Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cancer
senior tag
válasz
MrDerekas #38904 üzenetére
Az úgy volt, hogy amikor vettem volna ki az előző procit, a hűtőbordát levéve róla láttam, hogy kicsit kipaszírozódott a régi öreg paszta alóla. Igyekeztem nagyon óvatosan eljárni, s letörölgetni mielőtt kiemeltem a procit, viszon olyan, mintha megolvadt volna és a socket kis lyukai között lenne valamiféle megfolyás. Hosszasan vizsgáltam és látszólag nem került bele az érintkezőkhöz. Az új procit betettem, fagyások után kivettem és az egyik láb tövében valóban láttam egy kis pasztát, amit igyekeztem a lehető legjobban letakarítani. Láb nem görbült, látszólag fémtiszta. Úgy láttam, hogy a foglalatba se került. Ha valaki tudja, hogyan lehet a mozgó részt leszerelni, akkor megnézem még tüzetesebben.
Ha valakinél akinek A8-6600k-ja van meg tudjuk nézni, hogy pörög-e a rendszer, akkor is kiderülhet, hogy ezzel kapcsolatban van-e hiba.(#38905) batman.
A PASS 1 volt, és még ugye futott 23%-ot. Arra értettem a 123%-ot. (én nem voltam egyértelmű)
Rendben, akkor próbálom modulonként
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Horgász topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- Gamer PC
- FireFly Delux Ultra BTF Gamer számítógép (Zsír Új! Számlás! Garanciás!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Komplett RAZER PC - I9-14900k - 32 GB DDR5 RAM - 4070 Super
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest