Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• maxika15

tag

sziasztok!

reggel vettem egy vinyót a számtech boltba mert már csak ez hiányzott a gépemből(alaplap: asrock 775vm800, vga: sapphire radeon hd3450, radeon 9600 agp mindekettő, ram:1db 1gb ddr1, 1db 512mb ddr1, proci: celeron 2,6ghz)

elkezdtem feltelepíteni az xp-t kicsit furcsáltam hogy nagyon lassan csinálja sokkal lassabban a szokottnál. formázást befejezte aztán kezdett másolni de 54%-nál lefagyott... megpróbáltam még egyszer megint, nem ugyan ott de lefagyott. gondoltam a lemezemmel van baj hát kölcsön kértem egy win7-et. sokáig lefagyott ott hogy:"windows loading new files...." ezt betöltötte és rotty. aztán egyszer tovább ment, bejött a kék háttér meg a kurzor és semmi de nem fagyott le. várni kellett kb 5-10 percet mire tovább lépett.. elkezdtem a telepítést nagyon királyul csinálta csak rohadt lassan... :D aztán a legvégén amikor ott jár hogy a telepítés befejezése akkor megint lefagyott.. nem tudtam elképzelni hogy mi a baj, hát bepróbálkoztam egy régi 6gb vinyóval, ugyan ezt művelte tehát vinyó hiba kizárva.. nem? aztán jöttek a ramok cserélgetése ez sem jött be. hát ki írtam a hirens bootot, és nyomtam egy memtestet. mindig lefagyott.. elkönyveltem hogy ram hiba kész. aztán kivettem a videókártyát és végig futott 0 errorral oO wtf? ilyet még nem láttam. hát megpróbáltam integráltal telepíteni dehát úgy se ment... a memtest mostmár végig fut vga-val is és anélkül is. 0error. elképzelni se tudom hogy mi a baj. másik táppal is próbáltam már. a kondik nem púposak a lapon, az olvasóm biztos hogy jó mert kipróbáltam másik gépbe. a vinyók is biztosan jók és a memtest szerint a ramok is. akkor tönkre ment a lap vagy a proci? help!! előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés