Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
NFree!
Tegnap este tapasztalhattuk, hogy nem is megyünk egymásnak, mégis a másikunk úgy látja.
Volt, hogy bocsánatot kértél tőlem, mert lehet hogy nekem jöttél. Akkor valójában nálam az autód keresztbe jött a pályán és telibe kapott az anyósülésnél.
Később meg megkérdezted, "ugye nem direkt löklek ki?". Pedig én semmit sem érzékeltem a dologból.
Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy az ütközések és a lökdösések nagy része nem is létezik, csak a szinkronizációval van baj.tutuhawer!
Tegnap nálam te úgy lagoltál mint még soha.
1x itt, másszor meg ott, voltál fent és lent.Bocsi hogy egyszer csak hirtelen nem mentem tovább és nem válaszoltam semmire.
Ugyanis a kisebbik lányom leesett az ágyról és őt kellett megvigasztalni. -
SylarHUN
senior tag
Egész kellemes végsebesség!

-
SylarHUN
senior tag
7 napos rep növelő ajándékba.
B6RQ-HWA9-WDD4-GWNF
-
SylarHUN
senior tag
Alapfejlesztésekkel ezt tudtam kihozni a ASTON MARTIN V12 VANTAGE -ból:
Alap kiépítésben 328KM/h
Nitróval 356KM/h -
SylarHUN
senior tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Nem jól írtam.
Tehát.
Mind a kettő R34 ugyan azon tuningokat tartalmazza és mégis az adatok eltérnek. De ennek ellenére, mégis a gyengébb számokkal szereplő kocsi a jobb. Jelen esetben a RAVEN-es.
Csak azt nem értem, hogyan lehet az, hogy 100%-ig megegyező tuningokkal, nem egyformák a számok. Annak kellene, hogy legyen.
-
SylarHUN
senior tag
TUTUHAWER!
Van egy olyan érzésem, hogy sokkal jobb lett az R34.
De lehet, hogy csak hülyülök.Szerinted?
De az is lehet, hogy ez a RAVEN verzió a jobb. Majd összehasonlítom a másikkal.
Na ez elég érdekes.
Mind a kettő R34-em ben ugyan az a tuning van, mégis a korábbi verzió az erősebb (számok alapján). Dettó ugyan az van bennük!!! -
SylarHUN
senior tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére

És ráadásul, jó erős tuningal adják.
Jaaa, meg ha tudnád, hogy ez már a második a garázsomban belőle....
-
SylarHUN
senior tag
válasz
s.malacka
üzenetére
Na! Ezekkel a programokkal csak annyit érsz el, hogy megszerzik a felhasználóneved és a jelszavad. A több pénz reményében szépen megadod a tolvajnak minden adatod és aztán megy a csodálkozás, hogy nem tudsz belépni a játékba. Uram isten, mennyien lettek ennek áldozatai.
Gyakorlatilag kiadod az EA accod egy harmadik félnek.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Csak tiszta installal működik. Az az nem lehet semmi a hdd-n.
-
SylarHUN
senior tag
-
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Rohadna le a keze az összes hackernek!
Miért jó ez nekik? -
SylarHUN
senior tag
Még mindig ez a helyzet.

Most már aggódom. Mi lehet, hogy lassan 2. napja nem megy a játék. Biztos valami űber brutál nagy kaki lehet. -
SylarHUN
senior tag
Aki akar csatlakozzon!
Már majdnem 1 éve létrehoztam ezt a facebook oldalt.
Van hozzá egy honlap is , de sajnos idő hiányában azt nem tudom már frissíteni. Pedig nagyon sok munka van benne.
-
SylarHUN
senior tag
Asszem ma néhány embernél, de lehet inkább állatnál, kivertem a bisztit.
Többek között ezért nem 1xű valakiről megmondani, hogy csaló vagy nem csaló.
Ma már ketten is lecsalóztak.

-
SylarHUN
senior tag
Azt kell mondanom a Skyline 2000 GT-S nem a T1-be való! El van túlozva nagyon. Azért az nonszensz, hogy erősen tuningolt M3-ak, alap tuningos LP640-ek, alap 911 GT3-akat kanyargósabb pályán könnyedén elverek.
És még csak ennyi rajta a tuning. Mi lesz, ha minden pro lesz benne?
Kérdésem a fejlesztők felé a következő. A többi Skyline ami a játékban megtalálható miért annyira gyenge? Ezzel az 1973-as modellel, röhögve agyonverhetőek azok a modellek.
Aki nem sajnál 2000ft-ot boostért kiadni az ne habozzon, ez a járgány nagyon jó! 1500 boost maga a kocsi és még marad 500 boost szabad felhasználásra.
Pl:
400sb: 2 szintü ültetés,
az olcsóbbik ablak fólia,
500sb: Garázshely -
SylarHUN
senior tag
1-re több az arcátlan csaló!

-
SylarHUN
senior tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Nekem gond nélkül megy most is vele.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Necroman_Mk2
üzenetére
Ez jó ötlet.
Aztán ott versenyezhetnének kitud jobban csalni.

-
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Nekem is ez a taktikám.
A baj csak az, hogy ilyenkor csak úgy záporoznak a mágnesek az ember nyakába. -
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Pofás kis darab. Grat.
-
SylarHUN
senior tag
Ez van.
Eddig nyertem is meg nem is, de most nem megy.
Volt már GT3-ad?
Úgy dobálja magát, hogy nem egyszerű megtartani. Ne adja isten, nyomsz neki 1 nitrót, úgy megpördülsz vele mint a sicc, persze nem mindig viselkedik így. Annyira gyors, hogy sokszor fel sem fogod mi történik.Ki próbáltam a sanyarú sorsú M3-at. Sokkal gyengébb a tuningja mint a GT3-nak, és mégis nyertem vele jó párat. Annyira finoman lehet irányítani, hogy az valami csuda. Nem hajigálja magát a kanyarokban, nem pattog az ugratókon, szépen odatapad.
Az LP640 a kettő között van, jól irányítható, de 1 kicsit dobálja magát, viszont gyorsabb mint az M3-om. -
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Nekem most már az egész játékkal. Képtelen vagyok nyerni. (8-ból a 9.helyen végzek a versenyek 99%-ban. Nem tudok rájönni mi történt. Ja és képtelen vagyok megszokni ezt a rengeteg traffic-et.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
werevolf593
üzenetére
Bevallom, nem tudom miért van ez a "fizetős" játékos ellenszenv!
Nem mindenkinek van napi 10 órája arra, hogy szépen apránként fejlődjön, ezért aztán fizet.
Azt ne felejtse el senki, ha nem lennének fizetős játékosok, akkor már régen nem lenne ez a játék és nem lehetne szidni őket.
-
SylarHUN
senior tag
Ha egy picit visszaolvasnál, nem kell túl sokat, Sunny84 már leírta, hogy milyen autók ajánlottak az összes kategóriában, boostért vagy in game cashért.
Megkímélhetted volna magad a fölösleges pénzkidobástól.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
sunny84
üzenetére
Mázlid van.
Gondolom részt vettél a béta tesztben ezért téged beenged.Pl. az unokatesóm 3 hónapja játszik és őt ma nem engedte be, én pedig ugyan azon a gépen azonnal bent voltam. Aztán megint őt próbáltuk és megint nem sikerült. stb....
Ez volt az üzenet. Szerintem mindenkinek ez az.

-
SylarHUN
senior tag
válasz
barack1997
üzenetére
Tehát nincs benne semmi.

Jó link!

-
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
A szerver hibátlan!!!
Amit te látsz mint üzenet az nem más mint, hogy tele van a szerver és te nem férsz már be.
Ellenben, ha megveszed a starter pack-ot akkor többé nincs ilyen.
Ugyanis, ha túl sokan vannak a szerveren a nemfizetős játékosok, nem mehetnek be. Mert a fizetősöké az elsőbbség. -
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
A launcher frissített.
Meg a játék is. 1x 77 megát aztán meg 11-et. -
SylarHUN
senior tag

-
SylarHUN
senior tag
Szórakoztam 1 kicsit a Hot Pursuit-el.

