Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• anytime

őstag

válasz Zsivaagoo #24713 üzenetére

Sziasztok!

Meg mindig a fenti problemaval kuszkodom ...., amihez az idokozben tortenteket tudom fuzni.

A power es reset csatlakozok csrejet elvegeztem. A bekapcsolas ugy tunik, hogy mukodik, de a kovetkezo megtapasztalasokkal:

- gombelem le volt merulve, ismet. Ez lehet az esetleges kontakthiba miatt, ami zarlatot okozhat es "kisuti" az elemet?

- amikor elszall az elem, akkor a kovetkezo sikeres bekapcsolaskor a biosban mar elszall a datum. Ilyenkor csak a datum szall el a BIOS-ban, vagy akar mas is? Ha mas is, akkor ez azt is jelentheti, hogy frissiteni kellene a BIOS? Nagyon remelem, hogy nem.

- atkotes utan, nem tudom win alol kikapcsolni a gepet, mindig ujraindul. Az tiszta, hogy a power-rel nem megy, de a reset is csAk ujrainditja.

- nagy kerdes, hogy most a csatlakozo kabelem a ludas, avagy netan az alaplappal van a gond es vigyem be gariztatni?

- egy dolgot nem probaltam, ez pedig az alaplapi tapcsati le- es felcsatlakoztatasat, de ez is meglesz, mert egyuttal, ha mar igy szet kell szednem, akkor az egesz gepet szetszede, pasztazok es takaritok.

Mit gondoltok, alaplapi gari vagy tovabbra is azt mondjatok, hogy kontakthiba, "csak". Ebben az esetben is kerdes, hogy a vezetek a ludas avagy az alaplapi csatlakozo?

Elore is koszi a segitseget!

Udv:
    A

Új hozzászólás Aktív témák