- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
SylarHUN #1940 üzenetére
Bevallom férfiasan nekem is néha szúrja a szemem a fizetős dolog. De nekem nem is a játékosokkal, hanem magával a rendszerrel van a gondom. Mert persze magától értetődik hogy még ha ingyenes is a dolog, valahogy támogatni kell a fejlesztőket...
De nagyon sok minden csak Boost-ért érhető el. És sajna én pont nem az vagyok, aki havonta több ezer forintot tud áldozni csak boostra. (Ehhez mondjuk hozzá tartozik az is, hogy itthon jó drága a BOOST) Mondjuk én hétfőn vagy kedden megveszem a StarterPackot, abból a 8000 boost-ból felpumpálom rendesen a Lotusomat hogy amíg 40es szintig nem tornászom fel magam addig elmenjen a kicsike...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest