- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
A team-ger. net a játékosok által szerkesztett oldal, és hiányos, mert nem sokan fejlesztik, azaz: baromira a többi pálya is jó, csak te nem tudod. hwy99 and state a kedvenc pldám, ahol egy magyar srác minden pro-t, improved,sport és tuned cuccot megnyert már szinte. Ami még ide jön:
ki mondja azt, ki állíthatja azt, hogy pl eagle drive 100 futam X db cuccot ad, és gray point 100 futam pedig kevesebbet? Senki. Csak ezek itt mind gyors pályák, de senki nem mondta, hogy jobban adnak, csak hisszük, hogy igen, pedig közel sem. Csak gyorsabban fordítod ki a 30-40-50 darab kártyából a powerupokatMenj, ahol jónak gondolod, én little italyn szeretek manapság bagyon, meg ironhoese and coast. De ez se ér neked semmi, mert neked ezek lehet, hogy szart se adnak. Magadnak kell menni a magad pályáin. Aki szeretné frissítttetni a team-ger.netet, Drago oldalát:
[link]
Egyéb:
ITT A KÉP, HOGYAN KELL A FREE ROAM SZŰRŐT BEKAPCSOLNI, HOGY CSAK A 3-AS CSATORNA LÁTSZÓDJON, VAGY HA GROUPBAN VAGY, AKKOR CSAK AZ:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest