- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
válasz
tutuhawer #943 üzenetére
Még egy észrevétel.
Én úgy látom, hogy a team escape már nagyon is verseny. Valakinek annyira, hogy mindent elkövet, hogy ne tudd őt semmilyen szín alatt követni, ne adja isten megelőzni. Összedönt rombol mindent ami a mögötte jövőket akadályozza.
Sajnos ehhez kell alkalmazkodni és átvenni az ő stílusukat, mert különben csak jól megszívja az ember fia. Tapasztalatból beszélek.
Más.
A minap jól elkalapált több ízben egy Silvia (autó). Pedig én Murcival voltam és esélyem sem volt ellene az xy kanyargós pályán. Gondoltam, CSALÓ. De nem! Fogtam magam és Silvikémmel én is kiálltam BMW M5-el Murcival, Vettével szóval az összes Tier 3-as brigáddal (tutuhawer kedvéért megjegyezném, rendes versenyben) és láss csodát mondhatni simán már majdnem hogy könnyedén nyertem a nagyágyúkkal szemben.
Most akkor ez hogy is van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest