- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gerner1
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #6933 üzenetére
Na akkor most ásd el magad hiper gyorsan....
Arról pofáztál nekem pár napja groupban hogy inkább csináljam azt amit te mert semmi értelme nincs a Report gombnak. Akkor ez most mi? Ezt direkt csinálod hogy lejárass?
De mindegy is mert innentől kezdve elegem van belőled és ezt itt mindenki szeme láttára mondom ezt neked.Ja és majd elfelejtem. Van egy búcsúajándékom a számodra. Mentem viktorral pár kört direkt azért hogy meglássam mit is tud. És egyértelműen kijelentem hogy fikarcnyit sem csal, végig a seggébe voltam és csak azért maradtam le ennyire mert megkért egy kicsit maradjak le hogy ne zavarjam. És ezt tudom e bizonyítani? HOGYNE!!!
Na csók a családnak!
Üdv.: NoxWiLL
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB 2027.január 22-ig garis
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- LG 27MK600M-B 27 IPS Full HD monitor eladó
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest