- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1956
senior tag
válasz
Angie™ #48555 üzenetére
4 évvel ezelőtt egy nagy durranással leállt a gép. Ismerős szerint a táp szállt el. Ekkor vettem a mostani tápot, ami pont ugyanolyan volt mint az első.
Mindent lefényképeztem, drótokat feliratoztam, és úgy mertem szétszedni, majd összerakni.
Magam lepődtem meg a legjobban, amikor összerakva elindult...
Ez ami most van benne az ami 4 éve működik(működött) hibátlanul
Szóval először megpróbálkozom a memtesttel, meg megpróbálok a biosba is belépni, bár attól félek , hogy valamit elállítok.
A gépet meg napi szinten használom. (használnám)
Jelentkezni fogok a fejleményekkel, addig is köszönöm az istápolást
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Windows 11
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W