- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anytime
őstag
válasz
Zsivaagoo #24713 üzenetére
Sziasztok!
Meg mindig a fenti problemaval kuszkodom ...., amihez az idokozben tortenteket tudom fuzni.
A power es reset csatlakozok csrejet elvegeztem. A bekapcsolas ugy tunik, hogy mukodik, de a kovetkezo megtapasztalasokkal:
- gombelem le volt merulve, ismet. Ez lehet az esetleges kontakthiba miatt, ami zarlatot okozhat es "kisuti" az elemet?
- amikor elszall az elem, akkor a kovetkezo sikeres bekapcsolaskor a biosban mar elszall a datum. Ilyenkor csak a datum szall el a BIOS-ban, vagy akar mas is? Ha mas is, akkor ez azt is jelentheti, hogy frissiteni kellene a BIOS? Nagyon remelem, hogy nem.
- atkotes utan, nem tudom win alol kikapcsolni a gepet, mindig ujraindul. Az tiszta, hogy a power-rel nem megy, de a reset is csAk ujrainditja.
- nagy kerdes, hogy most a csatlakozo kabelem a ludas, avagy netan az alaplappal van a gond es vigyem be gariztatni?
- egy dolgot nem probaltam, ez pedig az alaplapi tapcsati le- es felcsatlakoztatasat, de ez is meglesz, mert egyuttal, ha mar igy szet kell szednem, akkor az egesz gepet szetszede, pasztazok es takaritok.
Mit gondoltok, alaplapi gari vagy tovabbra is azt mondjatok, hogy kontakthiba, "csak". Ebben az esetben is kerdes, hogy a vezetek a ludas avagy az alaplapi csatlakozo?
Elore is koszi a segitseget!
Udv:
A
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Hardcore café
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Garanciális Gamer Számítógép (RTX 3070Ti, Ryzen 9 3900X, 32GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (26)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900x, 32GB RAM, 1TB SSD) Beszámítás! (25)
- ! ASUS ROG STRIX GAMER SZÁMÍTÓGÉP ! (RTX 3080, Ryzen 9 5900x, 32GB Ram, 2TB SSD) Beszámítás! (24)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest