax-ról Telekom optikára, még a végén én sem fogom látni a Netflix magyar tartalmát?!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Netflix előfizetőkhöz lenne egy kérdésem: Telekom optikai internet előfizetéssel rendelkező felhasználók közül, mindenki látja a Netflix magyar nyelvű tartalmát?
-
sztanozs
veterán
válasz
Talán még a nem-androidos Sony-kon is van mind a kettő (én csak a netflix-et használom, az biztos van).
-
TCr
veterán
válasz
Pl. az összes androidos Sony.
-
Kaba
veterán
válasz
Üdv.Az összes 2015 utáni Samsung és LG Tv-k,illetve az újabb android verziós Tv alkalmas.
-
Mezga Aladár
veterán
Üdv Szaktársak!
Tud nekem ajánlani valaki olyan tv készüléket amire telepíthető és müxik is az HBOGO illetve a Netflix? -
Tomacko
őstag
válasz
kmarci25 #7365 üzenetére
Köszönöm szépen.... A savazó tábornak meg csak annyit hogy
Rólam ami nem rám való, nem veszem magamra. A karma legyen veletek...... Véleményt rtam valamiről, Ti pedig ismeretlenül nekem estek...... Remélhetőleg így kaptok segítséget az út szélén mikor kiderül, hogy a mankó kerék is rossz.......Ja és nem, nem kértem segítséget, csupán le írtam, hogy NÁLAM nem működik normálisan ez a szekér, ennyi. Csak, hogy a rám köpködőkről írjak már én is...... Soha viszlát netfix-s társaság.
-
darvinya
titán
válasz
headhunter #7406 üzenetére
Tv-n?
azbest
Már elengedtem, nem.szórakozok vele tovább.
Net sebességre mérve, több oldalon is Frankfurt -ot dobja be, Deutche Telekom néven. -
azbest
félisten
válasz
darvinya #7404 üzenetére
Csak kíváncsiságból esetleg neten rá tudsz keresni valami geoip oldalon, hogy az ipv4 vagy az ipv6 címedet gondolják hollandnak?
Arra tippelek, hogy az ipv6 működik valami olyan átjáróval, ami külföldi cím. De persze az ipv4 tartományokkal is kereskedhetnek, szóval lehet korábban tényleg holland volt, de a nyilvántartásokban nem frissítették, amikor átadták a magyar szolgáltatónak.
Ezt csak azért kérdem, mert régebben is többször panaszkodtak már emberek / más szolgáltatás kapcsán is panaszkodtak emberek, s az egyik tippem ilyenkor az ipv6 volt.Ez azért gáz, mert nem mindegyik készüléken kapcsolható ki az ipv6 cím használat. Pécén még egyszerűen letiltható. De routeren általában hiába van kikapcsolva, mert máshogy működik az ipv6 és nem lehet routerből sem csak úgy teljesen kitiltani, csak a működési módját befolyásolja. Szóval, ha ipv6 a probléma, akkor esetleg a szolgáltatóval lehet központilag tiltatni, hogy a te végpontodon ne legyen bekapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest