- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThodEE
őstag
Sziasztok!
Nohh sajna újra itt kötöttem ki, de remélem megint útba tudtok igazítani
Tegnap VGAra feltettem a vizes blokkot, összeraktam légtelenítettem, bekapcsoltam, minden rendben ment is.
Aida stab teszt és furmark ment egyszerre[kb 20percet] hogy lássam kb meddig melegszik fel a víz, 35.8 nál megállt, és közbe kiírta hogy frissülne a win indítsam újra.
Újraindítás helyett egy kékhalál nézett rám.
Itt volt a pont hogy inkább alszom egyet
Reggel tudtam hogy a kékhalál után vagy win re instal lesz, vagy hosszú boot idő.
Bekapcsoltam, elmentem fürdeni stb, mire visszajöttem ott várt az asztal kis üzenettel hogy nem tudja használni a lapozó filet {ilyen volt már máskor is nem indult el a vinyó amin a lapfájl van újraindítással orvosolható szokott lenni} nyomtam is hogy induljon újra, azóta addig jut el a gép hogy bekapcsolom és az alaplap fullscreen logója bejön és rögtön újra is indul.
Bios reset volt, memóriából kipróbáltam hogy csak 1 legyen bent, ventiket lehúzogattam, adat tárolókat lehúzogattam, nem javult.Gariba küldjem vissza az alaplapot?
Procit szedjem ki és rakjam vissza?
Próbáljam meg másik táppal?
Egyéb más ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.5TB HDD
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 7600 - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 8400F - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- Mac Mini M1 Újszerű 16GB/256ssd/1-3 hónap gar./p4290
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest