Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997
üzenetére
Még itt is nyomulsz, Barack? Akkor üdv!

-
tutuhawer
őstag
heyho. Milelőtt végigolvasnám a mai frisset, belinkelem ide ezt: a hivatalos fórum német moderátora megkért, hogy az újrainduló WARPMODE nevű blogban az első autó az én AMS EVO X-esem lehessen. Bemutat kicsit engem és Micsut is. Gondoltam, megosztom veletek is
-
tutuhawer
őstag
válasz
Micsurin
üzenetére
trükkös dolog az autóvásárlás, mi?

A skillekkel kapcsolatban is tudok reaágálni a másik hozzászólásra. NETERROR_CONNECT_KURVAANYJAPICSÁJA a mottóm a játékban, mert ez a hiba tette tönkre a skillezési rendszeremet. Emiatt több, mint másfél évig kellett azzal a tudattal versenyeznem, hogy ez nem a maximum. Az új rendszer jobb, mert aki sokat gondolkodik, elrontja a skilleket, aki meg tud, az tud. Pár napja írtam, miylen skilleket használok, de ez kezd megváltozni, kiforrottabb lesz a dolog.
perfect start hossza
előbb nyomhatom a powerupokat
nitró lehűlése
nitró lehűlése
nitró hosszúsága
Szerintem ez nem szar, sőt. Innen úgy tudom érezni, hogy az autómban van a hiba és nem a skillekben.
-
tutuhawer
őstag
még mindig lehet találni ismerősöket a fórumban olvasgatva Noxwill listájában. Egyre több játékos van itt a fórumban, névvel együtt itt olvasható. Aki nincs még fenn, az szedje össze magát

http://logout.hu/bejegyzes/noxwill/need_for_speed_world_jatekosok_listaja_folyamatosa/friss.html -
tutuhawer
őstag
válasz
csak IGC
üzenetére
régen csíkok voltak, 2010 novembere óta van a számozás. Gondolom, marad is így. A Mercedes meg valóban jó, hogy kikerül, mert ha visszakerül.... az enyém készen áll. TE-re épített autó, de akármikor átnyomom versenyre, ha kell. Remek gép, szerintem a kanyarodása is rendben van
-
tutuhawer
őstag
a camaro ZL1 a második születésnapi ünnepi hét ingyenes autója volt , ajándékként szert tehettünk rá a múlt héten. Ma már pénzbe kerül.
T1? Pont MOST , de tényleg, el se hiszed, mennnyire bizakodóan mondom, hogy amit szeretnél, azt vedd meg. Mindig ezt mondom, már majd' két éve, de most jobban mondom, nem akarok belemerülni, hogy miért. Csak vedd, és tedd, amit akarsz. Ez itt nem egy MMO játék, ez egy autós játék, ami multiplayer . Az autókat szereted. Nem ezt vagy azt, hanem a másikat. Akkor azt vedd meg , mert az szereted, és semmiképp se ezt. A jövő remélem, igazol engem. Ha nem, akkor én is rosszul döntöttem, amikor pálcát törtem a játék mellett. Pár hét és kiderül minden... -
tutuhawer
őstag
Szevasz, munkaidőben vagyok, és ráérek kimerítő választ adni.
-igen, a car slot (garázsbeálló) véges, azokba lehet játékpénzes autót venni. Az autók többsége boostos és játéklóvés is, de van, ami csak boostos.
-nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy kurva jó játékélményt lehet elérni valós pénz (boost befizetése) nélkül is.
-nem titok, hogy bizony meg kell szakadni a komoly dolgokért, azaz a fontos tényezőkért , értsd utlra teljesítménycuccok vagy lowering kit (ültetés)
-az aftermarket (vizuális) alkatrészek többsége nem hat az autódra, de az ültetés igen, a karosszéria igen.
-a teljesítménycuccok megszerzése történhet versenyeken, ehhez segítséget ad a http://www.team-ger.net/gxrdrago/NFSW/parts/us/ , amit én magam hetente frissítek új adatokkal. Ez arra jó, hogy kb tudd, hogy "a picsába, ezen a pályán ilyen fajtát is lehet nyerni?" Nagyon hasznos oldal.
-ingyen tipp tőlem, hogy ne a vereségeket számold multiplayerben, mert úgyis lesz belőle sok, hanem a győzelmeket és a futam darabszám legyen a menő.
-lehet hamar szinteket lépkedni, van ilyen játékmód is, de érdekes... mentem olyan versenyzővel ,aki nem fórumozik, de mégis tudta, mi fán terem a versenyzés és marha jól ment. Nem team escape-típusú játékos, és óriási dolog, hogy fogja magát, és bemegy versenyezni. Tedd ezt te is.
-a világranglistán az időeredményeidet ilyen formában figyelheted:
nfs-s.com/nfsw/JÁTÉKOS NEVE Itt mindenki adatai nyilvánosak. -
tutuhawer
őstag
válasz
vakond5
üzenetére
nekem az 5 slotba a legtetszetősebb:
perfect start hossza 3 csillagos
nitró hossza 3 csillag
nitró hossza 3 csilag
nitró lehűlése 3 csillag
nitró lehűlése 3 csillagebben hiszek. Fejreállhat bárki, ha én a hosszú nitrómat elnyomom 8X, ellenfelem a szupererős nitróját, ami szerintem annyira nem is erős, elnyomja 4X. Az enyém hosszabb, többször is nyomhatom, szerintem ez az optimum. A McLarenebn már ezek vannak, A porsche 911
G3 TRSpedig alakul ilyenre, csak nincs annyi skillem még -
tutuhawer
őstag
Szevasz , az a program falco000 találmánya, ő pedig BB bátyja. A program egyébként kiváló, és írtam a legnagyobb magyar NFS oldal szerkesztőinek, hogy falcoval fel tudják venni a kapcsolatot, ha indítunk magyar ranglistát. Nagyon bizakodó vagyok, hogy minndenki felkerülhet a tcm.mconline.hu oldalon majd, hiszen már tényleg a küszöbön az új felület, az új tartalmak. (már hosszú hónapok óta, de azért kivárjuk)

-
tutuhawer
őstag
válasz
noblem1983
üzenetére
így van, meg kell nézni, hogy előtte volz-e sok sofőrös futamod hosszű töltögetéssel. Utána tud jönni láthatatlan bug, én is látom, hogy nem látom az ellenfelet
RESTART segít. Amúgy most nem csekkolom le ezeket a srácokat mind, de magyarok?szerk: ÉNY Mo. 25 C, viharos ÉNY szél, villámlik
-
tutuhawer
őstag
group? kit hagysz ki a groupból? Ki az, aki nem annyira fontos. Ha ő nincs a groupdban, én se akarok benne lenni. Lefotózok mindenkit vagy senkit se. Vagy mindenki rajta van... Szóval a cset hiánya a gond, azzal 1 perc alatt 50 játékosról lenne fotó. Nem a te hibád, mondom, a cset... majd magunknak bepótoljuk egyszer, tervezem...
-
tutuhawer
őstag
Szevasz, én akárhogyan teleportáltam és akárhogyan vártam a helyezkedéseket az út közepén, nem akart sikerülni a trükk. 4 játékosról van képem, aki mellettem áll, a többiek meg... lemaradtak. Kattintottam, de hát eléggé olyan lett. Majdnem átléptünk a másik helyre, ahol a körülöttünk levő nemzetközi játékosok nem zavartak volna, de mégse. Ekkor fogtam magam és leléptem a francba inkább. A stadionban különb kép készül, inkább fel se töltöm.
-
tutuhawer
őstag
3X25-6FNC-H7KP-JKH4
tessék -
tutuhawer
őstag
-
tutuhawer
őstag
válasz
vakond5
üzenetére
én tudom, hogy nincs közel, én is régóta vezetem. Az egyik legélvezetesebb gép a játékban. épp a napokban van fenn a hivatalos oldalon az "egy autó készítése" cikk és azt mutatják be, hogyan épül fel a játékbeli autó. Számokat kell megadni, és a Skyline esetében ilyen szar számokat adtak meg. Már csak nevetek rajta. kínomban

-
tutuhawer
őstag
válasz
csak IGC
üzenetére
szevasz, most kifejtem a tapasztalatot. Az aftermarket cuccok egy része hatással van, igen, de annyira nem jelentős és annyira nem kiszámítható, mint ahogy leírod. Az ültetés például jó, az kell, de a felni mérete.. háááát a fene tudja, igazából annyira minimális, hogy akár le is szarhatom, mekkora. A bodykit... hááát elvileg a szárny maga nem változtat, de a bodykit formája könnyen lehet, hogy igen. A murcielago a jó példa, a gyémántos külső a legjobb - vélik a szakértők
-
tutuhawer
őstag
válasz
Dungens
üzenetére
szevasz. Azt kell tudnod, hogy T3-ban mindegyik autó szuper jól megy, porsche gt3, gt2, lamborghini murcielago, mustang rtr-x, M1 BMW procar, McLaren MP4. Ezek mindegyike marha jó, szíved döntését vedd meg.
Ennek az elméleti hátterén gondolkodtam sokat:
Ez itt nem egy MMO játék (amúgy az), hanem egy multiplayer autóversenyzős. A kulcsszó az autóversenyzős. Autós. szeretem az autókat. Azokat, amelyikeket. Nem másikakat. Azt veszem, amit szeretnék.Te is azt vedd, ez időtálló tipp, ingyen. -
tutuhawer
őstag
azért ez nem semmi. A NFS közösségi oldalak között megemlítik a TCM-et is, ez elég komoly presztízs.
http://world.needforspeed.com/creditsti is olvassátok a tcm.mconline.hu-t, az egyik legrégebbi NFS magyar oldalt. Minden, ami NFS. Hamarosan még több tartalom
-
tutuhawer
őstag
válasz
chris1997
üzenetére
ganimedes1995 hackelt. De előtte biztos, ami biztos alapon hazudott is egyet. A legundorítóbb dolog. A csaló befut a célba, nyomja a gombot meg mittudomén, de így ő el tud tőlem venni valamit, ezt érzem. Elveszi a befektetett munkám, még ha élvezet, akkor is. én küzdök valamiért 2 évig, ő bekattintja fél óra alatt és készen van. Nitró, pénz, alkatrész, reputációs pont, Skill mod, minden... A porschémba meg nem nyerek skillt, GANIMEDES1995 pedig bekattintotta. Nagyon szar a dolog.
-
tutuhawer
őstag
így, hogy megy a szerver, még több érdekességre fényt tudok deríteni. Én hülye vagyok a programokhoz, és jó, hogy van egy kattintós lekérdezős egyszerű felület.
BB hasít ezen a terepen is, láthatod, ők mit tudnak kihozni még:
http://world-garage.com/index.php/pages/leaderboards
aztán lenne ez a trükk:
http://nfs-s.com/nfsw/TUTUHAWER/times
ez a régi időeredményeinket mutatja meg. De nem nekem. Nekem csak az "újkori" futamokat mutatja, míg a többségnek mindenz, 2010-es időket is. jééé, érdekes a 003-as profilom hibátlan, 2011 májusáig visszanyúlik a TIMES menüpont.
Illetve BB rosszul értette, és te is, hogy mi az én gondom. Megmondom:
[http://www4.picturepush.com/photo/a/8809072/img/8809072.jpg]
itt egy kép, sima single player futam és nincs az adatlapomon. Kb 20 ilyen futamot tudok mondani suprával, TT-vel, RS4-gyel, 350Z-vel, múlt hétről, múlt hónapból. Ezeket nem regisztrálta a SpeedAPI. Például szingliztem a 003-asban T1-gyel és a clubhouse and hollis pályán, ami csak t1-es 10-es szintű, van egy renault clios időm. Na ott kb fél óra alatt mentem silviával, 240Sx-szel és a clioval. A Clio ott van és a többi? Volt egy váltópálya is, ahol kéne lennie még a két Nissannal is időnek, de semmi... nem vette be a gép
Ezen segíteni nem tudunk szerintem, de attól még dühító
De sebaj, leszarom 
-
tutuhawer
őstag
Szevasz, most értem ide, alig töltött be a prohardver.hu, nem is értem, miért. Nagyon tetszetős a program, mindenképpen kipróbálom, mit tud. A speedAPI egy nagyon érdekes dolog, mert azt mondják a stat oldalon, hogy ők bizony többet látnak, mint én, egyszerű felhasználó. Roppant jó kezdeményezés, köszönjük

-
tutuhawer
őstag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
az angol focisták szeretik

-
tutuhawer
őstag
persze, barátság van, de engem kifejezetten aggaszt, amikor valaki megpróbál megtéríteni és befolyásolni. Legalább itt hadd dönthessek szabadon autókkal kapcsolatban. Eladnám a Paganit és vennék helyette valami mást.
odebbb a VIP státusz nem szerezhető, az régebbi dolog. Már ha úgy nézik a VIP-t, ahogyan nézni kell a VIP-t... Nincs róla hivatalos, hogy kik is pontosan azok, akik kapnak Paganit. Akinek van VIP tagje, például SylarHUN be is mutatta, ő fog kapni. Lehet, hogy mások is. Lehet , hogy nem. Én például nem érdemlem meg, de ha kapnék, eladnám Ok így?
-
tutuhawer
őstag
hajógyár, dél-kelet. Az internetedet vagy a gépedet lehet, hogy megrángatja kicsit, mert ott nagyon sok játékos van. Alig győzi megjeleníteni... Ki kell kapcsolni hozzá a szűrőt is.
OPTIONS / SOCIAL / FREE ROAM FILTER
OFF: mindenkit látsz mindig
ON: csak az adott cset csatornát látod vagy ha groupban vagy, akkor csak a groupot -
tutuhawer
őstag
rossz helyen hasítasz. Én a hajógyárból indítom a versenyeimet az ukrán-albán-orosz népek ellen, meg néha brazilokkal futok. Akiket én keresek, ott vannak a hajógyárban. Valaki a hídon találhat hasonló embereket. Ha japán,akkor hajógyár. Ott driftel a fél világ, elég látványos.
-
tutuhawer
őstag
A VIP autót megérdemli, aki arra érdemes. Specnazt meg elküldtem a kurva anyjába, amikor a Skyline-omról eszmecsere zajlott az sg fórumon. Téged kedvellek, nem szívesen lépnék a következő szintre. Az EA és a BB által alkotott NFS World nevű játék az én ízlésemet nem tudja ebfolyásolni. Én döntöm el, mi szar és mi nem. Ha 3 Skyline nekem kell, akkor lesz belőle 3. Egyébként a legutóbbi összesen már az 5.
A jó autókról meg ennyit:
hányszor kell belinkelnem ezt a videót?
youtubeszerk: vagy ezt?
youtube -
tutuhawer
őstag
válasz
sunny84
üzenetére
állítólag van ilyen hack. Elvileg a bugot szándékosan is elő lehet hozni. Az, hogy nekem miért volt T3-as autóval T1-es pályán mért SP időm, nem tudom, de hogy ez az ember miért lépett be egyáltalán, hogyan került oda, valóban a nagy Nissannal ment-e... nem tudom.
Itt senki nem tud semmit

szerk. abban bízom, hogy VIP leszek és a 003-as profilba megkaphatom a Paganit. Le vagyok égve abban a profilban, kéne egy ilyen komoly autó. Biztos jó sok pénzt érne...
-
tutuhawer
őstag
miért beszéltek tierekről ? Ezt ép ésszel felfogni se tudom
-
tutuhawer
őstag
válasz
Lycanon
üzenetére
hibáztam egyet: az ea fórumban egy sokkal jobban kibontott tartalom is van valamelyik múltkori patch részleteiről, ott komolyabb infot tudsz meg. Például autóval lehet classt váltani is, a news írni fogja, hogy lycanon X autója az Y classba került át. Szóval ilyen trükkök le vannak írva, a témát most nem keresném meg inkább.
-
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer
üzenetére
közben lejárt az időlimit, mert dolgoztam közben, szóval mutatok egy linket is, angolosok előnyben:
http://world-garage.com/index.php/topic/9188-car-classes/ -
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN
üzenetére
hmmm... mindenképpen óvatosnak kell lenni, TCMKrisztián atójával nézegettük, az övé is eltűnik vagy eltűnt mint az enyém. A te bodykited pont ugyanaz, csak neked fel kell tenni a spoilert is, ennyi a különbség, ha minden igaz. Nekem eredeti spoilerem van. A bodykit egyébként már 2010 decemberében szar volt sajnos, és nekem ugyan nem szóltak, hogy kijavították.
-
tutuhawer
őstag
Nem maradsz ki a jóból, lesz szervezés még biztosan. Olyan, amiben bárki részt tud venni érdemben. Már megalkottam fejben, és talán az új TCM-en lesz is helye, Majd meg kell dumálni, de bizonyosan jó lesz. Addig tapasztalatokat gyűjtünk, én például nemzetközi színtérről is.
-
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer
üzenetére
a nevezés menjen, mindenki szóljon a haveroknak is, tessék írni bármely fórumban, facebookon vagy akárhol, Brianspilner14 meg feljegyzi. Legyünk sokan, lássuk, kik szeretnék, és utána lehet kombinálni. Augusztus első hetében már mehetnek is a futamok, az iskolakezdésig meg be is lehet fejezni. Egyelőre csak jelezze mindenki, hogy érdekli, hogy jönne, hogy szeretne nevezni.
-
tutuhawer
őstag
válasz
eclipse99314
üzenetére
írj fel engem is, T1: '69 charger T2: Skyline R34 GT-R V-Spec T3: McLaren MP4 lejátszó. Benevezek, minden versenyzős kezdeményezés jó ötlet. Lássuk , mi sül ki belőle.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Crowent
üzenetére
én inkább megyek ilyennel 10ből 10szer második helyre eélytelenül, mint a powerupos trükközőkkel. Már minden fajta csaló mögött mentem és értem be ezüst kártyára (szándékosan nem kikaptam tőle vagy vesztettem), és ez a fajta trükkös végsebességes rám nincs hatással, soha nem is volt. A powerup újratöltő és főleg befagyasztó viszont valami olyan dolgot tesz, ami még jobban bánt. Akkor még én is úgy érzem,hogy valamit elvesznek tőlem. A legcsúnyább trükk szerintem a powerupos dolog. Menjen 1000-rel, teleportáljon be, gyorsuljon le, tankmóddal tolja a civileket, mert engem nem érdekel, de a powerup az ne legyen az övé...
-
tutuhawer
őstag
értsd: a murcielagos emberem, a murcielagos sofőr. pénteken talán gurulhatunk párat. Már tettem fel sok futamot a kis Audival, nagyon tetszik a hangja, jó vele menni. Nem volt könnyű kiismerni, és még vannak helyzetek, amiket nehéz megoldani vele, de a 3-as ültetés majd hozza a formáját. Mi sem jelzi jobban a balszerecsét, hogy már megint a 3-as ültetésre vadászom, és épp átugrottam a nagy névbe pár futamra és naná, hogy kaptam oda egyet. 4 db ültetés van kihasználatlanul... Pech a köbön, de legalább a Porsche 911
RG3 TRSjól megy a 3-as ültetéssel, és nekem fogalmam sincs, miért panaszkodtál rá. Azt tudom, hogy nem amiatt megy gyengén a Porsche. Nem is a tuning szar. A skillek gyengék, látnod kéne... sírnál, én is sírok. Nyomkodom a nitrót, mert éppen már kéne, mert helyzet van, nyomni kell, jönnie kell és nem tölt be. Tempó kéne, mert az ellenfelem megy elfelé, és az én nitróm meg nem húz, sőt előbb ér véget. A rajtot nem is mondom... Az Audi A1 is ugyanez, elég trükkös dolog a LIGHTNING REFLEXhez hozzászokni. Úgy nézek ki, mondom, mint valami powerup hacker - már ha szétnyomom a futamot rendesen. -
tutuhawer
őstag
válasz
Lycanon
üzenetére
nem kérdéses... sajnos. Boostos. Amivel nincs baj egyébként. Az új cucc legyen boostos. Sokan félre is értik még ma is : nem kell az Isten faszát is megvenni boostért, pontosan csak a kedvenc autókat - ha az boostos. És kész. ja, nem került bele alkatrész? Én vagyok az élő példa, ma is versenyzéssel építem a kocsikat, nem lengyel importból. Szóval pontosan 1 starter pack-ból simán 1 évig lehet élvezni a játékot - vagy tovább is. Ma is Skyline-Supra-350 Z a menő. Meg van egy S5-E30-TT RS a német vonalból. Az audi Tt elég tuttifrutti - a nitrója szépen skillekkkel erősített, gyilkos "meglepetézést" tud okozni a győri gyártmány. HUN
-
tutuhawer
őstag
válasz
DeadBullet
üzenetére
tudom idézni magamat, mint mindig. 13 hónapig csak játékpénzes játékos voltam. Utána 4 hónapig a boostért garázsbeállót tudta venni , és mindig azzal mentem, amit szerettem. A lengyel boost mennyisége, 170 000, sem változtathat azon, hogy azt vezetem, amit csak akarok. Ennél jobb tippem nincsen és nem is lesz. Ha már a véres verítékkel előállított magyar Forintot ilyen mocsokra költöd, akkor azt vedd, ami a szívednek tetszik szerintem.
-
tutuhawer
őstag
azt veszem, amire vágyom, azzal megyek, amivel kedvem van. Nem kell beszarni, nem kullog senki a versenyek végén. ALT+F4-et ne nyomjunk és ne lépjünk ki a futamból, és akkor bármivel megyünk, emelt fővel fejezzük be a futamot. Nem is tudjátok, hány esélytelen futamon mentem végig, mert ez nekem presztízs kérdés. Senki nem tud engem kiléptetni, befejezem, és mivel elbasztam, leszek mondjuk ötödik akár. Pont mint az oroszok: szívesen megyek velük, minden nap cirill betűsökkel 80%-ban, és ők is mindig rányomnak, és mindig végigjönnek - amijük van, azzal.A Murcielago ennél sokkal töbebt ér, minden versenyen győzelmi esélyt hordoz magában.
Közben benyomom a két legújabb befejezett festésemet:
-
-
tutuhawer
őstag
válasz
Crowent
üzenetére
megéri, igen. Megyek A1-es audival, E30-cal, mehetnék Miuráva, Exige-dzsel, mustanggal T2-ben és mindegy lenne... Versenyképes mindegyik, és ha jól megyek, akkor jól megyek, mindegy melyik a kocsim. Ugyanez a T3-ban is. Amúgy miért is mennél jól az új autóddal? Most kezdtél, persze, hogy nem fogsz mindig nyerni a Lambóval, a Porschéval vagy bármelyikkel. Vedd , amit akarsz, amit szeretnél, tanuld meg, mint minden normális versenyző, és akkor jó lesz
-
tutuhawer
őstag
válasz
Crowent
üzenetére
Mentem én ezzel az "üres" utcai tuned porschéval kis szinten és úgy is komoly. Mondhatnám tuttifrutti a gép. A lamborghiniről mindent elmond, hogy van olyan ismerősöm, aki olyan jól ment vele, hogy a stat oldalon kicsillagozták, nem rangsorolták az időeredményét. Illetve van olyan ismerősöm, aki annak idején több millió játékpénzért tudta megmondani biztosan, hogy ez a fajta bodykit a legjobb telesítményt hozza ki a Rambo Murcielagóból
-
tutuhawer
őstag
Még mindig aktuális:
Noxwill összeírja a játékostársakat itt:
http://logout.hu/bejegyzes/noxwill/need_for_speed_world_jatekosok_listaja_folyamatosa/hsz_1-50.htmlamely játékosok NFS World adatlapját megtekinthetjük itt, nyilvános:
nfs-s.com/nfsw/JÁTÉKOS NEVE -
tutuhawer
őstag
a boost (többnyire) az én pénzem. A napokban 7 tonna üdítőt passzoltam le kisboltokba, tescoba, egyéb áruházakba, többségében a két kis kacsóm segítségével. Megdolgoztam a kis boostért, senki más nem költheti el, csak én. Ha már én költöm el, azt veszem, amit szeretnék. Persze, kérdezzük meg, mi a menő, de akkor is áll a megállapítás: a legnagyobb élmény a skyline-supra-350Z nekem. Vannak boostos kocsik, persze, jók is meg minden, de azt vezetem, amit szeretek. Boostért meg főleg azt.
-
tutuhawer
őstag
szevasztok!
SENKI NE MENJEN PRIVÁTBAN SE VÉLETLENÜL SE TIER KORLÁTOS PÁLYÁRA NEM ODAVALÓ AUTÓVAL. SEMMIKÉPPEN SE. Beírja véletlenül a stat oldal, és balhé lehet belőle.
-
tutuhawer
őstag
Az én japán T2-es autóimmal jó futamokat mentem, de nem mindet jegyezte a stat oldal...
Azért szeretem, ha felkerül, mert tudok viszonyítani, lehet nézegetni, hogy "igen, ez az ember ennyit ment a Suprával, ami így épített, a Skyline meg annyit tudott". De még ez se... na majd holnap száguldok - elsősorban még Supra és 350Z-vel. Több magyar játékossal is összefutottam, jó futamokat mentem, join-ready folyamatosan, mint régen. -
tutuhawer
őstag
-
tutuhawer
őstag
stabil vagy nem stabil, trükkösek a gépek, én ma majdnem oldalára állítottam a kis BMW-met.
Márpedig alkatrészem nincsen bele, így kell mennem a futamokat, de nyilván nem panaszkodom, csak egyelőre az "útpadkára hajtós, járdán sokat menős" stílusomnak nem fekszik - szerintem. Majd valahogy megbarátkozom vele. -
tutuhawer
őstag
válasz
noblem1983
üzenetére
nekem 1 perc visszatekinteni Carlosra, és soha nem volt megjelölt ideje, sose ment a ranglisákra, sokáig volt játékpénzes, tavaly nyáron már magas szinten volt, kb 2011 tavaszán kezdett, és még több infó tudatában, még komolyabb biznyíték kell a jelentéshez. Azt tudom, hogy ezt most leírtam szépen. a továbbiakban is szépen fogom, de megkérek mindenkit, hogy vizsgálja meg a hátteret is kicsit. A nemzetközi fórumon is a sok csíra írja, hogy szerontem, én úgy gondolom, azt láttam. Lecsekkoltam, ők mit láttak, és szart se láthattak. a semmire jelentenek fel a stat oldalon, ami szerintem a világranglista mellett is amúgy jó dolog, és rossz nézni, hogy micsoda besározás megy - nem szándéksan, pusztán okoskodási vágyból indulva. Egyvalakit biztosan elküldök az anyjába ott, és a végén nekem lesz igazam, még szerencse, hogy az admin is tudja
Szóval nyomzzatok a jelentgetések előtt, csak a bizonyítékot vegyétek figyelembe.
(mint a tök béna nyomozós sorozatokban, amikből 12 egy tucat) -
tutuhawer
őstag
válasz
Crowent
üzenetére
Szevasz, játékpénzzel lehet előrelépni sokat, és jó sok autót meg is lehet venni . Az autó színét (stílusát) kell tovább léptetni, és látod a játékpénzes árát. Mindig azt mondtam, még játékpénzes játékosként is, hoyg amit szeretnél, azt kell megvenni. De ha lelkesen versenyzel, biztosan megtudod itt, hogy mik a jobb autók, és melyik hogyan is viselkedik. A bérelhető autókat ha megtaláltad,akkor egyébként azok játékpénzért is kaphatók bizonyos szint elérése után. Oda is lesz írva. Arra kérlek, és a saját játékod miatt ajánlom különösen, hogy leszegett fejjel menj előre lelkesen, ne állj meg itt a fórumban a mágnesek, leszorítások és egyéb alattomosságok miatt. Mind látjuk, mind tudjuk, sokszor elolvastuk, tenni ellene nem tudunk. Menni kell előre és kész.
