- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bakosgabor57
üzenetére
Persze, tudom.
A videó viszont nem mondja meg hogy milyen mod van fent, pláne hogy mi van felülírva. Az 5 percel nem poénkodtam, a jól moddolhatóságot úgy értem hogy az alapmotorhoz rengeteg segédeszköz megtalálható, a motor NM/LE görbéjét, a rugózást, tömegközéppont elhelyezkedését, leszorítóerő..stb grafikus felületen állíthatod, a gumit nem (illetve de, de annak bonyolultsága felér a sima fájlszintű felülírással), de nem is kell, elég megnövelni benne a tapadást.
Mindez semmit nem jelent, hisz jó szándékot szolgál. De egy versengésnél vagy le kell védeni jól, vagy csak rossz vért szűl, mindegy hogy most én mondom, vagy majd sok őszülés után olvasgatva fogsz rájönni, és utólag nem tudod hogy azért nyomtak le mert gyorsabb volt, vagy mert...másértSzvsz képek, és online versenygés, ezt a Hamatchi-s dolgot nem vágom, ki kell próbálni hogy egy moddolt játékkal lehet-e csatlakozni egy nem moddolt játékhoz,
hivatalos szerveren, az alapmotorból kiindulva, valszeg nem..hibával levág, az rFactor-nál ki is írja a chat-be hogy milyen fájlokat módosítottál
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Eladó Cambridge Audio Azur 851N hálózati lejátszó/DAC/előerősítő
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs