- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
BrianSpilner #21023 üzenetére
Szasz, profilod neve mi, hátha látni valamit, hátha tudunk abból okoskodni valamit. Ha lenne ilyen hiba, hogy nulláz, tuti, hogy téma lenne, ezért gondolom, nálatok lehet valami gond. Pc-től függetlenül jönnek amúgy bugok sokszor, ezért a játékosneved, szervered lehet érdekes nekünk.
McLaren MP4-12C: Nem bánt, hogy más is megveheti az autót. Csak furcsa volt, hogy sokáig nem volt elérhető, míg másik gépek már többször is. Nem játszom, látható, meg ha játszanék, se lenne fontos. Emlékszem, megvettem a Nismo R34-et, és kicsit később jött a juggernaut verzió, kicsit súlyozva, nagyobb erővel, és mondom magamban, ez már inkább zavar, mert jobb autót vehet a másik ember. A McLaren mindenkinek ugyanaz. Esetleg még annyi idevág, hogy sokan mennek majd McLarennel, sokan nézegetik a ranglistát, nekem meg ott lesz a nevem mindenhol (az elején). Láthatják, hogy milyen ügyesen mentem én meg SUNNY84HUN is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest