- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pánikbetegség, szorongás
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Arra reagáltam, amit lehet is olvasni, hogy az rs4 erőssége jól kihazsnálható a waterfront roadon, ami OK, lehet nitrózni, de azokban a gyors kanyarokban éppenhogy el lehet vérezni vele szerintem. Ha a csatorna és az autópálya között nem tol nitrót a sofőr, hiszen akkor nem fordul el a gép, akkor utolérik.Ez a gyengesége, azt írtam én, hogy ezen a pályán nem a legjobb a többi T2 autó ellen. Erre írta Nox, hogy több eélye van, mint eagle drive-on, és a helyzet, hogy nem, ugyanannyira nehéz ügy mindkét pályán. waterfront roadon befeszülve padlógázzal fordulunk a kanyarokban, még leütközni se tudunk, mert nincs manőverezésre hely az rs4-gyel. Waterfront roadon meg simán csak elvérzik a gép, szerintem a nem nitrózó lotus elise ellen, nem is kell boostos kocsi. A "rossz helyen van a civil" alatt nem csak az értendő, hogy nekimegyek, hanem hogy milyen árat fizetek, hogy ne menjek neki. Leírtam, hogy szerintem hol lehet használni érdemben. Nox is, csak szerintem az fals információ, éppen leírtam azt is, hogy miért. Nem is érzem magam parasztnak, csak fáradt vagyok kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Kolink riser 30cm gen5.0 vadiúj kábelek bolti ár feléért
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest