Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
knoz91
tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Grat
Dobálhatna nekem is...elférne a murcihoz ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
knoz91
tag
Holnap maintance. Kíváncsi leszek az újításokra, már ha még ezeket lehet annak nevezni.

-
knoz91
tag
Este 7-8-tól nem jönne valaki "D" Team Escape-re? Outlaws, 4 fősre.

-
knoz91
tag
construction site teli speedhackerrel...aki multi versenyeket nyerni akar, semmi képen se jöjjön ide.
-
knoz91
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Elfogadni elfogadta, viszont nem adott semmit szóval, indeed. Sajnos

-
knoz91
tag
Nekem se estek túl szép cuccok. Viszont uccu neki 50 sprint & circuit, ma estig [Tág fogalom, HAJNALIG!
]. Na meg az 1 millió ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
knoz91
tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Mindjárt tépek utánad, csak egyenlőre agyvérzést kapok.
Géphegesztés van egyenlőre. 
-
knoz91
tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Én tegnap este még nyomattam, nem találkoztam semmi hasonlóval. SŐT ami még nagyobb dolog, 20/20 NEM VOLT CHEATER! Csoda csoda hátán

-
knoz91
tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
-
knoz91
tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Igen, érdekes.. Este lesem aztán igazollak

-
knoz91
tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Lehet hogy csak este leszek mert közbe jött egy kis incidens', felvettelek dabeast111 néven

-
knoz91
tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
melyik class? Úgyis felkell mennem daily-ni

-
knoz91
tag
válasz
noblem1983
üzenetére
Egyáltalán valaki már találkozott eddig ilyen trainerrel? Én max speedhack-esekkel, meg olyannal aki egyedül autofinish-elt csak. "TE"-n úgy nézett ki a dolog hogy nem volt visszaszámlálás, csak az alap idő pörgött vissza, viszont nem volt evade (elkapás) lehetőség se. Eddig még sose találkoztam olyannal hogy mindenkit autofinishelt volna a player, kicsit érdekes...
-
knoz91
tag
Valaki lesz fent maintance után?
-
knoz91
tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Kövi lesz akkor valószínűleg
Összeszedtem most egy Viper-re, drag-ra kihúztam valamilyen szinten, eddig egész jól muzsikál. Viszont A-ra tuti nem elég, már csak ezért is gondolkodtam egy Murcielagon 
@Loveless: Én keresem a társaságot, szóval gyűjtögessük tényleg egymást, aztán menjünk!
Apex EU-n fent vagyok, jelenleg nem online, de este majd mehetnénk páran egy-két kört 
-
knoz91
tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
k*rva jó lett a festése a lambinak!
Megéri rá gyűjteni?
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dobálhatna nekem is...elférne a murcihoz ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)