- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- borg25: Kórházi beszámoló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #978 üzenetére
Bakker irtam egy csomot s kifagytam mielőtt elküldte volna . Kezdhetem előröl
Na szóval , nem a skyline-al meek , mert nekem még egy kicsit nehézkes az irányítása , érzem benne a hajlamot , hogy jo autó legyen de ahhoz kell még pár jó cucc.
A sylviát is hanyagoltam mert megiednek sokan a 344-es végsebesség pontszámtól
Ugyhogy a kis mazdámmal karistoltam , ma az általam kiválasztott multit eröltettem volna de nem sok jelentkező volt , így mentem random , s zsinorba volt 6-7 győzelmem , ez nekem nagy dologEgyébként a kis mazdámmal karistolom a legjobb köröket magamhoz képest .
Más Rájöttem ma hogy tudtam 388 at menni , nos valameik nap nyomtam egy sráccal s rajtnál elmentem , de utánna történt valami mert ugy elkezdett menni a kis szilvia mint akit segbedurrantottak , ugye csíterkénk bekapcsolta a turbót s segbe vágott erre én átmentem starwarsba s fénysebességre kapccsoltam , persze ez nem tartott sokáig , mert a következő pillanatban már a falon voltam aztán meg 1 percig keresgettem a helyes irányt , de még igy is ugy futottunk be , hogy cs 5-6 mp et vert rám . ez van cseterekkel tudod könnyű rekordot dönteni .
a fene beléjük
Na ujra megirtama memoárt .
kaoszamigó
Áhh de bosszantó , pont a napokaba gondolkodtam ,hogy tolok egy kis pénzmagot a hónap vége fele, hogy haladjak egy kicsit , de ez engem nagyon visszatart, most nem toom mi legyen nem szeretnék igy járni én is , ugyhogy komám sajnálom nagyon . irj egy mailt azért az ea nak
Új hozzászólás Aktív témák
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest