Új hozzászólás Aktív témák

• tutuhawer

őstag

válasz xenon2 #5095 üzenetére

A team-ger. net a játékosok által szerkesztett oldal, és hiányos, mert nem sokan fejlesztik, azaz: baromira a többi pálya is jó, csak te nem tudod. hwy99 and state a kedvenc pldám, ahol egy magyar srác minden pro-t, improved,sport és tuned cuccot megnyert már szinte. Ami még ide jön:
    ki mondja azt, ki állíthatja azt, hogy pl eagle drive 100 futam X db cuccot ad, és gray point 100 futam pedig kevesebbet? Senki. Csak ezek itt mind gyors pályák, de senki nem mondta, hogy jobban adnak, csak hisszük, hogy igen, pedig közel sem. Csak gyorsabban fordítod ki a 30-40-50 darab kártyából a powerupokat :D Menj, ahol jónak gondolod, én little italyn szeretek manapság bagyon, meg ironhoese and coast. De ez se ér neked semmi, mert neked ezek lehet, hogy szart se adnak. Magadnak kell menni a magad pályáin. Aki szeretné frissítttetni a team-ger.netet, Drago oldalát:
    [link]
    Egyéb:
    ITT A KÉP, HOGYAN KELL A FREE ROAM SZŰRŐT BEKAPCSOLNI, HOGY CSAK A 3-AS CSATORNA LÁTSZÓDJON, VAGY HA GROUPBAN VAGY, AKKOR CSAK AZ:
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés