- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZrogNV
tag
válasz
stanagovic #31362 üzenetére
Először is köszi a válaszokat.
Azért vagyok meglőve mert a barátnőm szüleié a gép és a párom most áthozta, de nem tudok ránézni mert nekem csak HDMI csatlakozásom van, a gép meg nem rendelkezik ilyen csatlakozóval.
Elméletileg a BIOS-ban Drive A lett None-ra állítva és One Chip Serial ATA Autora.
Ezek a beállítások állítódtak vissza.
Azt szeretnék ha visszavinném mert még garanciális, csak furcsállom a hibát. -
ZrogNV
tag
válasz
stanagovic #31359 üzenetére
Ez sajnos megtörtént 1-2 bekapcsolásig használt is, de aztán vissza állítódott.
Én azt furcsállom, hogy 2. gépen is visszatért ugyan az a hiba. -
ZrogNV
tag
Sziasztok!
Floppy disk fail 40 hibát dobott fel egy gépnél miben nem is volt floppy meghajtó, az egész gép le lett cserélve csak a külső perifériák maradtak meg. Az új gép sem rendelkezik floppy meghajtóval, a hiba pár hónap után megint elő jött. Esetleg erre így van valakinek valamilyen tippje?
-
ZrogNV
tag
Sziasztok!
Rokonok hoztak egy gépet, hogy kezdjek vele valamivel, de erősen vakarom fejem mert eléggé régi darab és sok + információt nem kaptam a problémával kapcsolatban csak azt hogy "nem megy".
Abit IC7 alaplapba volt egy radeon 9800 pro, valami intel proci még én sem tudom mi, 3 merevlemez, háló kártya, 4db 1GB-os DDR1 és egy cd olvasó.
Első indításnál benne hagytam mindent, áramot kap, alap állapotban az alaplapon zölden világít a led, amint indítást nyomok pirosra vált.
Viszont semmilyen képet nem ad.
Az első indításnál az egyik merevlemez nagyon kerregett ezért azt leszedtem, de semmi változás.
Most már leszedtem róla mindent, csak a VGA, táp, alaplap, 1 db ram, de még mindig semmi.
Valakinek van valami ötlete, hogy szűrhetném ki a hiba okozóját?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó magas teljesítményű gamergép AMD Ryzen 7, RTX 4060 Ti, 32GB RAM!
- ASUS PRIME B760M-K D4 + Intel I5 12400F + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Szerver rack szekrény 42U gurulós zárható 200x100x60
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- HP Omen i7-8700K, GTX 1050Ti 4Gb, WiFi, Bluetooth
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged