- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThodEE
őstag
Sziasztok!
Nohh sajna újra itt kötöttem ki, de remélem megint útba tudtok igazítani
Tegnap VGAra feltettem a vizes blokkot, összeraktam légtelenítettem, bekapcsoltam, minden rendben ment is.
Aida stab teszt és furmark ment egyszerre[kb 20percet] hogy lássam kb meddig melegszik fel a víz, 35.8 nál megállt, és közbe kiírta hogy frissülne a win indítsam újra.
Újraindítás helyett egy kékhalál nézett rám.
Itt volt a pont hogy inkább alszom egyet
Reggel tudtam hogy a kékhalál után vagy win re instal lesz, vagy hosszú boot idő.
Bekapcsoltam, elmentem fürdeni stb, mire visszajöttem ott várt az asztal kis üzenettel hogy nem tudja használni a lapozó filet {ilyen volt már máskor is nem indult el a vinyó amin a lapfájl van újraindítással orvosolható szokott lenni} nyomtam is hogy induljon újra, azóta addig jut el a gép hogy bekapcsolom és az alaplap fullscreen logója bejön és rögtön újra is indul.
Bios reset volt, memóriából kipróbáltam hogy csak 1 legyen bent, ventiket lehúzogattam, adat tárolókat lehúzogattam, nem javult.Gariba küldjem vissza az alaplapot?
Procit szedjem ki és rakjam vissza?
Próbáljam meg másik táppal?
Egyéb más ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 3440 és 3450 Core i7 10700 vagy 11700 // 32GB Ram // 512GB NVMe számla + gari több db
- 3080/ 5700x / B550I 1.3 / 32GB 3600Mhz / SF1000L / 1TB FireCude 530
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest