Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Levél gyermekemnek
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Szabee18
üzenetére
olyan időket csillagoztak ki nála, ami akár OK is lehet. A diamond and union ideje rendben van, de akkor miért csillagozták ki? Én is megyek annyit mondjuk holnap, valamiért mégse fogják kivenni az időmet... Gondolom, kinyomta a kocsi végsebességét a belvárosban
szerk:Mivel Viktor még soha egy fórumban se szólalt meg, megteszem én: Lebaszott, hogy miért tettem fel képe ZSELEFN-ről.. Biztosan zavar, hogy jobban megy, mint én. ja, biztos... ZSelefn -től azt kértem, ne paroljunk, hanem versenyezzünk... hát nem volt esélyem se, van róla képem is, külön mappában.
Nem a szar , szemét csalások zavarnak ám... Hanem a hazugságok, a nagyképűsködések, megy a HUNGARY a névben -
tutuhawer
őstag
válasz
Szabee18
üzenetére
Viktor se ment előtte. Begurultunk, és levert, mint büdös szart... Mint a büdös szart, esélyem se volt, ami rendben is van, mert bmw-vel mentem. de! az 2 olyan idő, hogy a porsche-sofőrök se nyertek volna, akik gyakorolták, akiknek a RAM skill 5/5-ös. Ez a bántó, nem az, hogy lehagyta a lefulladós, TIC TAC BMW-met
-
tutuhawer
őstag
válasz
Szabee18
üzenetére
megmondom, nincs mit titkolni, ma délután egyértelműen kijelentette, hogy ellenem nem csalt, tehát legitim időkről van szó. VIKTORHUNGARY alias FLASHTYLER.
szerk: stadium and hwy1 és route 55 az a kettő nitrómentes idő, képem is van róla. Viktor semmihez ne érhet hozzá 2 db pursuit sofőrponttal... Így kombinálj, azaz egy bődületesen hibátlan futamot kellett letenni. hwy1-en azóta se ment... az az 1 futam van
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest