- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
falco1
tag
válasz
tutuhawer #9394 üzenetére
Szia!
Azért örülök,hogy nem mindenki hőköl hátra egy 300KB-os "fenyegető" zip fájl láttán, mint az ősember a monolittól a 2001 űrodüsszeiában. Ha spyware-t akarnék terjeszteni találhatnék ennél alkalmasabb helyet is hozzá. Plusz nem fetjtegetnék egy oldalnyit a speedapiról, egyebekről, elég lenne annyi, hogy Ferrari a Worldben! azt link. Szal én is aktív felhasználója vagyok a fórumnak, de read-only módban. Vannak úgyanúgy autóim is, mint bárkinek, valami ilyenfélék:
Nem terjesztek vírust vagy hasonlókat, mert minek, ellenben szeretek programozni és mindenféle hátsó szándék nélkül megosztani másokkal az eredményt.Nem vagyok egy profi driver, de speedAPI-ból kigyúrtam magam, ha bárkinek kérdése lenne ezzel kapcsolatban tegye fel.
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #9394 üzenetére
Csak cseréljen gifet, mert összekevertem(kevertelek) majdnem veled Tutu.
Ja ez majdnem lemaradt.
Nem tudom ki hogy van vele, vagy meg e történt már, de azért megérdemelne egy Boldog Születésnap kívánást (de úgy magyarul nem inglisül) az EA+BB páros a magyar közösségtől (NFSW név szerint). Tudom vannak hiányosságok, bénázás meg egyebek, de egy szülinap az szülinap. Még van rá 2 nap összeírni a neveket, aki veszi a fáradságot engem beleírhat és feldobhatná a hivatalos fészbukjukra.Aki tudja és ott van a többi magyar fórumon terjesztheti nyugodt szívvel. Köszönettel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 3D nyomtatás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest