Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Lag nálam is van, 40/20-al, látom más is tapasztalja gyorsabb nettel is.Akkor ez szerver oldalról lesz sajnos, bízzunk benne, hogy hamar megoldják.Még néha azt tapasztalom, hogy versenyek előtt igencsak sokat tölt, közben meg az autók hangját is hallani, aztán csend, megint töltés, és jön a futam...fura.
Annak ellenére, hogy arcade, úgy összességében egy közepest adok rá eddig.Majd kiderül milyen lesz néhány hét/hónap után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest