- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
WASPZotya #4983 üzenetére
de főleg mert mindenki igyekszik a rendőröket kikerülni, optimális úton menni, és nem néz hátra, hogy jön-e valaki. Meggyőződésem, hogy balesetek az eseteid 90%-a. Az viszont könnyen lehet, hogy ők meg észre se veszik, hogy téged legyúrnak, mert újoncok. A szinkronizáció hibáiból sok félreértés születik, főleg ha valakinek már lasul a játék, pont erre volt példa nfree-vel pár kiváló menet. Eleinte stabilan láttam, végül ő érezte, hogy kezd lassulni, szarabbul tapad, minden rosszabb, én meg mondtam neki, hogy LÁTOM, mert nő a lagg stb, nem olyan stabil. TE-ben is ez lehet, a sync ütköz le téged, nem a nyomi orosz, és te meg azt hiszed, tank móddal megy. Egy biztos, hogy nem titok, hogy a boostos sofőrt ha utolérem multiban az utcai motorral hajtott E46-os bmw-vel, belezúzom a falba és felnézek a nagytérképre, alias visszapillantóra, hogy mit alkottam, és olyan őrült nagyokat pörögnek, mintha a körhintán lennének. A sync nagy úr, tán még a tank módos sofőrt is megfogja, ami óriási dolog, ha jól használjuk.Én bizony nem vagyok rest midnen apró trükköt bevetni, megtanítom a newmaneknek, hogy előbb álljanak fejre 100X, aztán lehet haladni. Biztosan 100X jelentettek engem tank mód gyanúja miatt, akkorát oda tudok ütni. TE-ben szerintem csak menni akar mindenki előre, a megoldás, hogy te elveszed a gázt, és picit mész a társ mögött, sima ügy.
-
gyuszito
senior tag
válasz
WASPZotya #4983 üzenetére
SZVSZ azt gondolják, hogy ez egy verseny...már ha csak magamból indulok ki. Emléxem mikor megkaptam az All In-t..Első verseny..: Nagyonkomoly nézd öcsi versenyezni kell, és közben jönnek a rendőrök. Következő verseny...Nézzük milyen fajta vereseny is ez? Team Escape??? Jaaaaaaa..
És azóta vissza is megyek a társakért, ha valami baj lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest