Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
épp egy ilyen választ vártam. Nem azért jó választás, mert nyerő vagy nem, hanem mert szeretem. A porsche 959 és a vipera volt rossz választás a 003-as profilban. A porschét kifejezetten bánom, hogy megvettem. Tudom én, hogy mi a jó gép, sokan röhögnek is rajtam, hogy miket vezetek már...
Mindig azt mondom, hogy egy játékfejlesztő se mondhatja meg, mi a jó autó nekem, lásd Subaru Imprezás videóim a youtube-on. Szóval én magam döntöm el, mi a jó választás, ezt küldöm neked és mindenkinek, aki szereti. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Suzuki topik
- Milyen routert?
- Pánik a memóriapiacon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindig azt mondom, hogy egy játékfejlesztő se mondhatja meg, mi a jó autó nekem, lásd Subaru Imprezás videóim a youtube-on. Szóval én magam döntöm el, mi a jó választás, ezt küldöm neked és mindenkinek, aki szereti.