Megkockáztatom, ez a te profilod, a te adatlapod: http://nfs-s.com/nfsw/crowent ezt néha frissítgeted magad, néha automatikus.
rajtad tartjuk a szemünket
Sok sikert, jó játékot! -
tutuhawer
őstag
Ne feledjétek, benyomom ide is:
Íme az SDC Bajnokság 2. fordulója.
Időpont: Július 7. 18:00
Szabályok:
- Semmi Powerup, kivéve Nitró és Juggernaut. Egyéb PU használat esetén pontlevonás jár
- Kocsik a legmagasabb Tierrel(T3.. ha nincs akkor lehet T2).
- Nincs Cheat!!!
- Nem lehet kocsit váltani a Bajnokság alatt, csak javítani.
- Végére egy Hastings, ahol +1 kört is ráteszünk.
- Akár utána egy fotó is jöhet a Riverfronti stadiuman.
- 7 vagy több fő esetén külön groupban fog lezajlani a bajnokság.
- Rammerek kíméljenek, szinkron hibára csak akkor lehet fogni, ha tényleg az végezte a "dolgát".
Pontozás: 1. 10 pont; 2. 9 pont; 3. 8 pont; 4. 7 pont; 5. 6 pont.... és aki utolsó az meg 2 pont.
Jelentkezést küldjétek valamelyik e-mail címre:
cargameguru@gmail.com
nfsworldfilm@gmail.com
Várunk mindenkit!
[facebook oldal]Speddemon1996 az egyik főnök, őt lehet zaklatni majd online, hogy mi van, mi lesz szombaton. Egy kb másfél órás móka midnenkinek (akár a játékpénzes autókkal is), nagyon ajánlom a nevezést annak is, aki csak szeretne új arcokat megismerni. Szombat 18:00, ne feledjétek, nevezzetek be! Én már neveztem
-
tutuhawer
őstag
közben elkészült egy új festésem, sokszor volt már VW-m, ez megérdemelte, hogy kapjon egy szép festést (a murcielago árából vettem):

hogyan készült:
[link] -
tutuhawer
őstag
leteszem a játékomat kicsibe a tácára és a firefoxot alig bírja megmutatni a gépem. Aztán játékon kívül csak az asztal megjelenítésére megyek és az ikonokat alig bírja bemutatni az asztalon... Ez mit jelenthet körülbelül? Van valami instant tippetek?
-
tutuhawer
őstag
Azt kell tudnod, hogy ez nyilván nem a te hibád. Én tudok közel menni hozzád, te is tudsz mögöttem. Namár most multiban ez trükkös, a következtetésem pedig sajnos az, hogy meg kell válogatnunk a pályákat. Autópályára nem megyek, mert sokat kell mögötte mennem 300+ tempóval és egy ellenfél internetkapcsolata okozta hiba után vége a békességnek. Bemegyek inkább a belvárosban vagy a parti útra, sokkal kényelmesebb ott versenyezni.
-
-
tutuhawer
őstag
válasz
DeadBullet
üzenetére
én egyszer részegen nyomkodtam, mosódott a kép, és úgy lépegettem a profilok közt és töröltem is egyet, de nem sokon múlott a baleset... eddig nem hibáztam, a 002-es profilomat majd' egy éve töröltem, az tudatos volt, de egyébként ma már bánom
Én ostoba.... Corvette, Supra, egyedi WATT energy skyline, WATT energy öreg charger volt , hú de kár értük... csak képen van meg a két járgány sajnos. De maga a profil is értékes volt, ez az eddigi legnagyobb hibám a játékban. -
tutuhawer
őstag
válasz
DeadBullet
üzenetére
Szevasz

Új hozzászólás Aktív témák

- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Orvosi kérdések
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztrofotózás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- ChatGPT Plus, YouTube Prémium, Netflix Prémium és még sok más előfizetés
- Eladó ÚJ ASUS - Lyra Voice AC2200 Tri-Band Router-Bluetooth hangszóró
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

RESTART segít. Amúgy most nem csekkolom le ezeket a srácokat mind, de magyarok?

most viszont kilépek a fórumból estig.

A viccet félretéve a legtöbb csalóval single playerben és Team Escape-ben találkozom.