-
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Asszem most nem a küzdelem folyik a hackerek ellen, hanem a hackerek támadták meg a játékot és küzdenek az EA ellen.
-
SylarHUN
senior tag
A szervernek kampec.
Csak free room-ban lehet szaladgálni és rendőröket gyilkolászni, teljesen büntetlenül. -
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Csak egy papír egy kóddal.
-
SylarHUN
senior tag
Brutális a mazda.
Bár volt olyan Silvia ami levert, de nem jellemző. Még a T3-as enyhén tuningolt kocsikat is megeszi egy kanyargósabb pályán. Persze sofőr függő.
Tutu-val mentünk egy párat, bár akkor még stock volt a verda, na ő T2-vel is lenyomott.
Azóta viszont, beficcent a szekérbe néhány pro cuccos.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Lehet boost-ért venni, arany, ezüst és bronz kártyákat és azokban vannak ezek.
T3 (1200 boost / kártya) T1 (600 / kártya) T2 (900 / kártya). -
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
A lotus is ugyan olyan gyenge lesz csúcs tuningok nélkül mint a 959. Abban is csalódni fogsz addig míg nem spécized fel.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Amennyiben a windows-ban be van konfigurálva (állítva) a a kontroller, akkor minden további nélkül használható a world-ben. Én is egy rumblepad 2-őt használok.
-
SylarHUN
senior tag
Ilyet akarok a world-be!
Citroen SurvoltNa meg egy ilyet is!
-
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Érdekes az én 959-esemnél ott van játékon belül a zöld rental felirat meg a 7-es. Még szerencse, hogy én vettem is egyet.
-
SylarHUN
senior tag
Ma megvettem a HOT PURSUIT-ot!
Brutális grafika.
Rengeteg szuper autó.
Nagyon jó online rész.Azt hiszem, ezek után a world-öt igen csak hanyagolom.
Nézzétek meg a képeket amiket játék közben készítettem.
2500-HUF szinte semmi érte!

-
SylarHUN
senior tag
-
SylarHUN
senior tag
válasz
beavisx2
üzenetére
A lotus a leggyorsabb T2-es kocsi az A1-el karöltve. Olyan érzés irányítani, mintha egy sín autót vezetnél. Az S5-öt nem tudom mert még nem volt olyanom. A Skyline meg csak fanatikusoknak, mert a kanyarodással vannak gondjai, de kellő gyakorlattal nagyon jó kis verda. Bár a Lotust és az A1-et nem fogod legyőzni vele, ha csak nem, valami béna ellen mész vele.
Szerintem ezek a mindent verő autók:
T1: SilviaT2: Lotus, A1
T3: Murcielago, BMW M3, Porsche 959
Garázsbeálló?
Több autó fér el a garázsodban. Alapból csak 3db autód lehet, ha ennél többet szeretnél és nem boost-os kocsit szeretnél venni (a boost-ért vett autókhoz, alapból jár egy hely a gariban), akkor venned kell garázsbeállót, persze ez boost-ba kerül (500 boost). -
SylarHUN
senior tag
A PORSCHE 959 nekem bejövős! Bár még versenyben nem próbáltam, csak free ride-ban, de ott nagyon jó.
Több újítást vártam a szülinapi patch-től. (nem láttam semmi újat a 959-en kívül)
Nálam teljesen eltűntek a barátok. Felvenni viszont nem tudok 1et sem, mert azt írja hogy már fel van véve.

Ingyenes speedboost:
Hogy miként is érheted el:
- Menj a http://world.needforspeed.com/codes oldalra, természetesen bejelentkezve a profilodba.
- Másold be ezt a kódot 3U6N-65T3-8ZRA-H9LG majd kattints a Submit gombra. -
SylarHUN
senior tag
-
SylarHUN
senior tag
Azért egy ilyet szívesen látnék a World-ben.
-
SylarHUN
senior tag
Azt hiszem az A1-et csöppet sem túlozták el a játékban!
-
SylarHUN
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák

- Path of Exile 2
- Futás, futópályák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Warships
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256Gb 99% akkumulátor 2027 októberig garanciális
- UTOLSÓ DARAB! Lenovo Thinkpad T580, i7-8550U, 16GB/256GB, FHD/IPS, garancia, számla!
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest