Új hozzászólás Aktív témák

• tutuhawer

őstag

Arra reagáltam, amit lehet is olvasni, hogy az rs4 erőssége jól kihazsnálható a waterfront roadon, ami OK, lehet nitrózni, de azokban a gyors kanyarokban éppenhogy el lehet vérezni vele szerintem. Ha a csatorna és az autópálya között nem tol nitrót a sofőr, hiszen akkor nem fordul el a gép, akkor utolérik.Ez a gyengesége, azt írtam én, hogy ezen a pályán nem a legjobb a többi T2 autó ellen. Erre írta Nox, hogy több eélye van, mint eagle drive-on, és a helyzet, hogy nem, ugyanannyira nehéz ügy mindkét pályán. waterfront roadon befeszülve padlógázzal fordulunk a kanyarokban, még leütközni se tudunk, mert nincs manőverezésre hely az rs4-gyel. Waterfront roadon meg simán csak elvérzik a gép, szerintem a nem nitrózó lotus elise ellen, nem is kell boostos kocsi. A "rossz helyen van a civil" alatt nem csak az értendő, hogy nekimegyek, hanem hogy milyen árat fizetek, hogy ne menjek neki. Leírtam, hogy szerintem hol lehet használni érdemben. Nox is, csak szerintem az fals információ, éppen leírtam azt is, hogy miért. Nem is érzem magam parasztnak, csak fáradt vagyok kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés